Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ

Δημιουργήστε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής στο σύστημα ψυχαγωγίας ice

Φτάστε στο αεροσκάφος έτοιμοι να πατήσετε play

Συντονιστείτε με εξατομικευμένο περιεχόμενο

Δημιουργήστε τη δική σας προσωπική λίστα αναπαραγωγής στην Εφαρμογή της Emirates, επιλέγοντας από χιλιάδες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και podcast στο σύστημα ice. Κατόπιν, αφού επιβιβαστείτε στο αεροσκάφος, συνδέστε την προσωπική σας λίστα αναπαραγωγής στην οθόνη που βρίσκεται στην πλάτη του μπροστινού καθίσματος και απολαύστε ατέλειωτες ώρες περιπέτειας, γέλιου και ενθουσιασμού, χάρη στο καλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει στον κόσμο.

Πώς να επιμεληθείτε την ιδανική λίστα αναπαραγωγής

Απλώς προσθέστε την κράτηση της πτήσης σας στην Εφαρμογή της Emirates, ρίξτε μια ματιά στις τελευταίες μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες, διαβάστε περιλήψεις και παρακολουθείστε τρέιλερ σε HD ανάλυση. Κατόπιν, πατήστε για προσθήκη περιεχομένου στην προσωπική σας λίστα αναπαραγωγής.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ICE

Εφαρμογή της Emirates για iOS

Κατεβάστε την Εφαρμογή της Emirates από το App Store και ξεκινήστε να δημιουργείτε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής στο σύστημα ψυχαγωγίας ice.

Πώς να δείτε την προσωπική σας λίστα αναπαραγωγής εν πτήσει

Η σύνδεση της προσωπικής σας λίστας αναπαραγωγής με την οθόνη που βρίσκεται στην πλάτη του μπροστινού καθίσματος είναι μια εύκολη διαδικασία. Αφού δημιουργήσετε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής στην Εφαρμογή της Emirates:

1. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του κινητού σας τηλεφώνου και βεβαιωθείτε ότι το Wi-Fi είναι ενεργοποιημένο

2. Ανοίξτε την προσωπική σας λίστα αναπαραγωγής στην Εφαρμογή της Emirates και πατήστε Σύνδεση

3. Ακολουθήστε τις οδηγίες σύζευξης στην οθόνη που βρίσκεται στην πλάτη του μπροστινού καθίσματος

4. Πατήστε Play

Και μην ανησυχείτε, η προσωπική σας οθόνη μπορεί να συνδεθεί μόνο με τη δική σας συσκευή.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ICE

Εφαρμογή της Emirates για Android

Κατεβάστε την Εφαρμογή της Emirates από το Google Play Store και ξεκινήστε να δημιουργείτε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής στο σύστημα ψυχαγωγίας ice.

Η βιβλιοθήκη του συστήματος ψυχαγωγίας εν πτήσει ice

Με έως 5.000 κανάλια και 1.500 νέες ταινίες κάθε μήνα, δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Αφήστε ελεύθερο τον κινηματογραφόφιλο που κρύβετε μέσα σας και επιλέξτε από βραβευμένες ταινίες μέχρι τις πιο πρόσφατες μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες. Ή ξεχάστε πώς περνά ο χρόνος παρακολουθώντας τις αγαπημένες σας σειρές. Επίσης, χάρη στη μετάφραση σε 40 γλώσσες του κόσμου, δεν θα χάσετε καμία ανατροπή στην πλοκή.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπο ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δρομολόγιο και τη διαμόρφωση του εκάστοτε αεροσκάφους. Επίσης, ο τύπος του αεροσκάφους ενδέχεται να αλλάξει ακόμη και την τελευταία στιγμή λόγω λειτουργικών απαιτήσεων.