Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΠΑΡΟΧΕΣ ΘΑΛΑΜΟΥ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Διακεκριμένη Θέση

Καλώς ορίσατε στην καλή ζωή​​​​​​​

Διακεκριμένη Θέση του Emirates A380

Επαναπροσδιορίζουμε τη Διακεκριμένη Θέση

Απολαύστε τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης. Απολαύστε γαστριμαργική κουζίνα και έως 6.500 κανάλια ψυχαγωγίας ή κάντε μια βόλτα στο σαλόνι του αεροσκάφους.


Δείτε γιατί δεν μιλάμε απλώς για μια πτήση. Είναι το Αεροσκάφος A380 της Emirates.

Διαθέσιμα σε επιλεγμένα δρομολόγια ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους, το μοντέλο και τις προδιαγραφές
Εξερευνήστε τη Διακεκριμένη Θέση του αεροσκάφους A380 της Emirates

Διακεκριμένη Θέση στο Boeing 777

Πολυτέλεια στην παραμικρή λεπτομέρεια

Παρουσιάζουμε την ανασχεδιασμένη θέση της Διακεκριμένης Θέσης στο αεροσκάφος 777. Ξαπλώστε στα πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα από μαλακό δέρμα και απολαύστε γκουρμέ γεύματα, καθώς παρακολουθείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα στην τηλεόραση HD 23 ιντσών.


Απολαύστε ένα νέο επίπεδο άνεσης.

Διαθέσιμα σε επιλεγμένα δρομολόγια ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους, το μοντέλο και τις προδιαγραφές
Εξερευνήστε τη Διακεκριμένη Θέση του αεροσκάφους Boeing 777
Icon with plate and cutlery
Προπαραγγείλετε το γεύμα σας στη Διακεκριμένη Θέση

Προγραμματίστε το ταξίδι σας εκ των προτέρων και παραγγείλετε τα κυρίως γεύματά σας από 14 ημέρες έως και 24 ώρες πριν από την πτήση. Περιηγηθείτε στο μενού και επιλέξτε πιάτα για να εξασφαλίσετε το αγαπημένο σας γεύμα.


Η υπηρεσία προπαραγγελίας γευμάτων διατίθεται προς το παρόν στη Διακεκριμένη Θέση σε επιλεγμένα δρομολόγια, με περισσότερα δρομολόγια σύντομα. Συνδεθείτε στη Διαχείριση της κράτησής σας για να ελέγξετε αν η προπαραγγελία γευμάτων είναι διαθέσιμη στην πτήση σας.

Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Η Emirates εκτελεί τις πτήσεις της με έναν μικτό στόλο νεότερων και παλαιότερων μοντέλων αεροσκαφών A380 και B777. Τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι παροχές στις πραγματικές πτήσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δρομολόγιο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους. Οι επιχειρησιακές απαιτήσεις ενδέχεται επίσης να προκαλέσουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο αεροσκάφος που χρησιμοποιείται στις προγραμματισμένες πτήσεις. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας ή έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την κράτηση μιας πτήσης.