Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Σχεδιάστε το οικογενειακό σας ταξίδι

Μπορείτε να μεταφέρετε προσωπικά μηχανοκίνητα οχήματα στο αεροσκάφος; Τι είναι η υπηρεσία ασυνόδευτων ανήλικων; Αν έχετε ειδικές απαιτήσεις για το επόμενο ταξίδι σας μαζί μας, θα βρείτε τις απαντήσεις εδώ.
 • Επιτρεπόμενα όρια αποσκευών
  Είτε ταξιδεύετε με ένα βρέφος, κάποιο άτομο με ειδικές ανάγκες είτε απλώς μεταφέρετε ειδικό εξοπλισμό μαζί σας στις διακοπές σας, μάθετε περισσότερα για τους κανόνες μας σχετικά με τις ασυνήθιστες αποσκευές και τα ειδικά όρια επιτρεπόμενων αποσκευών.
  Δείτε τη λίστα επιτρεπόμενων αποσκευών
 • Ασυνόδευτα παιδιά
  Όταν το παιδί σας ταξιδεύει μαζί μας, δεν θα νιώσει ποτέ μοναξιά. Μάθετε περισσότερα για το πώς θα κάνουμε το ταξίδι του μια περιπέτεια.
  Η υπηρεσία ασυνόδευτων ανήλικων
 • Κανόνες ναύλων παιδιών και βρεφών
  Οι διακοπές είναι πάντα καλύτερες όταν όλη η οικογένεια είναι μαζί. Δείτε παρακάτω τις πολιτικές εισιτηρίων για παιδιά και βρέφη, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα το επόμενο ταξίδι σας.
  Μάθετε περισσότερα
 • Ταξίδι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
  Μπορεί να απαιτείται ιατρικό πιστοποιητικό ή επίσημη επιστολή.
  Μάθετε περισσότερα για τα ταξίδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
 • Επιλογή θέσης επί πληρωμή και οικογένειες
  Στόχος μας είναι πάντα οι οικογένειες με τα παιδιά να κάθονται μαζί. Στο πλαίσιο της φιλικής πολιτικής μας για τις οικογένειες, οι πελάτες που ταξιδεύουν με βρέφη δεν χρειάζεται να καταβάλουν πληρωμή για την επιλογή θέσης σε ορισμένες θέσεις.
  Διαβάστε σχετικά με την επιλογή θέσης για βρέφη και παιδιά
 • Κανόνες για καθίσματα αυτοκινήτου, βρεφικές καλαθούνες και άλλα
  Μάθετε σχετικά με τους κανονισμούς ασφαλείας μας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τις επεκτάσεις ζώνης ασφαλείας, τα καθίσματα αυτοκινήτου, τις βρεφικές καλαθούνες και άλλα.
  Διαβάστε περισσότερα