Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
Κατεβάστε ένα αντίγραφο του φυλλαδίου Ενδιάμεσων Στάσεων στο Ντουμπάι σε μορφή PDF Opens an external link in a new tab
Γνωρίστε το Ντουμπάι σε μια ενδιάμεση στάση

Κάντε ένα σύντομο διάλειμμα από το ταξίδι όταν ταξιδεύετε μέσω του Ντουμπάι και απολαύστε ό, τι καλύτερο έχει να προσφέρει η πόλη μας. Είναι πολύ εύκολο με ένα πακέτο Ενδιάμεσης στάσης στο Ντουμπάι.

Θα οργανώσουμε τις επιλογές διαμονής σας σε ξενοδοχείο και τις μεταφορές σας. Μπορείτε να προσθέσετε περιηγήσεις και εμπειρίες στο πακέτο σας σε αποκλειστικές τιμές, μεταξύ άλλων θεματικά πάρκα, σαφάρι στην έρημο, κρουαζιέρες για δείπνο και πολλά άλλα. Ή κάντε απλώς ένα διάλειμμα στο ταξίδι σας για να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα ή σε μια από τις παρθένες παραλίες του Ντουμπάι.

Κατεβάστε ένα αντίγραφο του φυλλαδίου Ενδιάμεσων Στάσεων στο Ντουμπάι σε μορφή PDFΚατεβάστε ένα αντίγραφο του φυλλαδίου Ενδιάμεσων Στάσεων στο Ντουμπάι σε μορφή PDF Opens an external link in a new tab
Γιατί να κάνετε κράτηση για ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι;

Μπορείτε να χαλαρώσετε από τη στιγμή που θα προσγειωθείτε στο Ντουμπάι.

Επιλέξτε από τη γκάμα ξενοδοχείων και αυτόνομων διαμερισμάτων ανάλογα με τις προτιμήσεις σας για το ταξίδι σας. Μείνετε δίπλα στην παραλία, στην πόλη ή στην ηρεμία της ερήμου, με άνετο 24ωρο check-in και check-out σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό.

Απολαύστε αποκλειστικές τιμές για θεματικά και υδάτινα πάρκα, περιηγήσεις με τα τουριστικά λεωφορεία hop-on hop-off, περιπέτειες στην έρημο, θεατρικές παραστάσεις και πολλά ακόμη.

Πώς να κάνετε κράτηση για ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι

Μπορείτε να οργανώσετε ολόκληρο το ταξίδι σας με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κράτηση των πτήσεών σας εσείς οι ίδιοι και μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε μερικές επιπλέον ημέρες στο δρομολόγιό σας για τη διαμονή σας στο Ντουμπάι για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις για την αλλαγή των πτήσεών σας αργότερα.

Αφού κάνετε κράτηση των πτήσεών σας, κάντε κράτηση και του πακέτου ενδιάμεσης στάσης στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή το πλησιέστερο γραφείο της Emirates έως και 48 ώρες πριν από την αναχώρηση. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφείο Ξενοδοχεία και Θεωρήσεις Εισόδου (Hotels & Visas desk) μετά την άφιξη στον Τερματικό αεροσταθμό 3 της Emirates στο Ντουμπάι.

Όροι και προϋποθέσεις

 1. Η σύμβαση
  • 1.1. Στην παρούσα σύμβαση, οι όροι "η Εταιρεία", "εμείς" ή "εμάς" αναφέρονται στην Emirates, η οποία έχει ως κύρια επαγγελματική έδρα τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Emirates, Τ.Θ. 686, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).
  • 1.2. Οι Όροι Κρατήσεων του παρόντος εγγράφου, το φυλλάδιο που αναφέρεται στην Ενδιάμεση Στάση στο Ντουμπάι (Dubai Stopover), οι πληροφορίες που αναφέρονται στον ιστότοπό μας και η αποδοχή της εκάστοτε κράτησής σας από την Εταιρεία αποτελούν την αποκλειστική βάση της συμφωνίας που συνάπτουμε μαζί σας. Η σύμβασή σας διέπεται αποκλειστικά από τη νομοθεσία του Εμιράτου του Ντουμπάι και την ισχύουσα ομοσπονδιακή νομοθεσία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τα δικαστήρια του Ντουμπάι έχουν την αποκλειστική αρμοδιότητα να επιλύσουν όποια διαφορά ή αξίωση ενδέχεται να ανακύψει από ή σε σχέση με τη σύμβαση.
  • 1.3. Οι Όροι Κρατήσεων του παρόντος εγγράφου ισχύουν για εσάς, αλλά και για όλους όσους αναφέρονται ονομαστικά στην κράτησή σας. Με την πραγματοποίηση της κράτησης, εγγυάστε ότι έχετε την εξουσιοδότηση να αποδεχθείτε και ότι αποδέχεστε τους Όρους Κρατήσεων για λογαριασμό σας και για λογαριασμό όλων των ατόμων που αφορά η κράτησή σας.
 2. Πραγματοποίηση κρατήσεων
  • 2.1. Προκειμένου να κάνετε κράτηση για Ενδιάμεση Στάση στο Ντουμπάι, πρέπει προηγουμένως να έχετε κάνει κράτηση για πτήση της Emirates και επίσης η κράτηση αυτή να έχει επιβεβαιωθεί και εξοφληθεί. Οι κρατήσεις για Ενδιάμεση Στάση στο Ντουμπάι πραγματοποιούνται είτε μέσω των σημείων πώλησης και των τηλεφωνικών κέντρων της Emirates, είτε μέσω του ιστοτόπου www.emirates.com, είτε μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα, και πρέπει να είναι εξοφλημένες στο ακέραιο. Τα προσφερόμενα ξενοδοχεία και οι προσφερόμενες υπηρεσίες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά την πραγματοποίηση της κράτησης.
  • 2.2. Οι πληρωμές γίνονται είτε μετρητοίς, είτε με τραπεζική επιταγή, είτε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Οι πληρωμές μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας ενδέχεται να επιβαρυνθούν με προσαυξήσεις.
  • 2.3. Η Εταιρεία αποδέχεται την κράτηση μόνο εφόσον και αφότου επιβεβαιώσει τη διαθεσιμότητα του σχετικού καταλύματος και των υπόλοιπων υπηρεσιών. Με την καταβολή του πλήρους αντιτίμου για την κράτηση που έχει γίνει δεκτή από την Εταιρεία, εκδίδουμε το δελτίο για την Ενδιάμεση Στάση στο Ντουμπάι. Δεν τυπώνονται και δεν απαιτούνται κουπόνια για τις σχετικές υπηρεσίες.
  • 2.4. Είναι σημαντικό να ελέγχετε το δελτίο των Ενδιάμεσων Στάσεων στο Ντουμπάι προκειμένου να βεβαιώνετε ότι όλα τα επιμέρους στοιχεία είναι ακριβώς όπως τα έχετε ζητήσει. Σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφοράς ή ασυμφωνίας, επικοινωνήστε μαζί μας ή με τον Ταξιδιωτικό Πράκτορα αμέσως, καθώς ενδέχεται να μην είναι δυνατή η πραγματοποίηση αλλαγών εκ των υστέρων.
  • 2.5. Όταν πραγματοποιείτε κράτηση απευθείας μέσω της Εταιρείας, τα μηνύματά μας αποστέλλονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που μας δηλώσατε κατά την πραγματοποίηση της κράτησης. Όταν η κράτηση πραγματοποιείται μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα, η επικοινωνία γίνεται υποχρεωτικά μέσω του ταξιδιωτικού πράκτορα.
  • 2.6. Όταν η κράτηση πραγματοποιείται μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα, τα χρήματα που καταβάλλετε στον ταξιδιωτικό πράκτορα παρακρατούνται από εκείνον, ο οποίος ενεργεί ως εκπρόσωπός σας, μέχρις ότου να αποδεχθούμε την κράτηση, οπότε τα χρήματα παρακρατούνται από τον ταξιδιωτικό πράκτορα, ο οποίος εφεξής ενεργεί ως εκπρόσωπος της Εταιρείας.
  • 2.7. Το άτομο που πραγματοποιεί την κράτηση πρέπει να είναι 21 ετών και άνω.
 3. Τιμή
  • 3.1. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να τροποποιούμε τις τιμές των ξενοδοχείων, εκδρομών και άλλων υπηρεσιών που αναφέρονται στον ιστότοπό μας, στα φυλλάδιά μας και στα όποια άλλα έγγραφά μας.
  • 3.2. Πριν από την πραγματοποίηση της κράτησης, σας γνωστοποιούμε την ισχύουσα τιμή της Ενδιάμεσης Στάσης στο Ντουμπάι που έχετε επιλέξει, συμπεριλαμβανομένου του κόστους των όποιων πρόσθετων παροχών, αναβαθμίσεων ή επιπλέον διευκολύνσεων που ενδέχεται να έχετε ζητήσει.
  • 3.3. Μετά την πλήρη εξόφληση της κράτησης δεν επιβαρύνεστε με πρόσθετες χρεώσεις.
  • 3.4. Η τιμή κάθε Ενδιάμεσης Στάσης στο Ντουμπάι περιλαμβάνει μόνον όσα καθορίζονται ρητά στην κράτηση. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, δεν περιλαμβάνει είδη προσωπικής φύσης όπως, μεταξύ άλλων, ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη, γεύματα (πλην πρωινού), προαιρετικές εκδρομές, έξοδα έκδοσης διαβατηρίου, έξοδα έκδοσης θεώρησης εισόδου (βίζα), βρεφικά κρεβάτια και βρεφικές τροφές, έξοδα καθαριστηρίου ρούχων, υπηρεσία δωματίου, έξοδα μίνι-μπαρ και επιπλέον ξενοδοχειακές παροχές (όπως επιβαρύνσεις για πρόωρη/καθυστερημένη άφιξη/αναχώρηση στο/από το ξενοδοχείο), στάθμευση στο ξενοδοχείο (κατά περίπτωση) ή φιλοδωρήματα.
 4. Αλλαγές ή ακυρώσεις και επιστροφές χρημάτων
  • 4.1. Από μέρους σας
   • Αλλαγές
    • 4.1.1. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε κατ' οποιονδήποτε τρόπο την κράτησή σας αφότου τεθεί σε ισχύ η σύμβασή σας μαζί μας, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας εξυπηρετήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που επιθυμείτε, αλλά ενδέχεται να μην είναι πάντοτε εφικτό αυτό. Όλες οι αλλαγές εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα.
    • 4.1.2. Κάθε αίτημα αλλαγής πρέπει να υποβάλλεται γραπτώς από το άτομο που πραγματοποίησε την κράτηση ή από τον Ταξιδιωτικό Πράκτορα. Επίσης, θα κληθείτε να καλύψετε όποια αύξηση του κόστους της κράτησης ενδέχεται να προκύψει ως απόρροια των αλλαγών σας.
    • 4.1.3. Ενδέχεται να μην είναι εφικτή η τροποποίηση ορισμένων επιμέρους στοιχείων του ταξιδιού κατόπιν της επιβεβαίωσής τους. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση ενδέχεται να σας επιβαρύνει με τέλος ακύρωσης το οποίο μπορεί να ανέλθει μέχρι και στο 100% του συγκεκριμένου σκέλους του ταξιδιού.
   • Ακύρωση
    • 4.1.4. Εσείς, ή οποιοσδήποτε από όσους σας συνοδεύουν, έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε το ταξίδι σας ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να σταλεί στα γραφεία μας έγγραφη ειδοποίηση είτε από το άτομο που πραγματοποίησε την κράτηση είτε από τον Ταξιδιωτικό Πράκτορα.
    • 4.1.5. Δεδομένου ότι η ακύρωση επισύρει έξοδα διεκπεραίωσης, θα κληθείτε να καταβάλετε το ανάλογο τέλος ακύρωσης μέχρι και το μέγιστο αντίτιμο που αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα. Οι επιβαρύνσεις των ακυρώσεων υπολογίζονται από την ημέρα που λαμβάνουμε το σχετικό αίτημα ή τη σχετική ειδοποίηση από εσάς.
     Πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξηςΤέλος ακύρωσης
     72 ώρες ή περισσότεροΧωρίς επιβάρυνση
     Λιγότερο από 72 ώρες100%
     Σε περίπτωση μη εμφάνισης100%
    • 4.1.6. Ενδέχεται να μην είναι εφικτή η ακύρωση ορισμένων επιμέρους στοιχείων του ταξιδιού κατόπιν της επιβεβαίωσής τους. Οποιαδήποτε τέτοια ακύρωση ενδέχεται να σας επιβαρύνει με το αντίστοιχο τέλος ακύρωσης το οποίο μπορεί να ανέλθει μέχρι και στο 100% του συγκεκριμένου σκέλους του ταξιδιού.
    • 4.1.7. Οι χρεώσεις για τη θεώρηση εισόδου δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση, ούτε σε περίπτωση που η αίτηση για έκδοση θεώρησης εισόδου απορριφθεί από τις αρχές μετανάστευσης του Ντουμπάι.
    • 4.1.8. Αν η αιτία που σας αναγκάζει να προχωρήσετε την ακύρωση καλύπτεται από τους όρους της ασφαλιστικής σας κάλυψης, ενδέχεται να είστε σε θέση να διεκδικήσετε αυτές τις χρεώσεις από τον ασφαλιστικό φορέα σας.
    • 4.1.9. Για ορισμένες δραστηριότητες (π.χ. ξεναγήσεις και σαφάρι) και κατά τη διάρκεια περιόδων αιχμής (π.χ. αργίες, εκθέσεις και ειδικές εκδηλώσεις, αργίες του Εΐντ, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά) ενδέχεται να προβλέπονται ξεχωριστά τέλη ακύρωσης. Θα ενημερωθείτε για αυτά κατά την πραγματοποίηση της κράτησης.
   • Επιστροφή χρημάτων
    • 4.1.10. Δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων για τμήματα της κράτησης που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί (π.χ. πρωινό, δραστηριότητες ή άλλες υπηρεσίες).
    • 4.1.11. Τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων πρέπει να υποβάλλονται εντός 30 ημερών από την ολοκλήρωση της Ενδιάμεσης Στάσης στο Ντουμπάι. Για επιστροφές χρημάτων από πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας και για επιστροφές μεγάλων ποσών που καταβλήθηκαν μετρητοίς ενδέχεται να χρειαστούν έως και 45 ημέρες.
  • 4.2. Από μέρους μας
   • Αλλαγές ή ακύρωση
    • 4.2.1. Είναι απίθανο να χρειαστεί να προβούμε σε τροποποιήσεις στο ταξίδι σας. Ωστόσο, ενδέχεται να πραγματοποιηθούν αλλαγές λόγω περιστάσεων. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να αλλάξουμε την κράτησή σας ανά πάσα στιγμή.
    • 4.2.2. Αν προχωρήσουμε σε κάποια μείζονα αλλαγή, θα ενημερώσουμε το άτομο που πραγματοποίησε την κράτηση ή τον Ταξιδιωτικό Πράκτορα το συντομότερο δυνατόν. Μείζονα αλλαγή θεωρείται κάθε αλλαγή που κάνουμε στην κράτησή σας πριν από την αναχώρησή σας και επηρεάζει έναν βασικό όρο της σύμβασής σας.
     Στα παραδείγματα μείζονος αλλαγής συγκαταλέγονται (ενδεικτικά) αλλαγές από μέρους μας όπως:
     • (α) αλλαγή του αρχικού καταλύματος σε κατάλυμα χαμηλότερης επίσημης κατηγοριοποίησης για το σύνολο ή για μεγάλο μέρος της Ενδιάμεσης Στάσης στο Ντουμπάι, ή
     • (β) αλλαγή στη συνολική διάρκεια της Ενδιάμεσης Στάσης στο Ντουμπάι της τάξης των δώδεκα και πλέον ωρών.
    • 4.2.3. Αν προχωρήσουμε σε κάποια μείζονα αλλαγή, θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να διαλέξετε μία από τις εξής επιλογές:
     • (α) να αποδεχθείτε τις τροποποιήσεις, ή
     • (β) να αποδεχθείτε εναλλακτικές λύσεις ιδίου επιπέδου που θα προτείνουμε εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα (αν η εναλλακτική λύση είναι χαμηλότερης αξίας, θα σας επιστραφεί η διαφορά χρημάτων), ή
     • (γ) να ακυρώσετε την κράτησή σας και να σας επιστραφεί στο ακέραιο το ποσό που καταβάλατε για την κράτηση.
    • 4.2.4. Πρέπει να μας ενημερώσετε ποια από τις παραπάνω επιλογές προτιμάτε εντός 72 ωρών από τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για τη μείζονα αλλαγή στην οποία θα προχωρήσουμε. Αν δεν ενημερωθούμε για την επιλογή σας εντός 72 ωρών, θεωρείται ότι αποδέχεστε την επιλογή που ορίζεται στην παράγραφο 4.2.3(α).
    • 4.2.5. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αλλαγές στην Ενδιάμεση Στάση στο Ντουμπάι ή για την ακύρωσή της εξαιτίας γεγονότων πέραν του ελέγχου μας. Στα παραδείγματα γεγονότων πέραν του ελέγχου μας συγκαταλέγονται, ενδεικτικά, πόλεμοι ή επαπειλούμενες πολεμικές συγκρούσεις, διαδηλώσεις ή εμφύλιες ταραχές, πολιτικές αναταραχές, τρομοκρατικές ενέργειες ή επαπειλούμενες τρομοκρατικές ενέργειες, εργασιακές (κλαδικές) διαφορές ή επαπειλούμενες εργασιακές (κλαδικές) διαφορές, απεργίες, πυρκαγιές, πλημμύρες και άλλες φυσικές καταστροφές, πυρηνικές καταστροφές, αντίξοες καιρικές συνθήκες, περιστάσεις ανωτέρας βίας, κυβερνητικές ενέργειες, κλείσιμο αεροδρομίων, αδυναμία αερομεταφορέων, ξενοδόχων ή άλλων τρίτων να παρέχουν τις υπηρεσίες τους για οποιονδήποτε λόγο.
 5. Η ευθύνη μας απέναντί σας
  • 5.1. Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να επιδοθούμε με την εύλογη δεξιότητα και επιμέλεια στη διεκπεραίωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων, υποκείμενων και σε συμφωνία με τους Όρους Κρατήσεων του παρόντος εγγράφου.
  • 5.2. Η Εταιρεία δεν παρέχει η ίδια καταλύματα, χερσαίες υπηρεσίες, ξεναγήσεις ή άλλες δραστηριότητες, ούτε ελέγχει τους τρίτους παρόχους τέτοιων υπηρεσιών στο πλαίσιο της Ενδιάμεσης Στάσης στο Ντουμπάι.
  • 5.3. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για οποιονδήποτε τραυματισμό, ασθένεια, θάνατο, απώλεια, βλάβη, έξοδο, κόστος ή άλλη αξίωση οποιουδήποτε είδους που είναι απόρροια (i) ενεργειών ή/και παραλείψεων από μέρους του ατόμου που επηρεάζεται ή από οποιοδήποτε άτομο της συνοδείας τους, ή (ii) ενεργειών ή/και παραλείψεων από μέρους τρίτων οι οποίες δεν έχουν σχέση με ό,τι έχει να κάνει με το ταξίδι σας και ήταν απρόβλεπτες ή αναπόφευκτες, ή (iii) γεγονότων πέραν του ελέγχου μας (όπως ορίζονται στην παράγραφο 4.2.5).
  • 5.4. Με εξαίρεση τις περιπτώσεις θανάτου ή τραυματισμού, η υπαιτιότητά μας περιορίζεται έως το πλήρες αντίτιμο της κράτησης που αντιστοιχεί στον παθόντα. Το εν λόγω μέγιστο όριο ισχύει εφόσον αποδείξετε ότι δεν έχετε αποκομίσει απολύτως κανένα όφελος ή ευχαρίστηση. Σε κάθε άλλη περίπτωση, συμφωνούμε να καταβάλουμε την εύλογη αποζημίωση που αναλογεί στη μείωση της αξίας της κράτησής σας, καθώς και στην όποια δυσαρέστηση αποδείξετε, έως του παραπάνω ανώτερου ορίου.
  • 5.5. Για καταλύματα που δεν αναφέρονται στα έντυπά μας ή σε άλλα μας έγγραφα ή στον ιστότοπό μας, δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε αξίωση σχετικά με το αν τα εν λόγω καταλύματα, στα οποία έγινε κράτηση κατόπιν δικού σας ρητού αιτήματος, ικανοποίησαν ή όχι τις προσδοκίες σας.
  • 5.6. Η κράτησή σας ενδέχεται να διεκπεραιωθεί από αερομεταφορείς, παρόχους καταλυμάτων, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, εταιρείες συλλογικής εστίασης και άλλους, οι οποίοι έχουν τους δικούς τους όρους κρατήσεων για μεταφορά και παροχή υπηρεσιών, επί των οποίων εμείς ενδέχεται να μην έχουμε άμεσο έλεγχο. Οι δικοί τους όροι κρατήσεων ενδέχεται να περιορίζουν αυστηρά τις περιστάσεις κάτω από τις οποίες υποχρεούνται να σας καταβάλουν χρηματική αποζημίωση. Εσείς δεσμεύεστε από τους όρους κρατήσεών τους. Μπορούμε, κατόπιν αιτήματός σας, να σας διαθέσουμε τους εν λόγω όρους κρατήσεων.
  • 5.7. Τα αεροπορικά ταξίδια υπόκεινται στις διάφορες διεθνείς συμβάσεις που περιορίζουν την υπαιτιότητα των αερομεταφορέων. Στις διεθνείς συμβάσεις που ενδέχεται να ισχύουν συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η Συνθήκη της Βαρσοβίας του 1929 (με τις τροποποιήσεις της) και η Συνθήκη του Μόντρεαλ του 1999. Η αερομεταφορά των επιβατών και των αποσκευών τους υπόκειται επιπλέον στους Όρους Μεταφοράς του εκάστοτε αερομεταφορέα. Σε ό,τι αφορά τις πτήσεις της Emirates, ανατρέξτε στους Όρους Μεταφοράς για Επιβάτες και Αποσκευές, που αναφέρονται στον ιστότοπο www.emirates.com.
  • 5.8. Πλην των όσων καθορίζονται παραπάνω, και όπως αναφέρεται ρητά σε άλλο σημείο των Όρων Κρατήσεων του παρόντος, δεν φέρουμε καμία νομική ευθύνη απέναντί σας για οποιαδήποτε απώλεια ή βλάβη.
 6. Οι δικές σας ευθύνες
  • 6.1. Πριν από την αναχώρησή σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι εσείς, καθώς και όλα τα μέλη της συνοδείας σας, έχετε έγκυρα διαβατήρια, θεωρήσεις εισόδου, πιστοποιητικά εμβολιασμών και όποια άλλα έγγραφα απαιτούνται για να εισέλθετε στη χώρα που επισκέπτεστε, συμπεριλαμβανομένων και των στάσεων για ανταποκρίσεις. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε αδυναμία συμμόρφωσης που επιφέρει έξοδα ή επιβολή προστίμων. Για ερωτήσεις, σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε στα αρμόδια γραφεία έκδοσης διαβατηρίων ή προξενεία.
  • 6.2. Για τη δική σας ασφάλεια, σας συνιστούμε θερμά να έχετε εσείς, καθώς και όλα τα άτομα της συνοδείας σας, πλήρη ταξιδιωτική και ιατρική ασφαλιστική κάλυψη για το σύνολο του χρονικού διαστήματος που θα διαρκέσει η Ενδιάμεση Στάση στο Ντουμπάι. Αποτελεί δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε ότι η ασφαλιστική κάλυψη που θα προμηθευτείτε θα είναι κατάλληλη και επαρκής για τις ανάγκες σας.
  • 6.3. Αν, κατά την εύλογη κρίση μας ή κατά την εύλογη κρίση του παρόχου οποιουδήποτε σκέλους των υπηρεσιών που προβλέπονται στην κράτησή σας, η δική σας συμπεριφορά ή η συμπεριφορά οποιουδήποτε άλλου ατόμου της συνοδείας σας κρίνεται ως ενοχλητική, απειλητική ή καταχρηστική, ή ότι επιφέρει περιττή ταλαιπωρία, προκαλεί ή ενδέχεται να προκαλέσει κίνδυνο, ζημία, ταραχή, ή ενόχληση σε άλλα άτομα ή σε ιδιοκτησία άλλων ατόμων, έχουμε το δικαίωμα να παύσουμε πάραυτα το ταξίδι σας χωρίς υπαιτιότητα από μέρους μας.
  • Σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφουμε χρήματα, ούτε καλύπτουμε έξοδα ή επιβαρύνσεις που απορρέουν από την παύση του ταξιδιού.
  • 6.4. Αποτελεί δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε ότι είστε σε κατάλληλη φυσική σωματική κατάσταση να ταξιδέψετε και να λάβετε μέρος σε όλα τα σκέλη των υπηρεσιών για τα οποία έχετε κάνει κράτηση και στα οποία επίκειται να συμμετάσχετε.
 7. Παράπονα
  • 7.1. Αποτελεί πάγια δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και συνεπή παροχή υπηρεσιών. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο παράπονο, ενημερώστε αμέσως τον τοπικό εκπρόσωπο της Arabian Adventures ή τη διεύθυνση του καταλύματος. Αν το πρόβλημα δεν επιλυθεί με ικανοποιητικό κατά την κρίση σας τρόπο, τότε αναφέρετε τα όποια περαιτέρω παράπονά σας γραπτώς απευθείας σε εμάς, το αργότερο εντός 30 ημερών από την επιστροφή σας από την Ενδιάμεση Στάση στο Ντουμπάι: Τμήμα Σχέσεων με τους Πελάτες (Customer Relations), Πρόγραμμα Ενδιάμεσων Στάσεων στο Ντουμπάι από την Emirates (Dubai Stopovers), Τ.Θ. 7631, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ή μέσω email στη διεύθυνση: ekdubaistopovers@emirates.com(Ανοίγει το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας). Αναφέρετε όσο περισσότερα στοιχεία μπορείτε, συμπεριλαμβανομένων, κατά περίπτωση, του αριθμού κράτησης και της ημερομηνίας για την Ενδιάμεση Στάση στο Ντουμπάι.
  • 7.2. Αν δεν ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία, δεν θα μας δώσετε την ευκαιρία να διερευνήσουμε το παράπονό σας και να προβούμε σε επανόρθωση, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει τα δικαιώματά σας όπως απορρέουν από την παρούσα σύμβαση.
 8. Υποβολή σχολίων/παρατηρήσεων
  • 8.1. Εκτιμούμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας. Αν θέλετε να μας αναφέρετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για την εμπειρία που είχατε στην Ενδιάμεση Στάση στο Ντουμπάι, μπορείτε να το κάνετε μέσω απλού ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Αναφέρετε όσο περισσότερα στοιχεία μπορείτε, συμπεριλαμβανομένων, κατά περίπτωση, του αριθμού κράτησης και της ημερομηνίας για την Ενδιάμεση Στάση στο Ντουμπάι.