Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Πραγματοποιήστε αναζήτηση για σαλόνι αναμονής συνεργαζόμενης εταιρείας

Καθώς τα σύνορα ανοίγουν, αρχίζουν να λειτουργούν ξανά και τα σαλόνια αναμονής των συνεργαζόμενων εταιρειών μας ανά τον κόσμο. Η είσοδος είναι δωρεάν για τους επιβάτες της Πρώτης και της Διακεκριμένης Θέσης, καθώς και για τα Platinum και Gold μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates.

Πραγματοποιήστε αναζήτηση για το αεροδρόμιο αναχώρησής σας, για να δείτε αν το σαλόνι αναμονής της συνεργαζόμενης εταιρείας είναι ανοιχτό αυτήν την περίοδο.

Αναζήτηση για σαλόνια αναμονής αεροδρομίων

Επιλέξτε τον προορισμό σας για να δείτε ποιο σαλόνι αναμονής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο ταξίδι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση σε σαλόνια της Emirates με καταβολή αντιτίμου, διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Η λειτουργία των σαλονιών αναμονής των αεροπορικών εταιρειών που συνεργάζονται μαζί μας διέπεται από τους δικούς τους όρους και προϋποθέσεις. Οι ώρες λειτουργίας ορίζονται με βάση την τοπική ώρα. Λόγω των περιορισμών βάσει της κατά τόπους νομοθεσίας για τη διάθεση οινοπνευματωδών ποτών, η είσοδος στα σαλόνια αναμονής ενδέχεται να μην επιτρέπεται σε ασυνόδευτους ανηλίκους ή σε επιβάτες νεαρής ηλικίας. Αν ταξιδεύετε στη Διακεκριμένη Θέση με κοινή πτήση πολλαπλών κωδικών της Oman Air με προορισμό το Μουσκάτ (κωδικός WY), θα λάβετε ειδική πρόσκληση για να μπείτε στο σαλόνι αναμονής της εταιρείας Oman Air. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο σαλόνι Πρώτης Θέσης στο Μπουένος Άιρες, πρέπει να διαθέτετε επιβεβαιωμένη κράτηση με τα στοιχεία του διαβατηρίου σας έως τις 12:00 μμ της ημέρας πριν το ταξίδι σας, τοπική ώρα Μπουένος Άιρες. Το σαλόνι αναμονής μας στη Ρώμη είναι προσωρινά κλειστό. Εν τω μεταξύ, είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε το σαλόνι Plaza Premium Lounge. Στην Τεχεράνη, τα Gold μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο το σαλόνι Mehrnam Tossee.