Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Ψυχαγωγία για παιδιά

Η πλήξη δεν έχει χώρο στις πτήσεις μας με εκατοντάδες παιδικά κανάλια για να επιλέξουν οι μικροί μας φίλοι, με παιχνίδια, δραστηριότητες και πολλά άλλα
Ατελείωτη ψυχαγωγία για παιδιά
Οι συναρπαστικές διακοπές του μικρού εξερευνητή σας ξεκινούν με περισσότερα από 100 κανάλια σε 40 γλώσσες που απευθύνονται αποκλειστικά σε παιδιά. Μπορούν να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους προγράμματα από το CBeebies, το Cartoon Network και το Nickelodeon, ή να ανακαλύψουν νέα μέσα από 50 κλασικές ταινίες της Disney και τις πιο πρόσφατες οικογενειακές ταινίες. Μπορούν επίσης να αναλάβουν κάποια ειδική αποστολή ή να ξεπεράσουν τα προσωπικά τους ρεκόρ σε έως και 100 παιχνίδια - όλα στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice.
Μάθετε περισσότερα για το παιδικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας
Γνωρίστε αξιολάτρευτους νέους φίλους
Ο Lewis το λιοντάρι, ο Peek U το πάντα, ο Ernie ο πιγκουίνος και η Savannah ο ελέφαντας είναι ενθουσιασμένοι που μοιράζονται το ταξίδι με τον μικρό σας εξερευνητή. Τα μικρά παιδάκια μπορούν να αγκαλιάσουν το νέο τους λούτρινο φίλο στην πτήση, τυλιγμένα στην αφράτη τους κουβέρτα. Ή μπορείτε επίσης να τα πάρετε μαζί σας και να τα κρεμάσετε στο καροτσάκι τους. Και αν τα παιδιά σας είναι μεταξύ τριών και έξι ετών, μπορούν να απολαύσουν ολόκληρες ώρες διασκέδασης με το σακίδιο με τα ζωάκια Fly With Me γεμάτο με καρτέλες δραστηριοτήτων και αυτοκόλλητα.
Κρατήστε απασχολημένη την περιέργειά των μικρών εξερευνητών σας

Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο με δραστηριότητες με θέμα τα ταξίδια που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το Lonely Planet Kids. Κάθε ρετρό ταξιδιωτική τσάντα περιέχει ένα διαδραστικό βιβλίο γεμάτο δραστηριότητες, παζλ και χειροτεχνίες. Θα βρείτε επίσης ένα βιβλίο της σειράς Amazing World με ταξιδιωτικά trivia και κάρτες γεμάτες με ενδιαφέροντα γεγονότα. Οι εκκολαπτόμενοι jetsetter μπορούν επίσης να καταγράψουν τις ξεχωριστές στιγμές στο προσωπικό ημερολόγιο ταξιδιού τους.

Για συντομότερες διαδρομές, οι μικροί εξερευνητές μπορούν να περάσουν τον χρόνο τους με γρίφους, δραστηριότητες, παγκόσμια trivia και πολλά άλλα στο περιοδικό Fly With Me.

Γιατί τα παιδιά είναι πιο φρόνιμα στις πτήσεις της Emirates

Τα παιδιά είναι παιδιά. Αλλά θα είναι πιο φρόνιμα στις πτήσεις της Emirates με τα ειδικά προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, τα οποία φροντίζουν ώστε το ταξίδι να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο.

  • Νικήστε την πλήξη

  • Νικήστε την πείνα

  • Οικογενειακά προνόμια

  • Προλάβετε τα ξεσπάσματα στο ταξίδι

  • Ανταμοιβές για τους μικρούς σας Skysurfers

Δραστηριότητες για παιδιά
Κρατήστε έντονο το ενδιαφέρον των παιδιών σας όλο τον χρόνο με δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως γρίφους, φύλλα ζωγραφικής, συνταγές και πολλά άλλα.
Η διασκέδαση αρχίζει