Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Αλλαγές στις υπηρεσίες σαλονιών αναμονής της Emirates ανά τον κόσμο

Επιλεγμένα σαλόνια αναμονής ανά τον κόσμο βρίσκονται ξανά σε λειτουργία. Το σαλόνι Διακεκριμένης Θέσης στην Πτέρυγα Β του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι λειτουργεί κανονικά με όλες τις υπηρεσίες μας, ενώ για τους επιβάτες που ταξιδεύουν στην Πρώτη Θέση διατίθεται ιδιωτικό σαλόνι. Η πρόσβαση είναι δωρεάν για τους επιβάτες της Πρώτης και της Διακεκριμένης Θέσης καθώς και για επιλέξιμα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates, ενώ υπάρχει και δυνατότητα πρόσβασης στο σαλόνι αναμονής μας στο Ντουμπάι με καταβολή αντιτίμου. Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με το δίκτυο και τις υπηρεσίες μας αυτήν την περίοδο. Πραγματοποιήστε αναζήτηση για κάποιο σαλόνι αναμονής στο αεροδρόμιο αναχώρησής σας εδώ.

Αναζήτηση για σαλόνια αναμονής αεροδρομίων

Επιλέξτε τον προορισμό σας για να δείτε ποιο σαλόνι αναμονής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο ταξίδι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση σε σαλόνια της Emirates με καταβολή αντιτίμου, διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Λόγω των περιορισμών βάσει της κατά τόπους νομοθεσίας για τη διάθεση οινοπνευματωδών ποτών, η είσοδος στα σαλόνια αναμονής ενδέχεται να μην επιτρέπεται σε ασυνόδευτους ανηλίκους ή σε επιβάτες νεαρής ηλικίας. Οι ώρες λειτουργίας των σαλονιών αναμονής ορίζονται με βάση την τοπική ώρα και ενδέχεται να ποικίλουν ανάλογα με τις ώρες αναχώρησης των πτήσεων. Εάν δεν αναφέρονται ώρες λειτουργίας, υποθέστε ότι το σαλόνι αναμονής θα είναι διαθέσιμο 3 ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης. Λόγω περιορισμών στα αεροδρόμια, η σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω ασύρματου δικτύου (Wi-Fi) ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε ορισμένα σαλόνια αναμονής. Όσοι επιβάτες ταξιδεύουν με πτήσεις οι οποίες εκτελούνται από άλλους αερομεταφορείς δεν έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα σαλόνια αναμονής της Emirates.