Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Ψυχαγωγία για παιδιά

Η πλήξη δεν έχει χώρο στις πτήσεις μας με εκατοντάδες παιδικά κανάλια για να επιλέξουν οι μικροί μας φίλοι, με παιχνίδια, δραστηριότητες και πολλά άλλα
Ατελείωτη ψυχαγωγία για παιδιά
Οι συναρπαστικές διακοπές των μικρών εξερευνητών ξεκινούν εν πτήσει. Μπορούν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές στο CBeebies, το Cartoon Network και το Nickelodeon ή να ανακαλύψουν νέες εκπομπές σε περισσότερα από 150 κανάλια για παιδιά σε 40 γλώσσες. Μπορούν επίσης να αναλάβουν κάποια ειδική αποστολή ή να ξεπεράσουν τα προσωπικά τους ρεκόρ σε έως και 100 παιχνίδια – όλα στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice.
Μάθετε περισσότερα για το παιδικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας
Παιχνίδια για παιδιά

Στις πτήσεις μας, τους νέους εξερευνητές περιμένουν ξεχωριστές εκπλήξεις με παιχνίδια και τσάντες που μπορούν να πάρουν στο σπίτι τους. Η τελευταία συλλογή μας είναι εμπνευσμένη από τα ταξίδια και τους διαφορετικούς πολιτισμούς που μπορούν να γνωρίσουν σε αυτά. Από μαλακά παιχνίδια και κουβέρτες για αγκαλιές, μέχρι δραστηριότητες, παζλ και παιχνίδια, τα παιδικά πακέτα προσφέρουν ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας για να περάσουν τον χρόνο τους οι μικροί ταξιδιώτες.

Μάθετε περισσότερα

Γιατί τα παιδιά είναι πιο φρόνιμα στις πτήσεις της Emirates

Τα παιδιά είναι παιδιά. Αλλά θα είναι πιο φρόνιμα στις πτήσεις της Emirates με τα ειδικά προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, τα οποία φροντίζουν ώστε το ταξίδι να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο.

  • Beating boredom

    Νικήστε την πλήξη

  • Νικήστε την πείνα

  • Οικογενειακά προνόμια

  • Προλάβετε τα ξεσπάσματα στο ταξίδι

  • Ανταμοιβές για τους μικρούς σας Skysurfers

Δραστηριότητες για παιδιά
Κρατήστε έντονο το ενδιαφέρον των παιδιών σας όλο τον χρόνο με δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως γρίφους, φύλλα ζωγραφικής, συνταγές και πολλά άλλα.
Η διασκέδαση αρχίζει