Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Η Qantas είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Αυστραλίας και η παλαιότερη στον κόσμο με συνεχή λειτουργία. Η σύμπραξη μεταξύ Emirates και Qantas προσφέρει συνεχείς ταξιδιωτικές εμπειρίες σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως.

Κερδίστε Μίλια Skywards

Κάντε κράτηση με την Qantas και δηλώστε τον αριθμό μέλους του προγράμματος Skywards της Emirates για να κερδίσετε έως 1,5 Μίλια Skywards ανά μίλι πτήσης. Ο αριθμός των Μιλίων Skywards που θα κερδίσετε εξαρτάται από την κατηγορία θέσης, τον τύπο του ναύλου και την απόσταση που θα διανύσετε.

Κάντε τώρα κράτηση στην Qantas

Κάντε τώρα κράτηση στην Emirates και την Qantas

Εξαργυρώστε Μίλια Skywards

Εξαργυρώστε Μίλια Skywards σε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού της Qantas ξεκινώντας από τα 8.000 Μίλια. Για να πραγματοποιήσετε κράτηση πτήσης της Qantas με εξαργύρωση Μιλίων Skywards, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Εξαργύρωση τώρα(Ανοίγει σελίδα στην ίδια καρτέλα), επιλέξτε Κράτηση Πτήσης "Κλασικές Ανταμοιβές" και επιλέξτε αναζήτηση μόνο για πτήσεις συνεργαζόμενων εταιρειών. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα των πτήσεων και να χρησιμοποιήσετε τα Μίλια σας κατά το checkout.

Εναλλακτικά, δώστε μας τα στοιχεία του ταξιδιού σας στο Live Chat(Ανοίγει σελίδα στην ίδια καρτέλα) και ένας από τους συμβούλους μας θα σας βοηθήσει αμέσως.

Εξαργύρωση τώρα(Ανοίγει σελίδα στην ίδια καρτέλα)
Προνόμια μελών συγκεκριμένων επιπέδων
Τα Silver, Gold και Platinum μέλη του προγράμματος Skywards που ταξιδεύουν με πτήσεις της Qantas απολαμβάνουν προτεραιότητα στο check-in και την επιβίβαση, επιπλέον επιτρεπόμενο όριο αποσκευών και πρόσβαση στα σαλόνια της Qantas ανάλογα με την κατάσταση επιπέδου μέλους.