Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ EMIRATES

Μεταφορά με προσωπικό οδηγό

Πετάξτε με την Πρώτη Θέση ή τη Διακεκριμένη Θέση και θα αναλάβουμε τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο

Αφήστε την οδήγηση σε εμάς και ετοιμαστείτε για την επόμενη εμπειρία που θα ζήσετε

Δείτε εάν η υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό είναι διαθέσιμη στον προορισμό σας

 • Πολυτέλεια Πρώτης Θέσης από πόρτα σε πόρτα
  Ταξιδέψτε καλύτερα από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι με την πολυτελή λιμουζίνα Πρώτης Θέσης. Ξαπλώστε το κάθισμά σας, χαλαρώστε και απολαύστε τη θέα ή δείτε τα μηνύματά σας όσο ο οδηγός μας θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία και χαλαρώστε απολαμβάνοντας τη διαδρομή στην άνεση του πολυτελούς καθίσματός σας.
 • Η BMW 5 Series Touring συναντά τη Διακεκριμένη Θέση

  Όταν ταξιδεύετε στη Διακεκριμένη Θέση μαζί μας, σας μεταφέρουμε με όλες τις ανέσεις της BMW 5 Series Touring από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Καθίστε αναπαυτικά στο δερμάτινο κάθισμα, χαλαρώστε στο ευρύχωρο σαλόνι και αφήστε τον προσωπικό σας οδηγό να σας μεταφέρει στον προορισμό σας.

 • Υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό ανά τον κόσμο

  Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τη χρήσιμη υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό σε πάνω από 70 πόλεις. Σε κάθε προορισμό συνεργαζόμαστε με εταιρείες που παρέχουν αυτοκίνητα υψηλών προδιαγραφών και καταρτισμένους οδηγούς για τη μεταφορά σας εντός καθορισμένης απόστασης, την οποία μπορείτε να επεκτείνετε με επιπλέον χρέωση. Χρησιμοποιήστε τον χάρτη παραπάνω για να δείτε πού μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Κάντε κράτηση για την υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό της Emirates

Διευθετήστε την παραλαβή σας από την υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό τουλάχιστον 12 ώρες πριν από την πτήση σας. Μπορείτε να την προσθέσετε στο δρομολόγιο σας κατά την κράτηση της πτήσης σας, ή αργότερα μέσω της σελίδας "Διαχείριση κράτησης". Όταν προσγειωθείτε, κατευθυνθείτε στα γκισέ της υπηρεσίας μεταφοράς με προσωπικό οδηγό της Emirates και συναντήστε τον οδηγό σας.

Όροι κράτησης

 1. Μόνο οι ενήλικοι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό. Κάθε ενήλικας δικαιούται ένα αυτοκίνητο.
 2. Η μέγιστη χωρητικότητα κάθε οχήματος σεντάν είναι 4 ενήλικοι επιβάτες, με συνολικό όριο αποσκευών 2 βαλίτσες και 1 χειραποσκευή. Αυτό ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις τοπικές κανονιστικές απαιτήσεις.
 3. Ο οδηγός σας θα περιμένει έως και 15 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής.
 4. Σε περίπτωση που απαιτείται μεγαλύτερο όχημα ή κάθισμα αυτοκινήτου για παιδί ή βρέφος ισχύουν επιπλέον χρεώσεις.
 5. Μπορείτε να υπερβείτε το επιτρεπόμενο χιλιομετρικό όριο με επιπλέον χρέωση. Απλά πληρώνετε απευθείας τον συνεργάτη μας στην υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό πριν από την έναρξη της διαδρομής σας. Θα επικοινωνήσουν μαζί σας εντός 96 ωρών πριν από την αναχώρηση της πτήσης σας και είτε θα σας στείλουν έναν σύνδεσμο πληρωμής στη διεύθυνση email της κράτησής σας ή θα σας τηλεφωνήσουν. Στις περισσότερες πόλεις δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή πληρωμής της επιπλέον χρέωσης στον οδηγό κατά τη μεταφορά.
 6. Η υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό δεν διατίθεται σε συνδυασμό με τα εισιτήρια Classic Rewards του προγράμματος Skywards στη Διακεκριμένη και την Πρώτη Θέση ή με Αναβαθμίσεις από την Οικονομική στη Διακεκριμένη Θέση.
 7. Ο τύπος οχημάτων της υπηρεσίας μεταφοράς με προσωπικό οδηγό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οχημάτων.
 8. Βρείτε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις σχετικά με την υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό εδώ.