Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
Η φαντασία στον χώρο σας
Σήμερα που περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι από ποτέ, είναι η ιδανική ευκαιρία για να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί και να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας. Ανακαλύψτε πώς η εκμάθηση στο σπίτι γίνεται πιο διασκεδαστική. Κρατήστε έντονο το ενδιαφέρον των παιδιών σας όλο τον χρόνο με δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως γρίφους, φύλλα ζωγραφικής, συνταγές και πολλά άλλα. Είτε πρόκειται για ένα ήρεμο απόγευμα με ζωγραφική και χειροτεχνίες, με δοκιμή μιας νέας συνταγής, για ένα βράδυ με παραμύθια ή οικογενειακά επιτραπέζια παιχνίδια, υπάρχει άφθονη διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Ψυχαγωγία για παιδιά στο σπίτι

Ψήστε ένα κέικ μπανάνας, ζωγραφίστε το αγαπημένο σας ζωάκι Fly With Me, και συνοδεύστε τους μικρούς μας φίλους σε μοναδικές περιπέτειες.
Παραγγείλτε τώρα Opens an external link in a new tab
Διασκεδάστε με τα ζωάκια μας στο σπίτι
Μπορείτε να παραγγείλετε τα ζωάκια Fly With Me από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Emirates.
Παραγγείλτε τώραΠαραγγείλτε τώρα Opens an external link in a new tab
Δοκιμάστε το uTalk δωρεάν Opens an external link in a new tab
Μαθαίνουμε μια νέα γλώσσα μαζί

Ξεκινήσαμε συνεργασία με το uTalk, για να μπορεί όλη η οικογένεια να συμμετάσχει στην εκμάθηση μιας νέας γλώσσας. Περισσότερες από 140 γλώσσες για να διαλέξετε με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Όποια ξένη γλώσσα κι αν προτιμάτε, κινεζικά, γαλλικά, ολλανδικά, αγγλικά ή ακόμα και Ιαπωνικά, η εκμάθησή της γίνεται εύκολη, διασκεδαστική και συναρπαστική με το uTalk. Κατεβάστε την εφαρμογή και δοκιμάστε την δωρεάν. Παρακολουθήστε μαθήματα με το uTalk κατά τη διάρκεια της επόμενης πτήσης σας στο ice, το εν πτήσει σύστημα ψυχαγωγίας μας.

Δοκιμάστε το uTalk δωρεάνΔοκιμάστε το uTalk δωρεάν Opens an external link in a new tab

Περιοδικά με τα Zωάκια Fly With Me

Απολαύστε παιχνίδια, γρίφους και πολλές δραστηριότητες με τα περιοδικά με Ζωάκια Fly With Me για τους νεαρούς μας επιβάτες.

Στείλτε μια κάρτα

Γράψτε ένα ξεχωριστό μήνυμα στην κάρτα με ζωάκια Fly With Me, και στείλτε την με e-mail ή μοιραστείτε την στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους φίλους και την οικογένειά σας.
Λάβετε υπόψη ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπο ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δρομολόγιο, τη διαμόρφωση του εκάστοτε αεροσκάφους αλλά και την περίοδο που ταξιδεύετε.