Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Εμπειρία

Ταξιδέψτε ανέπαφα

Επωφεληθείτε από την έξυπνη τεχνολογία μας για να απολαύσετε ένα άνετο, απλό και ασφαλές ταξίδι στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι και στο αεροσκάφος.

Ταξιδέψτε ανέπαφα με την Emirates

Δείτε πόσο εύκολο είναι να ταξιδεύετε χρησιμοποιώντας τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες και τα ανέπαφα σημεία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Ελέγξτε το ταξίδι σας από την παλάμη του χεριού σας με την εφαρμογή της Emirates και αποθηκεύστε όλα τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα πανεύκολα στο τηλέφωνό σας. Στο αεροδρόμιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να χειριστείτε τα γκισέ αυτόματου check-in και να οδηγηθείτε χωρίς επαφές στην πτήση σας χρησιμοποιώντας απλώς την αναγνώριση προσώπου. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στην πορεία με χρήσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας από την κράτηση μέχρι την επιβίβαση και απολαύστε ένα ομαλό και ξέγνοιαστο ταξίδι.

Πριν από το ταξίδι
Σχεδιάστε το ταξίδι σας με χρήσιμες online υπηρεσίες που διευκολύνουν όλες τις διαδικασίες.
 • Εφαρμογή της Emirates

  Σχεδιάστε, κάντε κράτηση και διαχειριστείτε ολόκληρο το ταξίδι σας στην εφαρμογή. Κατεβάστε μια κάρτα επιβίβασης μέσω κινητού για να την επιδείξετε στο αεροδρόμιο. Μπορείτε επίσης να δείτε το μενού για την πτήση σας, να λάβετε ταξιδιωτικές ειδοποιήσεις, να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στο σύστημα ψυχαγωγίας σας και πολλά άλλα. Αποθηκεύστε τα στοιχεία σας στην εφαρμογή, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε κράτηση για το επόμενο ταξίδι σας.

  Μάθετε περισσότερα
 • Υπηρεσία Check-in από το σπίτι που παρέχεται από την DUBZ

  Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας στο έπακρο. Το προσωπικό του check-in μπορεί να έρθει να σας βρει όπου κι αν βρίσκεστε στο Ντουμπάι. Η συνεργαζόμενη εταιρεία μας, η DUBZ, θα σας στείλει έναν υπάλληλο του προσωπικού check-in για να ζυγίσει τις αποσκευές σας και να τους τοποθετήσει ετικέτες. Στη συνέχεια, θα σας στείλουν την κάρτα επιβίβασης μέσω κινητού στο email σας, για να την επιδείξετε μέσω του τηλεφώνου σας στο αεροδρόμιο. Μπορούν επίσης να εκτυπώσουν την κάρτα επιβίβασης. Κατόπιν, θα μεταφέρουν τις αποσκευές στην πτήση σας, απαλλάσσοντάς σας από αυτό το βάρος.

  Κάντε κράτηση και ταξιδέψτε στην Πρώτη Θέση για να απολαύσετε δωρεάν την υπηρεσία Check-in από το σπίτι.

  Κράτηση υπηρεσίας check-in από το σπίτι
Στο αεροδρόμιο
Απολαύστε ένα ταξίδι χωρίς επαφές στο αεροδρόμιο με τις Έξυπνες πύλες και τη βιομετρική αναγνώριση προσώπου.

Βιομετρική οδός

Αντί να ψάχνετε σε κάθε σημείο ελέγχου να βρείτε το διαβατήριο ή την κάρτα επιβίβασής σας, μπορείτε να περιηγηθείτε απρόσκοπτα στο αεροδρόμιο χρησιμοποιώντας τη βιομετρική αναγνώριση προσώπου.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η λήψη μιας γρήγορης φωτογραφίας κατά το check-in για την καταγραφή των δεδομένων του προσώπου σας. Έπειτα θα μπορείτε να περνάτε πανεύκολα από τις Βιομετρικές Έξυπνες Ζώνες του Τερματικού Αεροσταθμού 3 της Emirates στην Αίθουσα Αναμονής Β, κάθε φορά που βρίσκεστε στο Ντουμπάι.

Μπορείτε να κάνετε check-in, να περάσετε από τον έλεγχο της υπηρεσίας αλλοδαπών και μετανάστευσης, να αποκτήσετε πρόσβαση στα σαλόνια της Emirates στην Αίθουσα Αναμονής Β του αεροδρομίου και να επιβιβαστείτε στην πτήση σας από επιλεγμένες πύλες μέσω της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου και μόνο, η οποία στο μέλλον θα αξιοποιείται και σε άλλες υπηρεσίες. 

Σε συνδυασμό και με τις ειδοποιήσεις για το ταξίδι σας από την Εφαρμογή της Emirates, μπορείτε να απολαύσετε μια άνετη περιήγηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας από το check-in μέχρι την πύλη επιβίβασης.

 • Αυτοματοποιημένα γκισέ check-in

  Μπορείτε να κάνετε check-in για την πτήση σας εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας τα αυτοματοποιημένα γκισέ check-in. 

  Ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη αφής για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Μπορείτε επίσης και να χρησιμοποιήσετε το γκισέ ανέπαφα από το κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να ελέγξετε το δρομολόγιό σας, να επιλέξετε τη θέση σας και να προσθέσετε ταυτόχρονα τον αριθμό σας στο πρόγραμμα Skywards της Emirates. 

  Εάν έχετε ήδη κάνει check-in ηλεκτρονικά, χρησιμοποιήστε τα αυτοματοποιημένα γκισέ μας για να περάσετε από check-in τις αποσκευές σας.

 • Έξυπνες πύλες

  Εγγραφείτε για να χρησιμοποιείτε τις Έξυπνες Πύλες στον τερματικό σταθμό 3 της Emirates, επιταχύνοντας τη διέλευσή σας από τον έλεγχο αλλοδαπών και μετανάστευσης κάθε φορά που φτάνετε ή αναχωρείτε από το Ντουμπάι. 

  Αν είστε πολίτης ή κάτοικος των ΗΑΕ, απλά ελάτε στην Έξυπνη πύλη, περιμένετε για μια γρήγορη φωτογραφία και συνεχίστε στον έλεγχο ασφαλείας.

  Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις Έξυπνες Πύλες εάν είστε υπήκοος των χωρών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου ή επισκέπτης με θεώρηση εισόδου (βίζα) κατά την άφιξη και βιομετρικό διαβατήριο. Ελέγξτε εδώ αν πληροίτε τις προϋποθέσεις.(Ανοίγει εξωτερικός σύνδεσμος σε νέα καρτέλα)

 • Κάρτα επιβίβασης μέσω κινητού

  Δεν υπάρχουν πλέον εκτυπωμένες κάρτες επιβίβασης όταν κάνετε check-in στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Αντ' αυτού, σας στέλνουμε μια κάρτα επιβίβασης μέσω κινητού στη διεύθυνση email που διαθέτετε ή μέσω SMS.

  Ανοίξτε την και επιδείξτε την μέσω του τηλεφώνου σας στο αεροδρόμιο, ακριβώς όπως κάνετε με την εκτυπωμένη κάρτα επιβίβασης.

  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την κάρτα επιβίβασης μέσω κινητού από τα γκισέ αυτόματου check-in της εταιρείας μας και όταν κάνετε ηλεκτρονικό check-in.

Στο αεροσκάφος
Χρησιμοποιήστε την Εφαρμογή της Emirates για να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τον χρόνο σας στο αεροσκάφος.
 • Ψηφιακά μενού

  Δοκιμάστε τα πεντανόστιμα γεύματα που προσφέρουμε εν πτήσει. Επισκεφτείτε τις σελίδες των Γευμάτων για να δείτε δείγματα μενού σε όλες τις κατηγορίες θέσεων ή να δείτε τι σερβίρεται στην επόμενη πτήση σας. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο μενού πριν από την πτήση σας μέσω της Εφαρμογής της Emirates και να ανοίξετε μια έκδοση εκτός σύνδεσης για όσο βρίσκεστε στο αεροσκάφος. Μεταβείτε στα Ταξίδια σας για να δείτε τις επιλογές γευμάτων και ποτών που διατίθενται στην πτήση σας.

  Στο αεροσκάφος, μπορείτε να ελέγξετε την ανέπαφη έκδοση του μενού μέσω του δικτύου μας OnAir Wi-Fi. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο πακέτο Wi-Fi - απλά συνδέστε τη συσκευή σας στο δίκτυο OnAir Wi-Fi και ανοίξτε την πύλη στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Πλοηγηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε το μενού που αντιστοιχεί στην κατηγορία θέσης σας.

  Κατεβάστε την Εφαρμογή της Emirates
 • Λίστα αναπαραγωγής στο σύστημα ice

  Αξιοποιήστε στο έπακρο τον χρόνο σας και δημιουργήστε τη λίστα αναπαραγωγής σας στο σύστημα ψυχαγωγίας στην Εφαρμογή της Emirates πριν επιβιβαστείτε. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε χιλιάδες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και άλμπουμ και να τα προσθέσετε στα αγαπημένα σας.

  Μόλις επιβιβαστείτε, συγχρονίστε τη λίστα αναπαραγωγής σας με την τηλεόρασή σας και είστε έτοιμοι να απολαύσετε την αγαπημένη σας ψυχαγωγία. Με τις κορυφαίες επιλογές που θα έχετε κάνει ήδη, μπορείτε να χαλαρώσετε μόλις θα καθίσετε στη θέση σας.

  Κατεβάστε την Εφαρμογή της Emirates από το App Store ή το Google Play Store και ξεκινήστε να δημιουργείτε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής στο σύστημα ψυχαγωγίας ice.

  Μάθετε περισσότερα
Κατά την άφιξη
Απολαύστε άνετες ανταποκρίσεις στο Ντουμπάι και ξεγνοιασιά κατά την άφιξη.

Αναζήτηση αποσκευών στην Εφαρμογή της Emirates

Χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση αποσκευών στην Εφαρμογή της Emirates για να βλέπετε πού βρίσκονται οι αποσκευές σας σε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας. Επιλέξτε το ταξίδι σας στην ενότητα "Τα ταξίδια μου" και επιλέξτε "Η κατάσταση των αποσκευών"

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις αποσκευές σας από το check-in έως τη φόρτωση στο αεροσκάφος, ενώ μεταφέρονται σε πτήση ανταπόκρισης, και να βλέπετε πότε έχουν φτάσει στον προορισμό σας. Δείτε τον αριθμό του ιμάντα αποσκευών όταν ξεκινήσει η διανομή των αποσκευών. Και στην απίθανη περίπτωση που καθυστερήσουν, η Αναζήτηση αποσκευών θα σας δώσει έναν αριθμό αναφοράς (που ονομάζεται PIR) και θα σας ενημερώσει σχετικά με τις ενέργειές μας για την αναζήτησή τους. Η λειτουργία Αναζήτησης αποσκευών διατίθεται επίσης στον ιστότοπό μας.

Εάν δεν διαθέτετε την εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση καθυστερημένων ή φθαρμένων αποσκευών στον ιστότοπό μας.

Κατεβάστε την Εφαρμογή της Emirates
 • Γκισέ ανταποκρίσεων

  Απολαύστε εύκολη ανταπόκριση στην επόμενη πτήση σας. Χρησιμοποιήστε τα γκισέ αυτόματου check-in που διαθέτουμε για να δείτε το δρομολόγιό σας, να αλλάξετε τη θέση σας στην πτήση και να στείλετε την κάρτα επιβίβασης μέσω κινητού στο email σας, για να την επιδείξετε μέσω του τηλεφώνου σας στο αεροδρόμιο, ή να την εκτυπώσετε. Μπορείτε επίσης να λάβετε οδηγίες για την πύλη αναχώρησης της πτήσης σας, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείτε τα γκισέ μας.

 • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο

  Κάντε κράτηση ηλεκτρονικά για μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και χαλαρώστε γνωρίζοντας ότι το αυτοκίνητό σας θα σας περιμένει όταν φτάσετε. Επιλέξτε μια υπηρεσία μεταφοράς από τη συνεργαζόμενη εταιρεία CarTrawler, όπως μεταφορά με μεγαλύτερα οχήματα για ομάδες και οικογένειες και συγκρίνετε τις τιμές. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για υπηρεσίες υποδοχής (meet and greet) από τον οδηγό.

  Μάθετε περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις