Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΓΕΥΜΑΤΑ

Παιδικά γεύματα

Ικανοποιούμε τις γευστικές απαιτήσεις των παιδιών σας εν πτήσει με τα ειδικά γεύματα που προσφέρουμε για παιδιά και φαγητό για βρέφη

Παιδικά γεύματα εν πτήσει

Τα παιδιά ηλικίας μεταξύ δύο και δώδεκα ετών μπορούν να απολαύσουν τα ειδικά παιδικά γεύματα που προσφέρουμε. Αν το παιδί σας ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα διατροφής, επιλέξτε κάποιο από τα διαιτητικά γεύματα που προσφέρουμε όταν κάνετε κράτηση, ή αργότερα από την επιλογή "Διαχείριση της κράτησής σας".

Βρεφικές τροφές

Επιλέξτε κάποιο από τα γεύματα για βρέφη της Ella's Kitchen. Τα βρέφη λατρεύουν τον μουσακά λαχανικών με φακές. Και οι μικροί μας επιβάτες μπορούν να απολαύσουν αποξηραμένα δαμάσκηνα. Όλα τα προϊόντα της Ella's Kitchen είναι βιολογικά, για αυτό μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι κατά τη διάρκεια της πτήσεις τα παιδιά σας τρέφονται σωστά.

Προετοιμασία γάλακτος και ζέσταμα μπιμπερό

Αν προτιμάτε να έχετε μαζί σας το γεύμα των παιδιών, το προσωπικό θαλάμου επιβατών θα σας βοηθήσει να ζεστάνετε το φαγητό και το μπιμπερό. Στις πτήσεις μας διαθέτουμε επίσης βρεφικό γάλα σε σκόνη, καθώς και μπιμπερό, σε περίπτωση που τα χρειαστείτε.