Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Emirates και Qantas

Ταξιδέψτε πέρα από το δίκτυο της Emirates

Ανακαλύψτε περισσότερα με την Emirates και την Qantas

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη συνεργασία μας με την Qantas για να ανακαλύψετε περισσότερα μέρη της Αυστραλασίας, της Ευρώπης ή της Αμερικής, με πρακτικές ανταποκρίσεις και κοινά ταξιδιωτικά προνόμια.

Εύκολες ανταποκρίσεις

Η συνεργασία μεταξύ Qantas και Emirates για την πραγματοποίηση κοινών πτήσεων πολλαπλών κωδικών δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να ταξιδεύουν προς προορισμούς στο ΗΒ, την Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αυστραλασία.

Μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε το ταξίδι σας, να συνδυάσετε τις πτήσεις σας και να εξερευνήσετε περισσότερο τον κόσμο με το εκτεταμένο μας δίκτυο.

Σχεδιάστε το δρομολόγιό σας (Ανοίγει PDF σε νέα καρτέλα)

Κερδίστε Μίλια Skywards με πτήσεις της Qantas

Επωφεληθείτε από μια μεγάλη γκάμα ανταμοιβών σε κάθε σας ταξίδι με την Emirates και την Qantas. Ως μέλος του προγράμματος Skywards, μπορείτε να κερδίσετε και να εξαργυρώσετε Μίλια Skywards σε επιλέξιμες πτήσεις της Qantas προς Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Πώς να κερδίσετε και να εξαργυρώσετε Μίλια με την Qantas
Περισσότερα σαλόνια ανά τον κόσμο

Ως Platinum ή Gold μέλος του προγράμματος Skywards της Emirates, ή ως επιβάτης της Πρώτης ή της Διακεκριμένης Θέσης, μπορείτε να επωφεληθείτε από την πρόσβαση στα Σαλόνια της Emirates και στα Σαλόνια της Qantas στην Αυστραλία, την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Οι επιβάτες Πρώτης Θέσης σε πτήσεις της Emirates ή της Qantas, καθώς και τα Platinum μέλη της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την πρόσβαση στα πολυβραβευμένα Σαλόνια Πρώτης Θέσης της Qantas στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη, καθώς και στα Σαλόνια Πρώτης Θέσης και Διακεκριμένης Θέσης της Emirates στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι στον Τερματικό Αεροσταθμό 3.

Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τον αριθμό μέλους σας στο πρόγραμμα Skywards της Emirates ή στο πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Qantas στην ενότητα Διαχείριση κράτησης για να επωφεληθείτε από την πρόσβαση στο δίκτυο του σαλονιού μας.

Αποκτήστε δωρεάν ενδιάμεσες στάσεις στο Ντουμπάι

Εάν το ταξίδι σας περιλαμβάνει πολλές ώρες παραμονής στο Ντουμπάι μεταξύ πτήσεων της Emirates και/ή της Qantas, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να φθάσετε στον προορισμό σας ξεκούραστοι και πανέτοιμοι για τις υποχρεώσεις σας. Χάρη στην υπηρεσία Dubai Connect, σε περιπτώσεις που απαιτείται ενδιάμεση στάση μεγάλης διάρκειας, οι επιλέξιμοι επιβάτες επωφελούνται από δωρεάν διαμονή, γεύματα, χερσαία μεταφορά και θεώρηση εισόδου (visa).

Υπηρεσία Dubai Connect
Απολαύστε γεύσεις παγκοσμίου επιπέδου εν πτήσει

Όταν ταξιδεύετε με την Emirates και την Qantas, θα απολαύσετε δύο από τα καλύτερα γεύματα εν πτήσει σε όλο τον κόσμο.

Απολαύστε μενού από πολυβραβευμένους σεφ, εμπνευσμένα από την περιοχή στην οποία ταξιδεύετε. Γευθείτε τα πιο φρέσκα τοπικά υλικά και συνοδέψτε το γεύμα σας με ένα από τα πολυβραβευμένα κρασιά μας.

Ανακαλύψτε τα μενού φαγητών

Emirates και Qantas

Απολαύστε απρόσκοπτα το ταξίδι σας μέσω της συνεργασίας μας με την Qantas.