Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ

Ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) εν πτήσει

Συνδεθείτε εν πτήσει

Παραμείνετε συνδεδεμένοι κατά την επόμενη πτήση. Επιλέξτε από τα πακέτα ασύρματου δικτύου (Wi-Fi) σε προνομιακές τιμές και ρίξτε μια ματιά στις δωρεάν επιλογές για τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates.

Πακέτα Wi-Fi

Απεριόριστη συνομιλία. Συνδεθείτε σε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης

  • 2,99 δολάρια ΗΠΑ - 5,99 δολάρια ΗΠΑ ανάλογα με τη διάρκεια της πτήσης.
  • Συνομιλήστε χρησιμοποιώντας WhatsApp, iMessage, Facebook Messenger, WeChat, Line ή Viber μέσω της υπηρεσίας μόνο για την ανταλλαγή μηνυμάτων.

Πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ασύρματου δικτύου (Wi-Fi) καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης

  • 9,99 δολάρια ΗΠΑ - 19,99 δολάρια ΗΠΑ ανάλογα με τη διάρκεια της πτήσης. 

Easy connect - διατίθεται σε επιλεγμένες περιοχέςs

  • 9,99 δολάρια ΗΠΑ για 30 λεπτά με απεριόριστα δεδομένα.

Μέλη του προγράμματος Emirates Skywards

Τα μέλη του προγράμματος Emirates Skywards μπορούν να επωφεληθούν από τις δωρεάν υπηρεσίες μας ασύρματου δικτύου (Wi-Fi).

Δωρεάν απεριόριστη συνομιλία

Χρησιμοποιήστε δωρεάν τα WhatsApp και Messenger καθώς και άλλες υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων ως μέλος επιπέδου Blue του προγράμματος Emirates Skywards που ταξιδεύει στη Διακεκριμένη Θέση ή ως μέλος επιπέδου Gold που ταξιδεύει στην Οικονομική Θέση.

Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ασύρματου δικτύου (Wi-Fi) καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης

Απολαύστε δωρεάν Wi-Fi καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης σας ως μέλος επιπέδου Blue του προγράμματος Emirates Skywards που ταξιδεύει στην Πρώτη Θέση ή ως μέλος επιπέδου Gold ή Silver του προγράμματος Emirates Skywards που ταξιδεύει στη Διακεκριμένη Θέση ή στην Πρώτη Θέση. Εάν είστε μέλος επιπέδου Platinum του προγράμματος Emirates Skywards, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν Wi-Fi καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης σας σε οποιαδήποτε θέση καμπίνας.

Για να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν υπηρεσίες ασύρματου δικτύου (Wi-Fi), πρέπει στην κράτησή σας να συμπληρώσετε τον αριθμό μέλους που έχετε στο πρόγραμμα Emirates Skywards τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την πτήση σας. Μπορείτε να τον προσθέσετε από την εφαρμογή της Emirates ή ηλεκτρονικά μέσω της ενότητας "Διαχείριση της κράτησής σας". 

Πώς να αγοράσετε πακέτο ασύρματου δικτύου (Wi-Fi)

  • Συνδεθείτε στο δίκτυο υπηρεσίας OnAir Wi-Fi μετά την απογείωση
  • Εάν είστε μέλος, συνδεθείτε στο πρόγραμμα Skywards της Emirates
  • Επιλέξτε ένα πακέτο ασύρματου δικτύου (Wi-Fi)
  • Πληρώστε ηλεκτρονικά

Περισσότερες πληροφορίες

Η αναπαραγωγή μέσων συνεχούς ροής (streaming) και ορισμένες υπηρεσίες συγχρονισμού δεν επιτρέπονται λόγω του περιορισμένου εύρους ζώνης και του κόστους δεδομένων δορυφόρου. Το διαθέσιμο εύρος ζώνης έχει προσαρμοστεί για να παρέχεται καλύτερη εμπειρία για όλους.

Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν σε ορισμένα δρομολόγια και υπόκεινται σε αλλαγές. Δεν είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες επικοινωνίας εν πτήσει πάνω από κάθε χώρα, αυτό εξαρτάται από τους εκάστοτε κανονισμούς. Οι πάροχοι υπηρεσιών συνεργάζονται με τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές με σκοπό την επέκταση της κάλυψης. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η λειτουργία αυτών των υπηρεσιών θα είναι ομαλή. Η ευθύνη της Emirates περιορίζεται αναλόγως.