Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ EMIRATES

Ψυχαγωγία εν πτήσει

Ταξιδέψτε καλύτερα απολαμβάνοντας μέχρι και 5.000 κανάλια στο πολυβραβευμένο μας σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice

Πληροφορίες

Airshow εν πτήσει

Παρακολουθήστε την πορεία της πτήσης σας στον κινούμενο χάρτη μας και δείτε τον κόσμο από ύψος 40.000 ποδιών με τις εξωτερικές μας κάμερες.

Δείτε στην οθόνη σας μετεωρολογικές προβλέψεις, ειδήσεις και αθλητικά ρεπορτάζ, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την πτήση σας. Μπορείτε ταυτόχρονα να ακούτε μουσική, ραδιόφωνο ή podcast.

Επικοινωνίες

Wi-Fi εν πτήσει

Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα δεδομένων και μείνετε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο σε όλη τη διάρκεια της πτήσης σας.

Μάθετε περισσότερα

Ψυχαγωγία

Το παράθυρό σας σε νέους κόσμους

Επιλέξτε ανάμεσα σε 5.000 κανάλια και απολαύστε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική και παιχνίδια που διατίθενται κατ' απαίτηση και σε διάφορες γλώσσες.
Δείτε τι υπάρχει στο ice

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ

Τι νέο υπάρχει στο σύστημα ice

Περιηγηθείτε στο περιοδικό μας εν πτήσει για να βρείτε τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice. Δείτε τις διαθέσιμες ταινίες, τα ντοκιμαντέρ, τις τηλεοπτικές εκπομπές, τη μουσική και τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις σε πολλές γλώσσες για να προσθέσετε στη λίστα σας εν πτήσει.

Shahid και MBC – αποκλειστικά στην Emirates

Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας σειρές στο Shahid και στο MBC ενώ πετάτε μαζί μας. Μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας αραβικές σειρές, όπως το Rashash, το The Bridge, το Salon Zahra, το Anbar 6, μέσω της υπηρεσίας streaming του ομίλου MBC η οποία διατίθεται μόνο με ηλεκτρονική συνδρομή. Τώρα, για πρώτη φορά, διατίθεται αποκλειστικά στην Emirates.

Μάθετε περισσότερα

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ

Δημιουργήστε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής στο σύστημα ψυχαγωγίας ice

Δημιουργήστε την προσωπική σας λίστα αναπαραγωγής στην Εφαρμογή της Emirates, κατόπιν συνδέστε την στο αεροσκάφος, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας.
Προώθηση της ψυχαγωγίας εν πτήσει ice Live TV
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπο ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δρομολόγιο και τη διαμόρφωση του εκάστοτε αεροσκάφους. Επίσης, ο τύπος του αεροσκάφους ενδέχεται να αλλάξει ακόμη και την τελευταία στιγμή λόγω λειτουργικών απαιτήσεων.