Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Πρόγραμμα Skywards της Emirates

Προνόμια σε ταξίδια και lifestyle, συναρπαστικές στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες. Απολαύστε τα όλα με το πρόγραμμα Skywards της Emirates.

Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο κάθε μίλι

Όπως και το πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών της Emirates και της flydubai, το πρόγραμμα Skywards της Emirates θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο. Τα μέλη απολαμβάνουν προνόμια και ανταμοιβές που επιβραβεύουν τον τρόπο ζωής τους και κάνουν κάθε ταξίδι ακόμα πιο απολαυστικό.

Προνόμια του Skywards

Κερδίστε Μίλια
Κερδίστε Μίλια Skywards και Μίλια Αναβάθμισης (επιπέδου μέλους) στις πτήσεις της Emirates και της flydubai. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε Μίλια με τις συνεργαζόμενες εταιρείες σε όλο τον κόσμο ή να τα προσθέσετε στο υπόλοιπό σας αγοράζοντας, χαρίζοντας ή πολλαπλασιάζοντας τα Μίλια σας. 
 
Το καλύτερο με τη συγκέντρωση Μιλίων Skywards είναι όταν φθάνει η στιγμή να αποφασίσετε πώς θα τα εξαργυρώσετε. Επιπλέον, δεν θα χρειαστείτε πολύ χρόνο για να επωφεληθείτε από τις συναρπαστικές ανταμοιβές που σας περιμένουν. Με ένα μόνο ταξίδι μεγάλης απόστασης μπορείτε να συγκεντρώσετε αρκετά Μίλια για αναβάθμιση.
Εξαργύρωση Μιλίων
Πραγματοποιήστε μια πτήση με εξαργύρωση Μιλίων. Πραγματοποιήστε μια αναβάθμιση. Αγοράστε ένα εισιτήριο στον επόμενο αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας. Με τα Μίλια Skywards, εσείς διαλέγετε τον τρόπο που θα ανταμείψετε τον εαυτό σας.
 
Όπως ισχύει και για τις πτήσεις ανταμοιβής και τις αναβαθμίσεις της Emirates, μπορείτε να εξαργυρώνετε τα Μίλια σας σε επιλογές που σας προσφέρουν η flydubai και οι συνεργαζόμενες εταιρείες μας σε όλον τον κόσμο. Επιλέξτε ανάμεσα σε πτήσεις με τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, διασκεδαστικές εξόδους με την οικογένεια, ή ακόμη και εισιτήρια για μεγάλη ποικιλία αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων σε όλον τον κόσμο.
 
Τα Μίλια σας ισχύουν για τρία χρόνια. Έτσι, έχετε άπλετο χρόνο στη διάθεσή σας σε περίπτωση που θέλετε να συγκεντρώσετε όσα σας χρειάζονται για να τα εξαργυρώσετε σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό.
Ανεβείτε στη βαθμίδα των προνομίων

Τέσσερα επίπεδα αποκλειστικών προνομίων που έχουν σχεδιαστεί ώστε να κάνουν τα ταξίδια σας πιο απολαυστικά. Δημιουργήστε το υπόλοιπο Μιλίων του επιπέδου σας πετώντας με την Emirates και τη flydubai προκειμένου να απολαύσετε ένα υψηλότερο επίπεδο προνομίων από επίπεδο μέλους Blue σε Silver, Gold και Platinum. Μπορείτε να μεταβείτε στο επόμενο επίπεδο πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας την κάρτα συνεργαζόμενων εταιρειών του προγράμματος Skywards της Emirates*. Πληρώστε για τις καθημερινές σας αγορές σας με την κάρτα και κερδίστε Μίλια Αναβάθμισης για κάθε Μίλι Skywards που κερδίζετε.

*Η προσφορά Μιλίων Αναβάθμισης ισχύει αυτήν την περίοδο για κατόχους καρτών συνεργαζόμενων εταιρειών του προγράμματος Skywards της Emirates στα ΗΑΕ, το Κουβέιτ, τη Σαουδική Αραβία και τις ΗΠΑ.

Δείτε όλα τα προνόμια

Κερδίστε Μίλια με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας

Μπορείτε να κερδίζετε Μίλια Skywards κάθε φορά που ταξιδεύετε, ξοδεύετε, διαμένετε, γευματίζετε και απολαμβάνετε σε κάποιον από τους ολοένα αυξανόμενους συνεργάτες μας παγκοσμίως.
Ειδικές προσφορές της flydubai
Από επιπλέον Μίλια Skywards και Μίλια Αναβάθμισης μέχρι ειδικούς ναύλους και εκπτώσεις. Εγγραφείτε τώρα και γίνετε οι πρώτοι που θα επωφεληθείτε από τα νέα συναρπαστικά προνόμια και οφέλη της flydubai
Μάθετε περισσότερα

ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΤΕ Ή ΔΙΑΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Πρόγραμμα Your World Rewards

Λάβετε μέρος στο πρόγραμμα Your World Rewards για να κερδίσετε Μίλια Skywards από τη διαμονή σας σε ξενοδοχεία και πόντους Mariott Bonvoy™ στις πτήσεις Emirates.
two people having breakfast on a terrace with a mountain view