Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ EMIRATES

Ψυχαγωγία εν πτήσει

Ταξιδέψτε καλύτερα απολαμβάνοντας μέχρι και 6.500 κανάλια στο πολυβραβευμένο μας σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ

Τι νέο υπάρχει στο σύστημα ice

Περιηγηθείτε στο περιοδικό μας εν πτήσει για να βρείτε τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice. Δείτε τις διαθέσιμες ταινίες, τα ντοκιμαντέρ, τις τηλεοπτικές εκπομπές, τη μουσική και τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις σε πολλές γλώσσες για να προσθέσετε στη λίστα σας εν πτήσει.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ

Δημιουργήστε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής στο σύστημα ψυχαγωγίας ice

Δημιουργήστε την προσωπική σας λίστα αναπαραγωγής στην Εφαρμογή της Emirates, κατόπιν συνδέστε την στο αεροσκάφος, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας.
ice-information-connectivity-entertainment
Emirates Airline Foundation
Το ίδρυμα Emirates Airline Foundation
Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τις ζωές πολλών παιδιών σε όλον τον κόσμο. Κάντε δωρεά και μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τρέχουσες δράσεις του ιδρύματος Emirates Airline Foundation μέσα από το σχετικό κανάλι στο σύστημα ice.
Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Η Emirates εκτελεί τις πτήσεις της με έναν μικτό στόλο νεότερων και παλαιότερων μοντέλων αεροσκαφών A380 και B777. Τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι παροχές στις πραγματικές πτήσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δρομολόγιο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους. Οι επιχειρησιακές απαιτήσεις ενδέχεται επίσης να προκαλέσουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο αεροσκάφος που χρησιμοποιείται στις προγραμματισμένες πτήσεις. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας ή έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την κράτηση μιας πτήσης.