Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ EMIRATES

Η εξυπηρέτηση της Emirates

Η άνεσή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα όταν ταξιδεύετε με την Emirates
Δίνουμε έμφαση στην άριστη εξυπηρέτηση, την καινοτομία και την ασφάλεια και σε συνδυασμό με εκτεταμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning), κατάρτιση σε τάξη και κατάρτιση βάσει έργου, είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε εξαιρετικής ποιότητας εξυπηρέτηση τόσο στον αέρα όσο και το έδαφος.
Έλα στην ομάδα μας

Αναζητάς μια νέα καριέρα με την παγκόσμια ομάδα μας; Αυτήν την περίοδο κάνουμε προσλήψεις για πολλές θέσεις τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα. Εξερεύνησε τις ευκαιρίες καριέρας και κάνε αίτηση ηλεκτρονικά.

Πρότυπο εξυπηρέτησης

Προσφέρουμε την "καλύτερη εμπειρία πτήσης παγκοσμίως"

Στην Emirates, δέσμευσή μας είναι να σας προσφέρουμε ένα απαράμιλλο ταξίδι με τη βοήθεια του προσωπικού του θαλάμου επιβατών, το οποίο αποτελείται από εξαιρετικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες. Οι νεοπροσληφθέντες παρακολουθούν ένα απαιτητικό πρόγραμμα εκπαίδευσης επτάμισι εβδομάδων στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Ντουμπάι, με βάση τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και παροχής υπηρεσιών.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά μαθήματα. Η πρακτική εκπαίδευση πραγματοποιείται σε εξομοιωτές πλήρους κίνησης για όλους τους τύπους αεροσκαφών του στόλου μας.

Επίσης, η τρέχουσα εκπαίδευση που προβλέπεται για όλα τα μέλη του προσωπικού του θαλάμου επιβατών εξασφαλίζει τη διαχρονικά ασυναγώνιστη εξυπηρέτησή σας εν πτήσει.

Προσθέτοντας ποικιλομορφία στον ορίζοντα

Κοινό πάθος για περιπέτεια

Το προσωπικό του θαλάμου επιβατών μας αποτελείται από ένα κοσμοπολίτικο μείγμα νέων επαγγελματιών 130 και πλέον εθνικοτήτων, οι οποίοι μιλούν πάνω από 60 γλώσσες και συνθέτουν ένα ποικιλόμορφο σκηνικό στους αιθέρες. Πριν από την ένταξή τους στο προσωπικό της Emirates, πολλοί ήταν γιατροί, δικηγόροι, καλλιτέχνες ή αθλητές.

Η ομάδα που σας καλωσορίζει στο αεροσκάφος λατρεύει τα ταξίδια όπως κι εσείς και είναι πάντα έτοιμη να σας χαρίσει μια πλούσια ταξιδιωτική εμπειρία. Ως εκπρόσωποι της εμπορικής επωνυμίας μας, τα μέλη του προσωπικού του θαλάμου επιβατών εργάζονται ακούραστα υπερβαίνοντας τις προσδοκίες σας σε 420 πτήσεις καθημερινά, σε περισσότερους από 135 προορισμούς.

Η ομάδα μας στο έδαφος

Φιλική εξυπηρέτηση όπου κι αν βρίσκεστε

Η ομάδα της Emirates εξαπλώνεται σε έξι ηπείρους, με πάνω από 2.000 άτομα προσωπικό σε περισσότερα από 120 κέντρα εξυπηρέτησης και σημεία πώλησης έξω από το Ντουμπάι. Το προσωπικό μας στα κέντρα εξυπηρέτησης καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μας σε 17 γλώσσες, ενώ διευκολύνουμε το κοινό να επικοινωνήσει μαζί μας σε πάνω από 50 αριθμούς τηλεφώνου σε συγκεκριμένες χώρες, καθώς και μέσω Live Chat (ζωντανής συνομιλίας). Τα κέντρα εξυπηρέτησής μας παρέχουν βοήθεια παγκοσμίως σε πάνω από 4.000 άτομα την ώρα, κατά τις ώρες αιχμής της ημέρας.

Στο αεροδρόμιο, το φιλικό προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει προκειμένου να πραγματοποιήσετε το check-in άνετα. Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates ή όσοι ταξιδεύουν στην Πρώτη ή τη Διακεκριμένη Θέση επωφελούνται από επιμελημένη εξυπηρέτηση στα σαλόνια μας στο αεροδρόμιο. Από τον φιλικό χαιρετισμό όταν καλείτε στα κέντρα εξυπηρέτησής μας μέχρι το άψογο σερβίρισμα ενός ποτού πριν από το γεύμα σας, εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι η ταξιδιωτική εμπειρία που σας προσφέρει η Emirates σάς είναι ευχάριστη.

Οι πιλότοι μας φθάνουν σε νέα ύψη

Κυβερνώντας περίπου 300 αεροσκάφη σε πάνω από 135 προορισμούς

Προσλαμβάνουμε μόνο πεπειραμένους πιλότους και απασχολούμε πάνω από 400 ειδικούς, υπεύθυνους για την αρχική εκπαίδευση. Στόχος μας είναι να διασφαλιστεί ότι πληρούνται οι ακριβείς προδιαγραφές που απαιτεί τόσο η Emirates όσο και οι ρυθμιστικές αρχές του κλάδου των αερομεταφορών.

Η εκπαίδευση εδάφους περιλαμβάνει κατάρτιση με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, ηλεκτρονική μάθηση (e-learning) και μαθήματα σε τάξη για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αεροσκαφών. Επίσης, οι πιλότοι της Emirates ολοκληρώνουν ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης σε εξομοιωτή πτήσης, ειδικά για το συγκεκριμένο αεροσκάφος που πρόκειται να κυβερνήσουν, ώστε να είναι επαρκώς προετοιμασμένοι. Το τελευταίο στάδιο είναι η εκτέλεση δρομολογίου υπό την επίβλεψη ενός πεπειραμένου εκπαιδευτή. Το πρόγραμμα μαθημάτων διαρκεί περίπου τρεις μήνες. Παρέχουμε εκπαίδευση σε περισσότερους από 4.000 πιλότους, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σύμφωνα με τον κανονισμό, η εκπαίδευση πραγματοποιείται κάθε έξι μήνες και ισχύει για κάθε πιλότο.