Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Δροσιστικά μη αλκοολούχα κοκτέιλ για καθαρό μυαλό

Διατηρήστε τη διαύγειά σας με την επιλογή των μη αλκοολούχων κοκτέιλ στις πτήσεις μας στην Πρώτη Θέση και τη Διακεκριμένη Θέση. Συνοδέψτε το γεύμα σας με Orange Fizz ή Apple Spritzer. Εναλλακτικά, απολαύστε ένα ξεχωριστό ποτό ενώ χαλαρώνετε παρακολουθώντας την πιο πρόσφατη ταινία.
Ανακαλύψτε τα μη αλκοολούχα κοκτέιλ μας

Ποτά ευεξίας

Ξεκινήστε το ταξίδι σας στην Πρώτη και τη Διακεκριμένη Θέση με ένα από τα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά ποτά ευεξίας της Emirates.
Μάθετε περισσότερα

Ένα κοκτέιλ για κάθε περίσταση

Το πλήρωμά μας θα χαρεί να σας ετοιμάσει ένα ποτό στην επόμενη πτήση σας στην Πρώτη Θέση και τη Διακεκριμένη Θέση. Επιλέξτε ανάμεσα σε 18 κοκτέιλ που παρασκευάζονται με οινοπνευματώδη ποτά υψηλής ποιότητας. Απολαύστε ένα ελαφρύ και ευχάριστο ποτό, ένα γλυκό δροσιστικό κοκτέιλ ή ένα ζεστό και χαλαρωτικό ποτό κατά τη διάρκεια της πτήσης σας.
Ανακαλύψτε τα κοκτέιλ μας

Απολαύστε τα αγαπημένα σας οινοπνευματώδη ποτά εν πτήσει

Απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό ή ανακαλύψτε κάτι νέο. Απολαύστε πάνω από 20 οινοπνευματώδη ποτά εν πτήσει στην Πρώτη Θέση και τη Διακεκριμένη Θέση. Επιλέξτε κλασικά ποτά από τις αγαπημένες σας premium εταιρείες, όπως το λικέρ Cointreau, το κονιάκ Tesseron και το λικέρ Amarula Fruit Cream, καθώς και ορισμένες αποκλειστικές επιλογές για τις πτήσεις της Emirates. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τη συλλογή των δημοφιλών οινοπνευματωδών ποτών μας στην Οικονομική Θέση.

Επιλέξτε ένα εκλεκτό κρασί για να συνοδεύσετε το γεύμα σας

Είτε προτιμάτε ένα ζωηρό λευκό με αρώματα εσπεριδοειδών είτε ένα κόκκινο με έντονη γεύση, επιλέξτε ένα κρασί για να συνοδεύσετε το γεύμα σας. Διαβάστε τον κατάλογο κρασιών μας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σπάνια παλαιωμένα κρασιά και κρασιά περιορισμένης κυκλοφορίας, και επιτρέψτε μας την ευχαρίστηση να σας σερβίρουμε ένα ποτήρι κρασί όποτε το θελήσετε.
Δείτε τον κατάλογο των κρασιών μας

Κάθε στιγμή είναι κατάλληλη για ένα τσάι όταν είστε εν πτήσει

Ξυπνήστε με ένα φλιτζάνι Brilliant Breakfast, απολαύστε το Moroccan Mint μετά το γεύμα σας και χαλαρώστε με ένα φλιτζάνι Pure Camomile Flowers πριν από τον ύπνο. Προσφέρουμε τσάι Dilmah σε κάθε σκέλος του ταξιδιού σας.
Μάθετε περισσότερα

Κανάλια «Food & Wine» της Emirates

Ανακαλύψτε από πού προμηθευόμαστε τα υλικά, πώς διαμορφώνουμε τα μενού μας και πώς δημιουργούμε τις συνταγές μας. Μπορείτε να προσπαθήσετε να φτιάξετε τις συνταγές μας με τη βοήθεια των βίντεο καθοδήγησης που σας παρέχουμε. Επίσης, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Μπορντό για να μάθετε πώς επιλέγουμε τα κατάλληλα κρασιά για να συνοδέψουμε τα μενού μας. Ανακαλύψτε τα κανάλια «Food and Wine» στην ενότητα Emirates & Ντουμπάι, μόνο στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice.
Εξερευνήστε τις συνταγές της Emirates

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η εμπειρία του ουίσκι Dalmore King Alexander III

Απολαύστε ένα θεσπέσιο προνόμιο της ζωής, το ουίσκι Dalmore King Alexander III, το οποίο τώρα διατίθεται αποκλειστικά στην Πρώτη Θέση της Emirates. Απολαύστε το θεσπέσιο ουίσκι single malt στην επόμενη πτήση σας.