Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Πρόγραμμα Business Rewards

Υποδεχθείτε ένα πρόγραμμα πραγματοποίησης κρατήσεων για τα επαγγελματικά ταξίδια σας με το οποίο θα απολαμβάνετε περισσότερες ανταμοιβές. Αν είστε μέλος σε μια εταιρεία, έναν όμιλο ή έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, κερδίζετε Πόντους Business Rewards από κάθε πτήση που κάνουν οι υπάλληλοι του κάθε οργανισμού ή όσοι ταξιδεύουν ως φιλοξενούμενοί του.
Επωφεληθείτε από ένα πρόγραμμα πραγματοποίησης κρατήσεων για τα επαγγελματικά ταξίδια σας με το οποίο θα απολαμβάνετε περισσότερες ανταμοιβές
Με το πρόγραμμα Business Rewards της Emirates, η εταιρεία σας κερδίζει από κάθε επαγγελματικό ταξίδι Πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώνετε σε μελλοντικά ταξίδια ή αναβαθμίσεις με την Emirates. Οι ανταμοιβές μας είναι ευέλικτες και συνεπώς μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε τύπο ναύλου, σε οποιαδήποτε πτήση, σε οποιαδήποτε κατηγορία θέσης*. Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα. Ο αριθμός των Πόντων που χρειάζεστε για κάθε ανταμοιβή εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα θέσεων και ναύλων τη συγκεκριμένη ημέρα.
 
Διαχειριστείτε όλα σας τα ταξίδια από μια κεντρική σελίδα και αξιοποιήστε στο έπακρο τον εταιρικό προϋπολογισμό ταξιδιών εκμεταλλευόμενοι την εύκολη κατάρτιση αναφορών για τους Πόντους που κερδίζετε, τις ανταμοιβές που κλείνετε, τα πιο συχνά δρομολόγια που κάνετε, και πολλά άλλα στοιχεία.
 
*Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα
Όλα τα επαγγελματικά ταξίδια σας θα είναι απολύτως απρόσκοπτα
Εφόσον η εταιρεία σας έχει επίσημη νομική υπόσταση, μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα Business Rewards της Emirates, ανεξάρτητα από το πλήθος των υπαλλήλων που απασχολεί. 
 
Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας μέσω διαδικτύου με μερικά απλά βήματα. Μετά, ο Διαχειριστής του Προγράμματος μπορεί να ξεκινήσει αμέσως να κάνει κρατήσεις πτήσεων. Ή, αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης και των Γραφείων Έκδοσης Εισιτηρίων της Emirates ή μέσω του ταξιδιωτικού πράκτορα που προτιμάτε. 
 
Σε κάθε ταξίδι που κάνουν οι υπάλληλοί σας με πτήσεις της Emirates, ανεξάρτητα από την κατηγορία θέσης, θα πιστώνουμε Πόντους Business Rewards αυτομάτως στον λογαριασμό της εταιρείας σας. Μην παραλείπετε να αναφέρετε πάντα τον αριθμός μέλους της εταιρείας στο πρόγραμμα κατά την πραγματοποίηση των κρατήσεων.

Συχνές ερωτήσεις

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Business Rewards

Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες σχετικά με το πρόγραμμα Business Rewards, επισκεφτείτε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις για το πρόγραμμα Business Rewards της Emirates ή διαβάστε όλες τις Συχνές ερωτήσεις.