Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Fly Better

Αφήστε την Πενέλοπε Κρουζ να σας δείξει τι σημαίνει Fly Better μαζί μας

Το ταξίδι με την Emirates
είναι πάντα μια μοναδική εμπειρία.

Από τις πρώτες κιόλας πτήσεις μας, η φιλοσοφία μας ήταν να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο, ανεξάρτητα από την κατηγορία θέσης στην οποία ταξιδεύετε.

Για αυτόν τον λόγο επενδύσαμε τόσα πολλά στο στόλο μας με νέα, τεχνολογικά προηγμένα αεροσκάφη, και για αυτό διαθέτουμε περισσότερα αεροσκάφη A380 από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στον κόσμο.

Στόχος μας ήταν πάντα να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας προσφέρουμε εμπειρίες πέραν των προσδοκιών σας. Προς το σκοπό αυτό, τοποθετήσαμε ντους και lounge bar στο αεροπλάνο για να κάνουμε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο άνετο και αξέχαστο. Έτσι, στην Οικονομική Θέση μπορείτε να απολαύσετε ατέλειωτη ψυχαγωγία με τεράστια γκάμα επιλογών στη μεγαλύτερη οθόνη αφής των αιθέρων.

Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε για εσάς. Στόχος μας είναι να απολαμβάνετε μια καλύτερη και πιο ευχάριστη εμπειρία, κάθε φορά που ταξιδεύετε μαζί μας. Αυτή είναι η δέσμευσή μας προς εσάς.

Fly Emirates, Fly Better.

Πρώτη Θέση

Επιλέξτε την απόλυτη εμπειρία με την Emirates και πετάξτε σαν να βρίσκεστε στο δικό σας δωμάτιο ξενοδοχείου στους αιθέρες.

Εξερευνήστε την Πρώτη Θέση της Emirates

Διακεκριμένη Θέση

Απλωθείτε στον χώρο και απολαύστε την άνεση με ένα ποτό από το μίνι μπαρ σας, και ζήστε ένα πραγματικά ασύλληπτο ταξίδι.

Εξερευνήστε τη Διακεκριμένη Θέση της Emirates

Premium Οικονομική Θέση

Ταξιδέψτε πιο άνετα και ξεκούραστα στην Premium Οικονομική καμπίνα μας σε επιλεγμένα αεροσκάφη Emirates A380.

Εξερευνήστε την Premium Οικονομική της Emirates

Οικονομική Θέση

Απολαύστε περισσότερο χώρο, μεγαλύτερη άνεση, νόστιμα γεύματα και απίστευτη ψυχαγωγία όταν πετάτε στην Οικονομική Θέση της Emirates.

Εξερευνήστε την Οικονομική Θέση της Emirates
Η εμπειρία σας με την Emirates

Απολαύστε βελτιωμένες επιλογές γευμάτων, μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξερευνήστε ακόμα περισσότερο τη εμπειρία που μπορείτε να απολαύσετε όταν πετάτε μαζί μας.

Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Η Emirates εκτελεί τις πτήσεις της με έναν μικτό στόλο νεότερων και παλαιότερων μοντέλων αεροσκαφών A380 και B777. Τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι παροχές στις πραγματικές πτήσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δρομολόγιο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους. Οι επιχειρησιακές απαιτήσεις ενδέχεται επίσης να προκαλέσουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο αεροσκάφος που χρησιμοποιείται στις προγραμματισμένες πτήσεις. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας ή έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την κράτηση μιας πτήσης.