Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης
Πληροφορίες σχετικά με τις αποσκευές

Μάθετε πόσες αποσκευές μπορείτε να πάρετε μαζί σας καθώς και τι μπορείτε να μεταφέρετε στο αεροπλάνο ως χειραποσκευή. Εάν θέλετε να μεταφέρετε περισσότερες αποσκευές, μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά επιπλέον επιτρεπόμενο όριο αποσκευών. Μπορείτε να μάθετε επίσης πώς να μεταφέρετε είδη όπως αθλητικό εξοπλισμό, μουσικά όργανα ή βοηθήματα κινητικότητας.

Ελέγξτε εάν υπάρχουν απαγορευμένα είδη για τον προορισμό σας και διαβάστε τον οδηγό μας για τα επικίνδυνα είδη, έτσι ώστε να αποφύγετε τις εκπλήξεις στο αεροδρόμιο.

Μάθετε περισσότερα
Πληροφορίες για θεωρήσεις εισόδου (βίζα) και διαβατήρια

Ανάλογα με το διαβατήριό σας και τον προορισμό σας μπορεί να χρειαστεί να κανονίσετε θεώρηση εισόδου (βίζα) πριν από την πτήση σας. Ελέγξτε αν χρειάζεστε θεώρηση εισόδου (βίζα) και πώς να κάνετε αίτηση εδώ. Μπορείτε επίσης να δείτε τους διαφορετικούς τύπους θεωρήσεων εισόδου (βίζα) που μπορείτε να προμηθευτείτε για τα ΗΑΕ και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Προσθέσαμε επίσης χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες θεώρησης εισόδου (βίζα) των ΗΠΑ και τους ελέγχους ασφάλειας των αεροδρομίων.

Μάθετε περισσότερα
Πληροφορίες ταξιδιού

Εκεί θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα οικογενειακά ταξίδια, την κράτηση της υπηρεσίας Ασυνόδευτων ανήλικων, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα ειδικά μας γεύματα μας για συγκεκριμένες διατροφικές απαιτήσεις.

Θα βρείτε επίσης ταξιδιωτικές ανακοινώσεις, κανόνες και κανονισμούς, καθώς και τα δικαιώματά σας ως πελάτες. Προτού ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας επίσης, ελέγξτε εάν μεταφέρετε κάποιο είδος που δεν επιτρέπεται στα ΗΑΕ καθώς και πώς μπορείτε να λάβετε εγκρίσεις για ορισμένα φάρμακα.

Μάθετε περισσότερα
Πληροφορίες υγείας

Ετοιμαστείτε για ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι με συμβουλές σε θέματα υγείας που αφορούν εμβόλια, φάρμακα, ταξίδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, παροχή ειδικής βοήθειας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και πολλά άλλα.

Παρέχονται επίσης ορισμένες συμβουλές σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε εάν αισθανθείτε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της πτήσης, καθώς και συμβουλές για να αισθάνεστε ευεξία και μετά την άφιξη στον προορισμό σας, όπως πώς να αντιμετωπίσετε τα τσιμπήματα εντόμων ή το jet lag. Ακολουθεί μια λίστα με τα στοιχεία επικοινωνίας μας ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάθετε περισσότερα
Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι

Εξερευνήστε τη βάση μας στο αεροδρόμιο προτού φτάσετε. Μάθετε πώς μπορείτε να περιηγηθείτε και να μετακινηθείτε μεταξύ των διαφορετικών τερματικών αεροσταθμών. Ανακαλύψτε τη βάση μας στον Τερματικό Αεροσταθμό 3 της Emirates.

Εάν ταξιδεύετε προς τον προορισμό σας μέσω του Ντουμπάι, αξιοποιήστε στο έπακρο την εμπειρία σας με μια σύντομη διαμονή στο Dubai International Hotel. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε λίγες ημέρες με το πακέτο ενδιάμεσης στάσης στο Ντουμπάι. Εάν ο χρόνος αναμονής για την πτήση ανταπόκρισης σας είναι μεγάλος, μπορεί να δικαιούστε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Dubai Connect.

Μάθετε περισσότερα