Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Το A380 της Emirates

Ιδιωτικές Σουίτες και shower spa στην Πρώτη Θέση, καθίσματα-κρεβάτια στη Διακεκριμένη Θέση, επιπλέον χώρος και προσαρμοζόμενος φωτισμός στην Οικονομική Θέση, καθώς και ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) εν πτήσει σε όλους τους χώρους του αεροσκάφους A380

Τα νέα αεροσκάφη Α380 της Emirates

Με ανανεωμένη εμφάνιση και κομψή εσωτερική διακόσμηση σε χάλκινες και κρεμ αποχρώσεις, όπως το πιο πρόσφατο μοντέλο Boeing 777. Ταξιδέψτε σε καθίσματα τελευταίας γενιάς, όπως τα καθίσματα της Premium Οικονομικής Θέσης, τα καθίσματα μηδενικής βαρύτητας της Πρώτης Θέσης και τα κρεμ δερμάτινα καθίσματα της Διακεκριμένης Θέσης.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Χαρακτηριστικά αεροσκάφους

Μια νέα κοινή εμπειρία εν πτήσει

Χαλαρώστε στα κομψά καθίσματα στο Σαλόνι του A380. Απολαύστε ποικιλία από κεράσματα, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το κοκτέιλ σας ή λάβετε μέρος σε μια γενική συζήτηση με συνεπιβάτες σας.

Φθάστε στον προορισμό σας με ανανεωμένη διάθεση

Είτε είστε καθ' οδόν για την επόμενη επαγγελματική σας συνάντηση είτε απλώς απολαμβάνετε άλλη μια ταξιδιωτική περιπέτεια, όταν ταξιδεύετε στη Διακεκριμένη Θέση φθάνετε στον προορισμό σας ανανεωμένοι. Στη Διακεκριμένη Θέση θα απολαύσετε επιπλέον χρήσιμες υπηρεσίες που θα διεγείρουν τη δημιουργικότητά σας και θα σας χαλαρώσουν για να μπορέσετε να αφοσιωθείτε στις αγαπημένες σας ασχολίες.
  • Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, παιχνίδια, μουσική, ειδήσεις και πολλά άλλα, με το πάτημα ενός κουμπιού
    Ανάλογα με τη διάθεσή σας, δείτε από ρομαντικές ταινίες μέχρι κωμωδίες και περιπέτειες επιλέγοντας ανάμεσα σε 5.000 κανάλια του συστήματος ice.
    Μάθετε περισσότερα
  • Γευθείτε τα πιο φρέσκα υλικά και ποτά
    Με τις Επιλογές Υγιεινών Γευμάτων, τα γεύματα με τα πολλά πιάτα και τις φιλικές προς παιδιά προσφορές, σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για το γεύμα σας.
    Μάθετε περισσότερα
Λάβετε υπόψη ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπο ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκάστοτε αεροσκάφους. Επίσης, ο τύπος του αεροσκάφους ενδέχεται να αλλάξει ακόμη και την τελευταία στιγμή λόγω λειτουργικών απαιτήσεων.