Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
Τελευταία νέα

Αναστολή πτήσεων από και προς την Καμπούλ

Τελευταία ενημέρωση: 28 August 2021, 21:58 Ντουμπάι (GMT+4)

Οι πελάτες ενημερώνονται ότι λόγω των εξελίξεων στο Αφγανιστάν, όλες οι πτήσεις της Emirates από/προς την Καμπούλ έχουν ανασταλεί μέχρι νεωτέρας.

 

Οι πελάτες που έχουν εισιτήρια με τελικό προορισμό την Καμπούλ δεν θα γίνονται δεκτοί για επιβίβαση στο σημείο προέλευσής τους.

 

Η Emirates ζητά συγνώμη για την όποια αναστάτωση. Οι σχετικοί πελάτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή με το τοπικό γραφείο της Emirates για τις επιλογές νέας κράτησης.

 

Οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν τις τελευταίες πληροφορίες για τις πτήσεις τους, μεταβαίνοντας στη σελίδα κατάστασης πτήσης.

 

Προκειμένου να λάβουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για τις πτήσεις τους, συνιστάται επίσης στους πελάτες να διασφαλίσουν ότι τα στοιχεία επικοινωνίας τους είναι σωστά, μεταβαίνοντας στη «Διαχείριση της κράτησής σας»

Τελευταία νέα

Νέα απαίτηση για όλους τους επιβάτες με άφιξη στο Ντουμπάι από 31 Ιανουαρίου 2021

Τελευταία ενημέρωση: 27 January 2021, 23:30 Ντουμπάι (GMT+4)

Με ισχύ από 31 Ιανουαρίου 2021, όλοι οι επιβάτες που φθάνουν στο Ντουμπάι από οποιοδήποτε σημείο προέλευσης (και από τις χώρες ΣΣΚ) πρέπει να έχουν πιστοποιητικό με αρνητικό τεστ PCR, που έγινε όχι πάνω από 72 ώρες πριν την αναχώρηση.

Οι υπήκοοι ΗΑΕ εξαιρούνται από την παραπάνω απαίτηση, αλλά θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ PCR κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. 

Οι επιβάτες που φθάνουν στο Ντουμπάι από συγκεκριμένες χώρες υποχρεούνται να υποβληθούν σε άλλο τεστ PCR κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Οι επιβάτες που διέρχονται από το Ντουμπάι πρέπει να βεβαιωθούν ότι συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις εισόδου στην χώρα προορισμού.

Επισκεφθείτε τον κόμβο πληροφόρησης για τον COVID19 για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες ταξιδιωτικές απαιτήσεις.

Τελευταία νέα

Παγκόσμιες απαιτήσεις μετακίνησης

Τελευταία ενημέρωση: 9 January 2021, 11:02 Ντουμπάι (GMT+4)

Οι ταξιδιωτικοί κανονισμοί σε κάθε προορισμό αλλάζουν συχνά. Δείτε τις Ταξιδιωτικές προϋποθέσεις ανά προορισμό για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες πριν ταξιδέψετε. Απαιτείται από τους πελάτες να μεταβούν στο αεροδρόμιο με όλα τα κατάλληλα ταξιδιωτικά έγγραφα για τον προορισμό τους.

 

Αναστολή πτήσης

Δεν υπάρχουν ενημερώσεις αυτή τη στιγμή.

Συναγερμός ασφαλείας

Δεν υπάρχουν ενημερώσεις αυτή τη στιγμή.

Λειτουργικές αλλαγές

Δεν υπάρχουν ενημερώσεις αυτή τη στιγμή.