Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ

Σαλόνια συνεργαζόμενων εταιρειών

Προετοιμαστείτε για το επόμενο στάδιο του ταξιδιού σας στην άνεση των σαλονιών αναμονής των αεροπορικών εταιρειών που συνεργάζονται μαζί μας σε όλο τον κόσμο

Χαλαρώστε στα σαλόνια αναμονής της Emirates

Μπορείτε να χαλαρώσετε πριν από την πτήση σας στα σαλόνια των συνεργαζόμενων εταιρειών μας στις έξι ηπείρους. Αναζητήστε ένα σαλόνι συνεργαζόμενης εταιρείας στο αεροδρόμιο την επόμενη φορά που πετάτε στην Πρώτη και τη Διακεκριμένη Θέση και εάν είστε Platinum ή Gold μέλος του προγράμματος Skywards της Emirates.

Η λειτουργία των σαλονιών αναμονής των αεροπορικών εταιρειών που συνεργάζονται μαζί μας διέπεται από τους δικούς τους όρους και προϋποθέσεις. Οι ώρες λειτουργίας ορίζονται με βάση την τοπική ώρα. Λόγω των περιορισμών βάσει της κατά τόπους νομοθεσίας για τη διάθεση οινοπνευματωδών ποτών, η είσοδος στα σαλόνια αναμονής ενδέχεται να μην επιτρέπεται σε ασυνόδευτους ανηλίκους ή σε επιβάτες νεαρής ηλικίας. Αν ταξιδεύετε στη Διακεκριμένη Θέση με κοινή πτήση πολλαπλών κωδικών της Oman Air με προορισμό το Μουσκάτ (κωδικός WY), θα λάβετε ειδική πρόσκληση για να μπείτε στο σαλόνι αναμονής της εταιρείας Oman Air. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο σαλόνι Πρώτης Θέσης στο Μπουένος Άιρες, πρέπει να διαθέτετε επιβεβαιωμένη κράτηση με τα στοιχεία του διαβατηρίου σας έως τις 12:00 μμ της ημέρας πριν το ταξίδι σας, τοπική ώρα Μπουένος Άιρες. Το σαλόνι αναμονής μας στη Ρώμη είναι προσωρινά κλειστό. Εν τω μεταξύ, είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε το σαλόνι Plaza Premium Lounge. Στην Τεχεράνη, τα Gold μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο το σαλόνι Mehrnam Tossee.