Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ

Σύστημα ice

 • Shahid και MBC – αποκλειστικά στην Emirates

  Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας σειρές στο Shahid και στο MBC ενώ πετάτε μαζί μας. Μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας αραβικές σειρές, όπως το Rashash, το The Bridge, το Salon Zahra, το Anbar 6, μέσω της υπηρεσίας streaming του ομίλου MBC η οποία διατίθεται μόνο με ηλεκτρονική συνδρομή. Τώρα, για πρώτη φορά, διατίθεται αποκλειστικά στην Emirates.

  Αναζητήστε τη συλλογή Shahid στο σύστημα ice. Διαθέτουμε πάνω από 30 σειρές από τη συλλογή Shahid Originals και από το MBC, και θα προσθέσουμε κι άλλες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 600 κανάλια αραβικού περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, μουσικής και podcast. Και αν δεν μιλάτε αραβικά, όλα έχουν αγγλικούς υπότιτλους.

  Ανατρέξτε παρακάτω για να δείτε ποιες σειρές μπορείτε να παρακολουθήσετε στο αεροσκάφος και αρχίστε να δημιουργείτε τη λίστα αναπαραγωγής των αγαπημένων σας(Ανοίγει εσωτερικός σύνδεσμος στην ίδια καρτέλα)

 • Παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας προγράμματα στο HBO Max

  Απολαύστε τις καλύτερες σειρές, όπως τις Somebody Somewhere, Frederick Douglass: In Five Speeches, Head of the Class, Painting with John, The Girl Before, Yabba Dabba Dinosaurs, Looney Tunes Cartoons καθώς και όλους τους κύκλους του Succession. 

  Δείτε ποια προγράμματα διατίθενται εν πτήσει και δημιουργήστε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής στο σύστημα ice μέσω της εφαρμογής Emirates(Ανοίγει εσωτερικός σύνδεσμος στην ίδια καρτέλα) πριν από την πτήση σας.

Κανάλια «Food & Wine» της Emirates

Ανακαλύψτε από πού προμηθευόμαστε τα υλικά, πώς διαμορφώνουμε τα μενού μας και πώς δημιουργούμε τις συνταγές μας. Μπορείτε να προσπαθήσετε να φτιάξετε τις συνταγές μας με τη βοήθεια των βίντεο καθοδήγησης που σας παρέχουμε. Επίσης, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Μπορντό για να μάθετε πώς επιλέγουμε τα κατάλληλα κρασιά για να συνοδέψουμε τα μενού μας. Ανακαλύψτε τα κανάλια «Food and Wine» στην ενότητα Emirates & Ντουμπάι, μόνο στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice.
Emirates Airline Foundation
Το ίδρυμα Emirates Airline Foundation
Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τις ζωές πολλών παιδιών σε όλον τον κόσμο. Κάντε δωρεά και μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τρέχουσες δράσεις του ιδρύματος Emirates Airline Foundation μέσα από το σχετικό κανάλι στο σύστημα ice.

Επιλέξτε ανάμεσα σε 5.000 κανάλια του πολυβραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας

Παρακολουθήστε μια σύνοψη των καλύτερων επιλογών που διατίθενται αυτόν τον μήνα στο ice. Δείτε ταινίες και εκπομπές, καθίστε αναπαυτικά και παρακολουθήστε δημοφιλείς κινηματογραφικές επιτυχίες ή απολαύστε νέα μουσικά ακούσματα.

Τι προσφέρεται στην πτήση σας