Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Δείτε περισσότερα για την Οικονομική Θέση

Ρίξτε μια ματιά στην εμπειρία της Οικονομικής Θέσης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα ευρύχωρα καθίσματα μας, να περιηγηθείτε σε ορισμένες από τις εκπληκτικές επιλογές ψυχαγωγίας στην τηλεόραση HD και να πάρετε μια γεύση από το μενού με τα τοπικά γεύματα πολλών πιάτων.

Διαθέσιμα σε επιλεγμένα δρομολόγια ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους, το μοντέλο και τις προδιαγραφές

Ψυχαγωγία εν πτήσει

Ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο με έως 6.500 κανάλια ψυχαγωγίας.

Διαθέσιμα σε επιλεγμένα δρομολόγια ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους, το μοντέλο και τις προδιαγραφές
Ψυχαγωγία εν πτήσει

Ανανεωθείτε με οικολογικά σετ περιποίησης

Σε πτήσεις μεγαλύτερης διάρκειας προσφέρουμε σετ περιποίησης με τα απαραίτητα για να φτάσετε αναζωογονημένοι στον προορισμό σας.

Economy Class cabin amenity kits

Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση

Καθημερινά στις πτήσεις μας σερβίρουμε εκατομμύρια γεύματα και αν αναρωτιέστε τι συμβαίνει με τα είδη σερβιρίσματος γευμάτων έπειτα από κάθε πτήση, σας ενημερώνουμε ότι τα ανακυκλώνουμε και τα επαναχρησιμοποιούμε.

Έχουμε επενδύσει σε ένα τεράστιο πρόγραμμα ανακύκλωσης κλειστού βρόχου(Ανοίγει PDF σε νέα καρτέλα) ώστε να μειώσουμε τα απορρίμματα και να δώσουμε στα πλαστικά αντικείμενα νέα ζωή. Αντί να τα στέλνουμε όλα στα σκουπίδια, οι δίσκοι γευμάτων στην Οικονομική Θέση και την Premium Οικονομική, τα πιάτα και τα μπολ των σνακ πλένονται, υπόκεινται σε επεξεργασία και μετατρέπονται σε νέα προϊόντα έτοιμα προς χρήση.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής βρίσκονται στα ΗΑΕ μειώνοντας περαιτέρω το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα από τη μεταφορά και την κατασκευή. Επίσης, οι εγκαταστάσεις μας έχουν κατασκευαστεί στη βάση βιώσιμων πρακτικών, όπως η ηλιακή ενέργεια, η αποτελεσματική χρήση του νερού και τα ελάχιστα δυνατά απορρίμματα.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη βιωσιμότητα στις δραστηριότητές μας

Νεαροί επιβάτες

Τα παιδιά θα λατρέψουν την ατελείωτη ψυχαγωγία μας, με πάνω από 150 κανάλια παιδικού περιεχομένου.

Διαθέσιμα σε επιλεγμένα δρομολόγια ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους, το μοντέλο και τις προδιαγραφές
Μάθετε περισσότερα
Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Η Emirates εκτελεί τις πτήσεις της με έναν μικτό στόλο νεότερων και παλαιότερων μοντέλων αεροσκαφών A380 και B777. Τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι παροχές στις πραγματικές πτήσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δρομολόγιο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους. Οι επιχειρησιακές απαιτήσεις ενδέχεται επίσης να προκαλέσουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο αεροσκάφος που χρησιμοποιείται στις προγραμματισμένες πτήσεις. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας ή έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την κράτηση μιας πτήσης.