Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Ανακαλύψτε περισσότερα με την Emirates και την Qantas

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη συνεργασία μας με την Qantas για να ανακαλύψετε περισσότερα μέρη της Αυστραλασίας, της Ευρώπης ή της Αμερικής, με πρακτικές ανταποκρίσεις και κοινά ταξιδιωτικά προνόμια.

Σχεδιάστε το δρομολόγιό σας Opens an external link in a new tab
Εύκολες ανταποκρίσεις

Μπορείτε να πετάξετε από την Αυστραλασία προς το Ντουμπάι και να συνεχίσετε το ταξίδι σας μαζί μας με πτήσεις ανταπόκρισης, με προορισμό πόλεις της Ασίας, της Αφρικής, της Ευρώπης και της Αμερικής.

Όταν ταξιδεύετε με πτήση ανταπόκρισης μέσω Ντουμπάι, μπορείτε να απολαύσετε καθημερινές πτήσεις με το A380 προς την Ευρώπη, σε πόλεις όπως Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη και αλλού.

Χάρη στη συνεργασία μας με την Qantas, είναι πολύ εύκολο να σχεδιάσετε το ταξίδι σας, να κάνετε κράτηση για πτήσεις ανταπόκρισης και να ανακαλύψετε περισσότερα μέρη του κόσμου.

Σχεδιάστε το δρομολόγιό σαςΣχεδιάστε το δρομολόγιό σας Opens an external link in a new tab
Κερδίστε Μίλια Skywards με πτήσεις της Qantas

Επωφεληθείτε από μια μεγάλη γκάμα ανταμοιβών σε κάθε σας ταξίδι με την Emirates και την Qantas. Ως μέλος του προγράμματος Skywards, μπορείτε να κερδίσετε και να εξαργυρώσετε Μίλια Skywards σε επιλέξιμες πτήσεις της Qantas προς Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Πώς να κερδίσετε και να εξαργυρώσετε Μίλια με την Qantas
Περισσότερα σαλόνια ανά τον κόσμο

Ως Platinum ή Gold μέλος του προγράμματος Skywards της Emirates, ή ως επιβάτης της Πρώτης ή της Διακεκριμένης Θέσης, μπορείτε να επωφεληθείτε από την πρόσβαση στα Σαλόνια της Emirates και στα Σαλόνια της Qantas στην Αυστραλία, την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Οι επιβάτες Πρώτης Θέσης σε πτήσεις της Emirates ή της Qantas, καθώς και τα Platinum μέλη της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την πρόσβαση στα πολυβραβευμένα Σαλόνια Πρώτης Θέσης της Qantas στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη, καθώς και στα Σαλόνια Πρώτης Θέσης και Διακεκριμένης Θέσης της Emirates στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι στον Τερματικό Αεροσταθμό 3.

Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τον αριθμό μέλους σας στο πρόγραμμα Skywards της Emirates ή στο πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Qantas στην ενότητα Διαχείριση κράτησης για να επωφεληθείτε από την πρόσβαση στο δίκτυο του σαλονιού μας.

Κάντε κράτηση για δωρεάν παραλαβή και αποβίβαση

Για τους ταξιδιώτες της Πρώτης και της Διακεκριμένης Θέσης, το ταξίδι σας ξεκινά από τη στιγμή που βγαίνετε από την πόρτα του σπιτιού σας κάνοντας χρήση της δωρεάν υπηρεσίας μεταφοράς με προσωπικό οδηγό, η οποία διατίθεται σε επιλεγμένες πόλεις.

Οι επιλέξιμοι επιβάτες μπορούν τώρα να προσθέσουν την υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό στις υπάρχουσες κρατήσεις τους, για επιλεγμένες πτήσεις εξωτερικού της Emirates ή της Qantas. Απλώς συνδεθείτε στην ενότητα Διαχείριση κράτησης.

Αποκτήστε δωρεάν ενδιάμεσες στάσεις στο Ντουμπάι

Εάν το ταξίδι σας περιλαμβάνει πολλές ώρες παραμονής στο Ντουμπάι μεταξύ πτήσεων της Emirates και/ή της Qantas, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να φθάσετε στον προορισμό σας ξεκούραστοι και πανέτοιμοι για τις υποχρεώσεις σας. Χάρη στην υπηρεσία Dubai Connect, σε περιπτώσεις που απαιτείται ενδιάμεση στάση μεγάλης διάρκειας, οι επιλέξιμοι επιβάτες επωφελούνται από δωρεάν διαμονή, γεύματα, χερσαία μεταφορά και θεώρηση εισόδου (visa).

Υπηρεσία Dubai Connect
Απολαύστε γεύσεις παγκοσμίου επιπέδου εν πτήσει

Όταν ταξιδεύετε με την Emirates και την Qantas, θα απολαύσετε δύο από τα καλύτερα γεύματα εν πτήσει σε όλο τον κόσμο.

Απολαύστε μενού από πολυβραβευμένους σεφ, εμπνευσμένα από την περιοχή στην οποία ταξιδεύετε. Γευθείτε τα πιο φρέσκα τοπικά υλικά και συνοδέψτε το γεύμα σας με ένα από τα πολυβραβευμένα κρασιά μας.

Ανακαλύψτε τα μενού φαγητών

Emirates και Qantas

Απολαύστε απρόσκοπτα το ταξίδι σας μέσω της συνεργασίας μας με την Qantas.