Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ EMIRATES

Τα σαλόνια μας

Είτε θέλετε να εργαστείτε είτε προτιμάτε να ξεκουραστείτε μακριά από τον κόσμο, τα σαλόνια μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να αποτελέσουν τον προσωπικό σας παράδεισο

Θα βρείτε τα σαλόνια μας σε διεθνή αεροδρόμια και στις έξι ηπείρους, συμπεριλαμβανομένης της βάσης αεροσκαφών A380 στο Ντουμπάι.


​​​​​​​Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στην Πρώτη ή τη Διακεκριμένη Θέση έχουν αποκλειστική πρόσβαση στα σαλόνια αναμονής της Emirates. Αν είστε Gold μέλος του προγράμματος Skywards της Emirates και ταξιδεύετε στην Οικονομική Θέση, δικαιούστε επίσης πρόσβαση στα Σαλόνια Διακεκριμένης Θέσης της Emirates σε όλο τον κόσμο. Τα Silver μέλη έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα Σαλόνια Διακεκριμένης Θέσης της Emirates στο Ντουμπάι. Θα χρειαστείτε μόνο την κάρτα επιβίβασής σας και μπορείτε να κινηθείτε όπως επιθυμείτε πριν από την πτήση σας - όλα τα σαλόνια είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο.

ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ

Μια πιο απολαυστική εμπειρία στο αεροδρόμιο

Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates μπορούν τώρα να επωφεληθούν από περισσότερες δυνατότητες πρόσβασης στα σαλόνια μας στο αεροδρόμιο.

Ευχαριστημένος πελάτης λαμβάνει κάρτα επιβίβασης από το πλήρωμα καμπίνας της Emirates

Σαλόνι Πρώτης Θέσης στο Ντουμπάι

Δοκιμάστε τη γκουρμέ κουζίνα μας και το μπαρ μας, παρακολουθήστε τις ειδήσεις ή απολαύστε μια περιποίηση στο Timeless Spa. Ψωνίστε είδη πολυτελείας από επώνυμες μάρκες στην μπουτίκ αφορολογήτων ειδών που βρίσκεται στον χώρο του σαλονιού μας.
Ανακαλύψτε το σαλόνι Πρώτης Θέσης

Σαλόνι Διακεκριμένης Θέσης στο Ντουμπάι

Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σας. Απολαύστε μια πολυτελή περιποίηση στο Timeless Spa ή φρεσκαριστείτε στα ιδιωτικά μας shower spa.​​​​​​​​​​​​​​
Ανακαλύψτε το σαλόνι Διακεκριμένης Θέσης

Σαλόνια ανά τον κόσμο

Απολαύστε την άνεση της Πρώτης Θέσης στα αποκλειστικά σαλόνια αναμονής μας σε ολόκληρο τον κόσμο, σε πάνω από 30 αεροδρόμια. Απολαύστε ένα εκλεκτό γεύμα, κάντε ντους ή ενημερωθείτε για τα θέματα της δουλειάς σας.
Εξερευνήστε τα σαλόνια μας σε αεροδρόμια σε ολόκληρο τον κόσμο

Σαλόνι marhaba

Το σαλόνι marhaba στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι είναι ένας ήσυχος χώρος που προσφέρει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε, να φορτίσετε τις φορητές σας συσκευές και να εργαστείτε.
Ανακαλύψτε το σαλόνι marhaba

Σαλόνια συνεργαζόμενων εταιρειών

Εκτός από την πρόσβαση στα σαλόνια μας ανά τον κόσμο, δικαιούστε επίσης πρόσβαση στα σαλόνια αναμονής των εταιρειών που συνεργάζονται μαζί μας σε αεροδρόμια και στις έξι ηπείρους.
Εξερευνήστε τα σαλόνια αναμονής συνεργαζόμενων εταιρειών
Προϋποθέσεις πρόσβασης σε σαλόνια
Η πρόσβαση στα σαλόνια αναμονής είναι δωρεάν ή προσφέρεται με έκπτωση σε εσάς και τον καλεσμένο σας ανάλογα με το επίπεδο μέλους σας στο πρόγραμμα Emirates Skywards και την κατηγορία θέσης του ταξιδιού σας. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση επί πληρωμή, χρησιμοποιώντας μετρητά ή τη μέθοδο πληρωμής Cash+Miles, στα σαλόνια μας στο Ντουμπάι και σε επιλεγμένα σαλόνια σε ολόκληρο τον κόσμο. Ελέγξτε αν πληροίτε τις προϋποθέσεις πριν επισκεφθείτε τα σαλόνια μας.
Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Η Emirates εκτελεί τις πτήσεις της με έναν μικτό στόλο νεότερων και παλαιότερων μοντέλων αεροσκαφών A380 και B777. Τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι παροχές στις πραγματικές πτήσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δρομολόγιο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους. Οι επιχειρησιακές απαιτήσεις ενδέχεται επίσης να προκαλέσουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο αεροσκάφος που χρησιμοποιείται στις προγραμματισμένες πτήσεις. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας ή έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την κράτηση μιας πτήσης.