Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Η υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό παρέχεται σε περιορισμένους προορισμούς

Καθώς ξεκινάμε ξανά τις πτήσεις μας σιγά-σιγά, παρέχουμε την υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό στους προορισμούς που εξυπηρετούμε αυτήν την περίοδο. Καθώς θα πραγματοποιούμε νέα δρομολόγια, θα διευρύνουμε συνεχώς τις οδικές μας μετακινήσεις. Μπορείτε να δείτε όλα τα δρομολόγια που πραγματοποιούμε αυτήν την περίοδο εδώ.


Η ασφάλεια και η ευημερία όλων των πελατών και των οδηγών μας αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητά μας

Στο Ντουμπάι, οι οδηγοί μας θα φοράνε μάσκα και γάντια. Οι οδηγοί μας σε όλο τον κόσμο θα τηρούν τους κανονισμούς ασφαλείας όπως αυτοί ισχύουν σε κάθε προορισμό. Θα πρέπει να ακολουθείτε τους τοπικούς κανονισμούς ασφαλείας και να έχετε μαζί σας μάσκα και γάντια για να τα φοράτε όπου απαιτείται. Στο αυτοκίνητο θα υπάρχει αντισηπτικό χεριών. 

Για τη διατήρηση ασφαλούς απόστασης μεταξύ του οδηγού και των επιβατών μας, θα πρέπει να καθίσετε στα πίσω καθίσματα, ενώ περιορίζουμε επίσης τον αριθμό των ατόμων σε κάθε όχημα. 

Το όχημα καθαρίζεται πλήρως και απολυμαίνεται στην έναρξη της βάρδιας του κάθε οδηγού. Το εσωτερικό του οχήματος απολυμαίνεται μετά από κάθε διαδρομή, μεταξύ άλλων τα κουμπώματα, οι χειρολαβές, τα κουμπιά, οι διακόπτες και τα σκίαστρα. Ανατρέξτε στη σελίδα Η ασφάλειά σας και ενημερωθείτε σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνουμε για την υγεία και την ασφάλειά σας κατά τη διαδρομή από και προς το αεροδρόμιο, καθώς και κατά τη διάρκεια της πτήσης σας.

Ταξίδια από το Ντουμπάι προς το Αμπού Ντάμπι

Εισερχόμενοι επιβάτες

Οι προϋποθέσεις εισόδου για εμβολιασμένους τουρίστες, υπηκόους των ΗΑΕ και κατοίκους έχουν αλλάξει.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους κανόνες για το ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι εάν είστε τουρίστας ή κάτοικος.

Αφήστε την οδήγηση σε εμάς και ετοιμαστείτε για την επόμενη εμπειρία που θα ζήσετε

Δείτε εάν η υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό είναι διαθέσιμη στον προορισμό σας

 • Η Mercedes-Benz S 450 συναντά την Πρώτη Θέση

  Ταξιδέψτε καλύτερα από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι με το σεντάν της Mercedes-Benz S450. Ξαπλώστε στο κάθισμά σας, χαλαρώστε και απολαύστε τη θέα από την πανοραμική ηλιοροφή. Ή πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο χάρη στο δωρεάν Wi-Fi που προσφέρεται στο αυτοκίνητο. Ρυθμίστε τον φωτισμό και χαλαρώστε απολαμβάνοντας την άνεση του πολυτελούς δερμάτινου καθίσματός σας.

 • Η BMW 5 Series Touring συναντά τη Διακεκριμένη Θέση

  Όταν ταξιδεύετε στη Διακεκριμένη Θέση μαζί μας, σας μεταφέρουμε με όλες τις ανέσεις της BMW 5 Series Touring από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Καθίστε αναπαυτικά στο δερμάτινο κάθισμα, χαλαρώστε στο ευρύχωρο σαλόνι και αφήστε τον προσωπικό σας οδηγό να σας μεταφέρει στον προορισμό σας.

 • Υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό ανά τον κόσμο

  Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τη χρήσιμη υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό σε πάνω από 70 πόλεις. Σε κάθε προορισμό συνεργαζόμαστε με εταιρείες που παρέχουν αυτοκίνητα υψηλών προδιαγραφών και καταρτισμένους οδηγούς για τη μεταφορά σας εντός καθορισμένης απόστασης, την οποία μπορείτε να επεκτείνετε με επιπλέον χρέωση. Χρησιμοποιήστε τον χάρτη παραπάνω για να δείτε πού μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Κάντε κράτηση για την υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό της Emirates

Διευθετήστε την παραλαβή σας από την υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό τουλάχιστον 12 ώρες πριν από την πτήση σας. Μπορείτε να την προσθέσετε στο δρομολόγιο σας κατά την κράτηση της πτήσης σας, ή αργότερα μέσω της σελίδας "Διαχείριση κράτησης". Όταν προσγειωθείτε, κατευθυνθείτε στα γκισέ της υπηρεσίας μεταφοράς με προσωπικό οδηγό της Emirates και συναντήστε τον οδηγό σας.

Όροι κράτησης

 1. Μόνο οι ενήλικοι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό. Κάθε ενήλικας δικαιούται ένα αυτοκίνητο.
 2. Η μέγιστη χωρητικότητα κάθε οχήματος σεντάν είναι 4 ενήλικοι επιβάτες, με συνολικό όριο αποσκευών 2 βαλίτσες και 1 χειραποσκευή. Αυτό ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις τοπικές κανονιστικές απαιτήσεις.
 3. Ο οδηγός σας θα περιμένει έως και 15 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής.
 4. Σε περίπτωση που απαιτείται μεγαλύτερο όχημα ή κάθισμα αυτοκινήτου για παιδί ή βρέφος ισχύουν επιπλέον χρεώσεις.
 5. Σε περίπτωση υπέρβασης του δωρεάν χιλιομετρικού ορίου ισχύει τέλος υπέρβασης απόστασης το οποίο πρέπει να καταβληθεί σε μετρητά ή μέσω πιστωτικής κάρτας απευθείας στον οδηγό.
 6. Η υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό δεν διατίθεται σε συνδυασμό με τα εισιτήρια Classic Rewards του προγράμματος Skywards στη Διακεκριμένη και την Πρώτη Θέση ή με Αναβαθμίσεις από την Οικονομική στη Διακεκριμένη Θέση.
 7. Ο τύπος οχημάτων της υπηρεσίας μεταφοράς με προσωπικό οδηγό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οχημάτων.
 8. Βρείτε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις σχετικά με την υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό εδώ.