Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Πώς να κάνετε check-in για την πτήση σας με την Emirates

ΚάντΤο check-in για την πτήση σας είναι απλό και γρήγορο. Είτε θέλετε να κάνετε check-in ηλεκτρονικά, στο αεροδρόμιο ή στο σπίτι, μπορείτε επιλέξετε το check-in που σας ταιριάζει.
Check-in πριν από την άφιξή σας στο αεροδρόμιο
 • Ηλεκτρονικό check-in
  Κάντε ηλεκτρονικό check-in έως και 48 ώρες πριν από την πτήση σας. Μπορείτε ταυτόχρονα να επιλέξετε ένα διαιτητικό γεύμα και τη θέση σας. Στο αεροδρόμιο μπορείτε να παραδώσετε τις αποσκευές σας σε εμάς, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο να χαλαρώσετε.
  Κάντε check-in τώρα
 • Check-in από την εφαρμογή της Emirates

  Κάντε check-in εύκολα και άνετα με την εφαρμογή της Emirates. Μπορείτε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε την κάρτα επιβίβασης για χρήση σχεδόν σε όλα τα αεροδρόμια. Στην επόμενη πτήση σας, όλα τα στοιχεία σας θα είναι αποθηκευμένα, κάνοντας το check-in ακόμα πιο γρήγορο.  

  Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή της Emirates
Επιλογές check-in εξ αποστάσεως
 • Check-in από την πόλη Αϊμάν με την Emirates

  Αν ταξιδεύετε από τα βόρεια εμιράτα, επωφεληθείτε από τη δυνατότητα check-in από την πόλη 24 ώρες το 24ώρο στον Τερματικό σταθμό λεωφορείων Αϊμάν(Ανοίγει εξωτερικός ιστότοπος σε νέα καρτέλα).

  Μπορείτε να κάνετε check in από 24 ώρες έως και 4 ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης σας. Προσκομίστε τα έγγραφα υγείας, πραγματοποιήστε check in για τις αποσκευές σας και πάρτε την κάρτα επιβίβασης κατά το check in από την πόλη. Στη συνέχεια μπορείτε να αγοράσετε ένα εισιτήριο με 20 ντιρχάμ ΗΑΕ και να κατευθυνθείτε απευθείας στον Τερματικό σταθμός 3 της Emirates με τακτικές αναχωρήσεις λεωφορείων στη διάρκεια της ημέρας από τις 4.00 έως τις 23.30*. Όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο, μπορείτε απλώς να κατευθυνθείτε στην πτήση σας.

  *Πρόγραμμα δρομολογίων λεωφορείων: 04.00, 07.00, 11.00, 17.00, 21.30, 23.30

 • Check-in στην Emirates έπειτα από κρουαζιέρα
  Αποβιβαστείτε από το πλοίο όταν φτάσετε στο Ντουμπάι και κάντε check-in για την πτήση σας στον τερματικό σταθμό 3 στο λιμάνι Port Rashid και στο λιμάνι του Ντουμπάι. Θα φροντίσουμε ώστε η μετάβασή σας από το πλοίο στην ξηρά να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Επίσης, για την υπηρεσία του check-in στο λιμάνι, παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης με αναπηρικό αμαξίδιο.
   
  Στα γκισέ του check-in στο λιμάνι, ζυγίζουμε τις αποσκευές σας, τοποθετούμε ετικέτες και εκτυπώνουμε την κάρτα επιβίβασης. Στη συνέχεια, παραδίδουμε τις αποσκευές σας απευθείας στην πτήση σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι χωρίς επιπλέον χρέωση, εξασφαλίζοντας σε εσάς περισσότερο χρόνο στην πόλη.
  Μάθετε περισσότερα σχετικά με το check-in στην Emirates έπειτα από κρουαζιέρα
Check-in στο αεροδρόμιο
Σημεία check-in αυτοεξυπηρέτησης
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα check-in αυτοεξυπηρέτησης και τα γκισέ παράδοσης αποσκευών μας στο αεροδρόμιο εύκολα και γρήγορα. Τοποθετήστε ετικέτες στις αποσκευές σας, λάβετε την κάρτα επιβίβασης και θα είστε καθ’ οδόν πριν το καταλάβετε. Μπορείτε ακόμα και να χρησιμοποιήσετε το γκισέ ανέπαφα από το κινητό σας τηλέφωνο.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ανέπαφο ταξίδι
 • Check-in στο αεροδρόμιο
  Απολαύστε ένα ζεστό καλωσόρισμα στα γκισέ μας check-in στο αεροδρόμιο. Θα σας βοηθήσουμε να κάνετε check-in για τις αποσκευές σας και να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασης. Υπάρχει ένας χώρος check-in για κάθε κατηγορία θέσης ή για μέλη του προγράμματος Emirates Skywards, και ξεχωριστά γκισέ για ομάδες.
 • Σημεία ελέγχου εισιτηρίων της Emirates
  Στο αεροδρόμιο υπάρχουν φορητά σημεία ελέγχου εισιτηρίων όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε το check-in με τη βοήθεια της ομάδας μας. Εκτυπώστε την κάρτα επιβίβασης, τοποθετήστε ετικέτες στις αποσκευές σας και οι αχθοφόροι μας θα τις μεταφέρουν στην πτήση σας.
 • Ομαδικό check-in
  Αν ταξιδεύετε με μεγάλη ομάδα ή ως μέρος σχολικής εκδρομής, χρησιμοποιήστε τα ξεχωριστά γκισέ ομαδικού check-in στο Ντουμπάι, για να επιταχύνετε τη διαδικασία. Ελάτε στο αεροδρόμιο τρεις ώρες πριν από την πτήση σας και κάντε check-in όλοι μαζί στη ζώνη C για ένα πιο ήρεμο και εύκολο ταξίδι.
  Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ομαδικό check-in