Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ EMIRATES

Παροχές θαλάμου επιβατών

Χαλαρώστε στην άνεση του καθίσματός σας και ανακαλύψτε τι σημαίνει να ταξιδεύετε καλύτερα με την Emirates.

Πρώτη Θέση

Ταξιδέψτε με τον τρόπο που σας εκφράζει στην Πρώτη Θέση. Κλείστε τις συρόμενες πόρτες της καμπίνας σας, ρυθμίστε τον φωτισμό, γευματίστε και διασκεδάστε με τους δικούς σας όρους.

Δείτε περισσότερα για την Πρώτη Θέση

Διακεκριμένη Θέση

Πετάξτε στη Διακεκριμένη Θέση και αποβιβαστείτε στον προορισμό σας με άλλη διάθεση. Ξαπλώστε στο κάθισμά σας, δοκιμάστε γεύματα διεθνούς κουζίνας και κάντε μια βόλτα στο σαλόνι του αεροσκάφους Α380.

Δείτε περισσότερα για τη Διακεκριμένη Θέση

Premium Οικονομική Θέση

Ταξιδέψτε πιο άνετα και ξεκούραστα στη νέα Premium Οικονομική καμπίνα μας. Ρυθμίστε το κρεμ δερμάτινο κάθισμά σας σε θέση πλήρους ανάκλισης, τραβήξτε το υποπόδιο και απολαύστε ένα χαλαρωτικό και πολυτελές ταξίδι.

Εξερευνήστε την Premium Οικονομική

Οικονομική Θέση

Βιώστε μια εμπειρία πτήσης στην Οικονομική Θέση που μοιάζει με αναβάθμιση. Καθίστε αναπαυτικά, απολαύστε νοστιμότατα γεύματα που αποτελούν σύνθεση πολλών πιάτων, και αφεθείτε στη μαγεία χιλιάδων ταινίων, τηλεοπτικών σειρών και πολλών άλλων.

Εξερευνήστε την Οικονομική Θέση
Λάβετε υπόψη ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπο ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκάστοτε αεροσκάφους. Επίσης, ο τύπος του αεροσκάφους ενδέχεται να αλλάξει ακόμη και την τελευταία στιγμή λόγω λειτουργικών απαιτήσεων.