Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Πρώτη Θέση

Πετάξτε στην Πρώτη Θέση και φτάστε στον προορισμό σας με άλλη διάθεση. Κλείστε τις πόρτες της ιδιωτικής σουίτας σας, επιλέξτε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της αρεσκείας σας και χαλαρώστε σε έναν χώρο αποκλειστικά για εσάς.
Δείτε περισσότερα για την Πρώτη Θέση

Διακεκριμένη Θέση

Συνδυάστε με έναν εντελώς νέο τρόπο τη δουλειά με τη διασκέδαση ταξιδεύοντας στη Διακεκριμένη Θέση. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για ψυχαγωγία, ασχοληθείτε με ό,τι σας παθιάζει καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
Δείτε περισσότερα για τη Διακεκριμένη Θέση

Premium Οικονομική Θέση

Ταξιδέψτε πιο άνετα και ξεκούραστα στη νέα Premium Οικονομική καμπίνα μας. Η εκλεπτυσμένη λευκή εσωτερική διακόσμηση της καμπίνας σε συνδυασμό με την άνεση του πολυτελούς καθίσματός σας και τις ανάγλυφες χάλκινες και ξύλινες πινελιές που τη χαρακτηρίζουν ανεβάζουν το επίπεδο της πτήσης σας.
Μάθετε περισσότερα

Οικονομική Θέση

Η εμπειρία πτήσης στην Οικονομική Θέση μοιάζει με αναβάθμιση. Καθίστε άνετα και απολαύστε τις τελευταίες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.
Δείτε περισσότερα για την Οικονομική Θέση
Λάβετε υπόψη ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπο ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκάστοτε αεροσκάφους. Επίσης, ο τύπος του αεροσκάφους ενδέχεται να αλλάξει ακόμη και την τελευταία στιγμή λόγω λειτουργικών απαιτήσεων.