Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Ταξιδεύοντας με παιδιά

Το ταξίδι με τα παιδιά χρειάζεται καλό προγραμματισμό. Προσπαθούμε να σας απαλλάξουμε από τις έγνοιες με υπηρεσίες που κάνουν ξέγνοιαστο το ταξίδι σας, από την κράτηση μέχρι την προσγείωση. Το παιδί σας είναι αρκετά μεγάλο ώστε να ταξιδέψει με την Emirates; Μπορούν οι απαιτητικοί μικροί μας επιβάτες να βρουν κάτι το γούστου τους στην πτήση; Βρείτε εδώ τις απαντήσεις σε οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με το ταξίδι με παιδιά.
Κανόνες ναύλων παιδιών και βρεφών
Οι διακοπές είναι πάντα καλύτερες όταν όλη η οικογένεια είναι μαζί. Δείτε παρακάτω τις πολιτικές εισιτηρίων για παιδιά και βρέφη, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα το επόμενο ταξίδι σας.
Μάθετε περισσότερα
Παιδικά καθίσματα
Έχουμε θέσει κατευθυντήριες γραμμές για να εγγυηθούμε την ασφάλεια του παιδιού σας εν πτήσει. Είτε χρειάζεστε μια βρεφική καλαθούνα είτε σχεδιάζετε να φέρετε το δικό σας κάθισμα αυτοκινήτου, διαβάστε αυτόν τον οδηγό και μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις που έχετε στη διάθεσή σας.
Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας με παιδιά

Δωρεάν καροτσάκια

Πάρτε ένα δωρεάν καροτσάκι κοντά στα γκισέ check-in στον Τερματικό αεροσταθμό 3 της Emirates και μετακινηθείτε με ευκολία στο αεροδρόμιο. Όταν έρθει η ώρα της επιβίβασης, απλώς αφήστε το στον χώρο με τα καροτσάκια στην πύλη επιβίβασης. Τα καροτσάκια αποστειρώνονται τακτικά με απολυμαντικό σπρέι μακράς διάρκειας για να κρατάμε ασφαλείς τους μικρούς μας φίλους.
Παιδικά γεύματα και βρεφικές τροφές
Φροντίζουμε ώστε οι νεαροί μας επιβάτες ηλικίας από δύο έως δώδεκα ετών να μπορούν να απολαύσουν νόστιμα και θρεπτικά γεύματα. Εάν το παιδί σας ακολουθεί ειδική διατροφή, ενημερώστε μας εκ των προτέρων μέσω της Διαχείρισης κράτησης, ώστε να ετοιμάσουμε το γεύμα του στο ταξίδι σας.
Γεύματα που σερβίρονται αυτήν την εποχή στις πτήσεις μας
Ψυχαγωγία για παιδιά
Η πλήξη δεν έχει χώρο στις πτήσεις μας με εκατοντάδες παιδικές ταινίες και τηλεοπτικά κανάλια, παιχνίδια και άλλα στο κατάστημα.
Παροχές ψυχαγωγίας εν πτήσει