Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Παρακολουθήστε τηλεοπτικές εκπομπές σε ζωντανή μετάδοση κατά τη διάρκεια της πτήσης σας

Φανταστείτε να πανηγυρίζετε βλέποντας την αγαπημένη σας ομάδα ενώ πετάτε στα 40.000 πόδια ή να μένετε ενήμεροι για το τι συμβαίνει στον κόσμο ενώ εσείς βρίσκεστε στον αέρα. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα είναι δυνατά χάρη στο ice TV Live. Επιλέξτε ένα κανάλι από την προσωπική σας οθόνη για να μην χάνετε στιγμή.

Μην χάνετε αγώνα

Περιηγηθείτε στους αγώνες της εβδομάδας και παρακολουθήστε ζωντανά τη δράση. Αγγλική Premier League, NFL, NBA, τα μεγαλύτερα τουρνουά τένις και πολλά άλλα, θα τα βρείτε όλα σε ζωντανή μετάδοση.

Sport 24 και Sport 24 Extra

Με απευθείας μεταδόσεις αγώνων της αγγλικής Premier League, της γερμανικής Bundesliga και του Champions League, το Sport 24 μεταδίδει κορυφαίες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, όπως NFL και NBA, Ολυμπιακοί Αγώνες, τουρνουά τένις, γκολφ.

BBC World News

Κανάλι που προσφέρει καίρια κάλυψη ειδήσεων. Μεταδίδει προγράμματα που αναλύουν σε βάθος όλα τα τρέχοντα γεγονότα, εκπομπές για τον αθλητισμό και το lifestyle, καθώς και δημοσιογραφικές έρευνες.

CNN International

Μεταδίδει γεγονότα από κάθε σημείο του πλανήτη την ώρα που συμβαίνουν, ενώ παράλληλα εμβαθύνει στα θέματα που κυριαρχούν στη γενική ειδησεογραφία, τον τομέα των επιχειρήσεων, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία.

Τι προσφέρεται στην πτήση σας

Σε αυτές τις πτήσεις παρέχεται πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi), καθώς και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και περιαγωγής δεδομένων. Το ice TV Live διατίθεται σε πάνω από 100 αεροσκάφη B777 και σε όλο και περισσότερα A380. Οι μεταδόσεις ενδέχεται να ποικίλουν κατά καιρούς ανάλογα με τη δορυφορική κάλυψη. Καταβάλλουμε συνεχώς προσπάθειες, σε συνεργασία με τους παρόχους των υπηρεσιών, να επεκτείνουμε την κάλυψη. Λάβετε υπόψη ότι για τεχνικούς λόγους δεν μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες ασύρματου δικτύου (Wi-Fi), κινητής τηλεφωνίας, μετάδοσης δεδομένων μέσω δικτύου κινητής και τηλεοπτικά προγράμματα σε απευθείας μετάδοση σε όλες τις πτήσεις, ούτε να εγγυηθούμε για την αδιάλειπτη παροχή τους. Η ευθύνη της Emirates περιορίζεται αναλόγως.