Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης
Γνωρίστε το Ντουμπάι σε μια ενδιάμεση στάση

Κάντε ένα σύντομο διάλειμμα από το ταξίδι όταν ταξιδεύετε μέσω του Ντουμπάι και απολαύστε ό, τι καλύτερο έχει να προσφέρει η πόλη μας. Είναι πολύ εύκολο με ένα πακέτο Ενδιάμεσης στάσης στο Ντουμπάι.

Θα οργανώσουμε τις επιλογές διαμονής σας σε ξενοδοχείο και τις μεταφορές σας. Μπορείτε να προσθέσετε περιηγήσεις και εμπειρίες στο πακέτο σας σε αποκλειστικές τιμές, μεταξύ άλλων θεματικά πάρκα, σαφάρι στην έρημο, κρουαζιέρες για δείπνο και πολλά άλλα. Ή κάντε απλώς ένα διάλειμμα στο ταξίδι σας για να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα ή σε μια από τις παρθένες παραλίες του Ντουμπάι.

Γιατί να κάνετε κράτηση για ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι;

Μπορείτε να χαλαρώσετε από τη στιγμή που θα προσγειωθείτε στο Ντουμπάι.

Επιλέξτε από τη γκάμα ξενοδοχείων και αυτόνομων διαμερισμάτων ανάλογα με τις προτιμήσεις σας για το ταξίδι σας. Μείνετε δίπλα στην παραλία, στην πόλη ή στην ηρεμία της ερήμου, με άνετο 24ωρο check-in και check-out σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό.

Απολαύστε αποκλειστικές τιμές για θεματικά και υδάτινα πάρκα, περιηγήσεις με τα τουριστικά λεωφορεία hop-on hop-off, περιπέτειες στην έρημο, θεατρικές παραστάσεις και πολλά ακόμη.

Πώς να κάνετε κράτηση για ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι

Μπορείτε να οργανώσετε ολόκληρο το ταξίδι σας με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κράτηση των πτήσεών σας εσείς οι ίδιοι και μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε μερικές επιπλέον ημέρες στο δρομολόγιό σας για τη διαμονή σας στο Ντουμπάι για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις για την αλλαγή των πτήσεών σας αργότερα.

Αφού κάνετε κράτηση των πτήσεών σας, κάντε κράτηση και του πακέτου ενδιάμεσης στάσης στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή το πλησιέστερο γραφείο της Emirates έως και 48 ώρες πριν από την αναχώρηση. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφείο Ξενοδοχεία και Θεωρήσεις Εισόδου (Hotels & Visas desk) μετά την άφιξη στον Τερματικό αεροσταθμό 3 της Emirates στο Ντουμπάι.