Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ

Σαλόνια ανά τον κόσμο

Ξεκουραστείτε στα πολυτελή Σαλόνια της Emirates καθώς ταξιδεύετε στον κόσμο

Επισκεφθείτε μας στα σαλόνια της Emirates σε ολόκληρο τον κόσμο

Χαλαρώστε στα σαλόνια της Emirates στα αεροδρόμια σε ολόκληρο τον κόσμο. Αναζητήστε ένα σαλόνι Emirates σε ολόκληρο τον κόσμο και γευματίστε, ξεκουραστείτε και χαλαρώστε στη διάρκεια του ταξιδιού σας, όταν πετάτε στην Πρώτη και τη Διακεκριμένη Θέση και εάν είστε Platinum ή Gold μέλος του προγράμματος Skywards της Emirates.

Αναζήτηση για σαλόνια αναμονής αεροδρομίων

Επιλέξτε τον προορισμό σας για να δείτε ποιο σαλόνι αναμονής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο ταξίδι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση σε σαλόνια της Emirates με καταβολή αντιτίμου, διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Λόγω των περιορισμών βάσει της κατά τόπους νομοθεσίας για τη διάθεση οινοπνευματωδών ποτών, η είσοδος στα σαλόνια αναμονής ενδέχεται να μην επιτρέπεται σε ασυνόδευτους ανηλίκους ή σε επιβάτες νεαρής ηλικίας. Οι ώρες λειτουργίας των σαλονιών αναμονής ορίζονται με βάση την τοπική ώρα και ενδέχεται να ποικίλουν ανάλογα με τις ώρες αναχώρησης των πτήσεων. Εάν δεν αναφέρονται ώρες λειτουργίας, υποθέστε ότι το σαλόνι αναμονής θα είναι διαθέσιμο 3 ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης. Λόγω περιορισμών στα αεροδρόμια, η σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω ασύρματου δικτύου (Wi-Fi) ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε ορισμένα σαλόνια αναμονής. Όσοι επιβάτες ταξιδεύουν με πτήσεις οι οποίες εκτελούνται από άλλους αερομεταφορείς δεν έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα σαλόνια αναμονής της Emirates.