Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Οικογένειες εν πτήσει

Οι φιλικές προς την οικογένεια υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την προτεραιότητα στην επιλογή θέσης ώστε να καθίσετε όλοι μαζί και τον καθορισμό οδηγιών για την ασφάλειά σας όταν ταξιδεύετε με ειδικά καθίσματα για παιδιά ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 • Ταξιδεύοντας με βρέφη
  Το ταξίδι με βρέφη μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες για τους νέους γονείς. Μάθετε περισσότερα για τις φιλικές πολιτικές μας για τις οικογένειες και για όλους τους τρόπους με τους οποίους διευκολύνουμε το ταξίδι σας με μικρά παιδιά.
  Διαβάστε τα πάντα για το ταξίδι με βρέφη
 • Ταξιδεύοντας με παιδιά
  Μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά ηλικίας άνω των 2 ετών στο αεροσκάφος. Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες λούτρινους φίλους και περισσότερα από 100 κανάλια στο σύστημα ψυχαγωγίας ice. Επιπλέον έχουμε ετοιμάσει διαιτητικά γεύματα μόνο γι' αυτά. Μάθετε τα πάντα για τα ταξίδια με παιδιά στην Emirates.
  Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το ταξίδι με παιδιά
 • Θέσεις για οικογένειες
  Στόχος μας είναι πάντα να φροντίζουμε ώστε οι οικογένειες να κάθονται μαζί, αλλά ίσως να μην είμαστε σε θέση να το εξασφαλίζουμε πάντα λόγω της διαθεσιμότητας θέσεων και των συγκεκριμένων αναγκών σας. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για εσάς, από την επιλογή θέσης επί πληρωμή και την τοποθέτηση των δικών σας καθισμάτων αυτοκινήτου έως τη χρήση των βρεφικών καλαθούνων μας ή των επεκτάσεων για τις ζώνες ασφαλείας. Σας συνιστούμε να ελέγξετε αυτές τις επιλογές στη Διαχείριση κράτησης καθώς πραγματοποιείτε την κράτησή σας.
 • Ειδικά γεύματα για παιδιά
  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία επιλογών γευμάτων για τα μικρά παιδάκια σας, από βρεφικό γάλα σε σκόνη έως μια επιλογή γευστικών βρεφικών γευμάτων από την εταιρεία Ella’s Kitchen. Αν προτιμάτε, το προσωπικό θαλάμου επιβατών είναι πρόθυμο να ζεστάνει οποιαδήποτε παιδική τροφή και μπιμπερό έχετε μαζί σας. Έχουμε επίσης παιδικά γεύματα για παιδιά μεταξύ 2 και 12 ετών ή μπορείτε να επιλέξετε ένα ειδικό γεύμα για το παιδί σας κατά την κράτηση ή αργότερα μέσω της ενότητας Διαχείρισης κράτησης.
 • Skysurfers του προγράμματος Skywards
  Αν οι μικροί μας φίλοι γίνουν μέλη Skysurfer του προγράμματος Skywards, θα επωφεληθούν από τα προνόμια που προσφέρει το πρόγραμμα τακτικών επιβατών
  Εγγραφείτε τώρα
 • Οι ανταμοιβές του προγράμματος Η Οικογένειά Μου
  Μοιραστείτε στιγμές και κερδίστε ακόμη περισσότερα. Λάβετε μέρος στο πρόγραμμα Η Οικογένειά Μου για να συγκεντρώσετε Μίλια Skywards και να τα ξοδέψετε σε πτήσεις για τις επόμενες οικογενειακές σας διακοπές.
  Συμμετοχή στο πρόγραμμα Η Οικογένειά Μου
 • Ψυχαγωγία για παιδιά
  Στις πτήσεις μας οι νεαροί επιβάτες χαίρουν ιδιαίτερης φροντίδας με ατελείωτες δυνατότητες ψυχαγωγίας, παιχνίδια και δώρα που θα εξάψουν τη φαντασία τους.
  Πάρτε μέρος στην ψυχαγωγία εν πτήσει