Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Πτήσεις προς Αλγέρι

Χτισμένη στις ακτές τις Μεσογείου, η πρωτεύουσα της Αλγερίας είναι γνωστή στα γαλλικά ως Alger la Blanche (η Λευκή), από το λευκό χρώμα των κτιρίων της. Ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει για τις πολυκατοικίες και τις βίλες με τις εμφανείς γαλλικές επιρροές, μια αισθησιακή αρχιτεκτονική που μαγεύει τους ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση πτήσεων προς Αλγέρι.

Περπατώντας είτε ανάμεσα στα αρχαία ερείπια της παλιάς τειχισμένης πόλης, της Κάσμπα, (τώρα Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO) ή έξω από το κέντρο στις πιο σύγχρονες γειτονιές, όλοι έχουν να πάρουν πολλά από τη συναρπαστική αυτή πόλη.

Ως η μεγαλύτερη χώρα της Αφρικής – αν και μεγάλα τμήματά της καλύπτονται από την Έρημο Σαχάρα και από τα δύο εθνικά πάρκα στον νότο – η Αλγερία έχει πολλούς γείτονες. Και οι μεγάλες πόλεις της επηρεάζονται από τους πλησιέστερους, το Μαρόκο, την Τυνησία, τη Λιβύη, τον Νίγηρα, το Μάλι και τη Μαυριτανία.

Οι κάτοικοι της πόλης είναι ζεστοί, φιλικοί και ξέρουν να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Το βραδάκι πολλοί βγαίνουν για τη βόλτα τους, συναντούν γνωστούς σε παραθαλάσσια καφέ ή πάνε για φαγητό σε κάποιο από τα πολλά εστιατόρια. Επίσημη γλώσσα είναι τα αραβικά, αλλά και τα γαλλικά χρησιμοποιούνται ευρύτατα. Το γεγονός αυτό επηρεάζει την νυχτερινή σκηνή της πόλης, καθώς εστιατόρια και καφέ σερβίρουν κυρίως φαγητά και ποτά γαλλικής, μεσανατολικής και βορειοαφρικανικής προέλευσης.

Αξίζει να προσθέσετε το Αλγέρι στα μέρη που θα επισκεφθείτε, είτε πρόκειται να μείνετε ένα σαββατοκύριακο είτε ολόκληρη βδομάδα.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας

Ημερομηνία παραλαβής - Ώρα
Ημερομηνία παράδοσης - Ώρα

Ξεκινήστε την κράτησή σας στη διεύθυνση emirates.com για να κερδίσετε Μίλια Skywards μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας CarTrawler, με την οποία συνεργαστήκαμε για να συγκρίνουμε πάνω από 1.700 διεθνείς προμηθευτές και να προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές σε πάνω από 50.000 τοποθεσίες σε περισσότερες από 145 χώρες.

Πτήσεις από Κύπρος προς Αλγέρι

1 προορισμός