Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Πληροφορίες

Airshow εν πτήσει

Παρακολουθήστε την πορεία της πτήσης σας στον κινούμενο χάρτη μας και δείτε τον κόσμο από ύψος 40.000 ποδιών με τις εξωτερικές μας κάμερες.

Δείτε στην οθόνη σας μετεωρολογικές προβλέψεις, ειδήσεις και αθλητικά ρεπορτάζ, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την πτήση σας. Μπορείτε ταυτόχρονα να ακούτε μουσική, ραδιόφωνο ή podcast.

Επικοινωνίες

Wi-Fi εν πτήσει

Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα δεδομένων και μείνετε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο σε όλη τη διάρκεια της πτήσης σας.

Μάθετε περισσότερα

Ψυχαγωγία

Το παράθυρό σας σε νέους κόσμους

Επιλέξτε ένα από τα 4.500 και πλέον κανάλια μας και απολαύστε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική και παιχνίδια που διατίθενται κατ' απαίτηση και σε διάφορες γλώσσες.
Δείτε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του συστήματος ice
Δοκιμάστε το uTalk δωρεάν Opens an external link in a new tab

Μάθετε μια νέα γλώσσα

Ξεκινήσαμε συνεργασία με το κανάλι uTalk, για να μπορείτε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για όλα σας τα ταξίδια. Περισσότερες από 140 γλώσσες για να διαλέξετε, με 180 ώρες περιεχομένου και 60 διαφορετικά εκπαιδευτικά θέματα. Ακούστε ηχογραφήσεις από φυσικούς ομιλητές, εκπαιδευτικά εργαλεία, μεταφράσεις και αμέτρητα tips, που θα σας βοηθήσουν μέσα από απλές λέξεις να αποκτήσετε την τέλεια προφορά. Κατεβάστε την εφαρμογή και δοκιμάστε την δωρεάν. Παρακολουθήστε μαθήματα με το uTalk κατά τη διάρκεια της επόμενης πτήσης σας στο ice, το εν πτήσει σύστημα ψυχαγωγίας μας.
Δοκιμάστε το uTalk δωρεάνΔοκιμάστε το uTalk δωρεάν Opens an external link in a new tab

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ

Δημιουργήστε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής στο σύστημα ψυχαγωγίας ice

Δημιουργήστε την προσωπική σας λίστα αναπαραγωγής στην Εφαρμογή της Emirates, κατόπιν συνδέστε την στο αεροσκάφος, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας.
Inflight entertainment promo ice tv live
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπο ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δρομολόγιο και τη διαμόρφωση του εκάστοτε αεροσκάφους. Επίσης, ο τύπος του αεροσκάφους ενδέχεται να αλλάξει ακόμη και την τελευταία στιγμή λόγω λειτουργικών απαιτήσεων.