Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ

Σαλόνι marhaba

Απολαύστε όλες τις ανέσεις του Σαλονιού της Διακεκριμένης Θέσης, ανεξάρτητα από την κατηγορία θέσης στην οποία ταξιδεύετε με μικρό κόστος με την πρόσβαση στο σαλόνι marhaba lounge στον Τερματικό αεροσταθμό 3 στο Ντουμπάι

Υπηρεσία "Meet & Greet"

Για να διευκολυνθείτε ακόμα περισσότερο στο ταξίδι σας από ή προς το Ντουμπάι, θα μπορούσατε να κάνετε κράτηση στην αποκλειστική Υπηρεσία Meet & Greet στο αεροδρόμιο, την οποία προσφέρει η marhaba. Σας εγγυόμαστε ότι θα περάσετε ταχύτατα τον έλεγχο στις αφίξεις ή τις αναχωρήσεις, θα σας βοηθήσουμε στις μεταφορές σας, την παραλαβή των αποσκευών σας και τις μετακινήσεις των μελών της οικογένειάς σας, και σας υποσχόμαστε ότι θα περάσετε από το αεροδρόμιο γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς απρόοπτα.


Κάντε κράτηση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση marhabaservices.com(ανοίγει σε νέα καρτέλα), ή επικοινωνήστε με την υπηρεσία υποδοχής Meet & Greet και τις υπηρεσίες σαλονιού αναμονής στον αριθμό +971 4 389 8989 / E-mail: marhaba@marhabaservices.com(ανοίγει το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας).

Προνόμια για το σαλόνι marhaba

Αυτές οι φιλικές, γαλήνιες "οάσεις" είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε, να γευματίσετε ή να εργαστείτε, καθώς περιμένετε την ανταπόκρισή σας ή πριν την πτήση σας.
  • Ήρεμο περιβάλλον

  • Υπηρεσία ασύρματου δικτύου (Wi-Fi)

  • Υπηρεσίες για επιχειρήσεις

  • Διεθνής κουζίνα

  • Ζεστά και κρύα ποτά

Το σαλόνι αναμονής της Πτέρυγας A διαθέτει επίσης χώρο καπνιστών, χώρο VIP και παιδότοπο. Όταν έρθει η ώρα να επιβιβαστείτε στην πτήση σας, τα οχήματα μεταφοράς κατά προτεραιότητα που σας παρέχουμε θα σας μεταφέρουν απευθείας στην έξοδο επιβίβασης. Το σαλόνι marhaba της Πτέρυγας B βρίσκεται κοντά στην έξοδο επιβίβασης Β23 του Τερματικού Αεροσταθμού 3 της Emirates. Την πρόσβαση διευκολύνει ο ειδικός ανελκυστήρας που οδηγεί απευθείας στο σαλόνι αναμονής. Κοντά στην έξοδο επιβίβασης A2, στην ολοκαίνουργια Πτέρυγα A των αναχωρήσεων του Τερματικού Αεροσταθμού 3, υπάρχει και ένα δεύτερο σαλόνι αναμονής marhaba. Δεν χρειάζεται κράτηση εκ των προτέρων.