Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Κάντε ηλεκτρονικό check-in και εξοικονομήστε χρόνο στο αεροδρόμιο

Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικό check-in έως και 48 ώρες πριν από την πτήση σας. Επιλέξτε το κάθισμα της προτίμησής σας, διαλέξτε ένα από τα διαιτητικά γεύματα που προσφέρουμε αυτήν την περίοδο, ή εκμεταλλευτείτε τυχόν επιλογές αναβάθμισης της τελευταίας στιγμής. Ωστόσο, όλοι οι επιβάτες πρέπει να μεταβούν στο γκισέ του αεροδρομίου, προκειμένου να μπορέσουμε να επαληθεύσουμε τα έγγραφά σας και να εκδώσουμε την κάρτα επιβίβασής σας.
 
Στο check-in εφαρμόζουμε κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και χρησιμοποιούμε ειδικά αντιμικροβιακά προστατευτικά πάνελ στο γκισέ μας στο Ντουμπάι.
Όλο το προσωπικό μας στο αεροδρόμιο φέρει εξοπλισμό ατομικής προστασίας (PPE). Τα παραπάνω μέτρα λαμβάνονται σε συμμόρφωση με τους κανόνες που ισχύουν στην εκάστοτε χώρα και για την προστασία των εργαζομένων και των πελατών μας.
Μάθετε περισσότερα για τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.
 
Για την πλοήγησή σας στο αεροδρόμιο
Όταν φτάνετε στο αεροδρόμιο πρέπει να φοράτε μάσκα και όποιον άλλο εξοπλισμό ατομικής προστασίας (PPE) απαιτείται στον προορισμό σας.
 
Για τον περιορισμό των επαφών, τα αντικείμενα που επιτρέπονται στην καμπίνα επιβατών είναι μόνο φορητός υπολογιστής, χαρτοφύλακας και αντικείμενα για τη φροντίδα μωρού. Οτιδήποτε άλλο πρέπει να παραδίδεται στο check-in. Φροντίστε να έχετε περιθώριο χρόνου:
 
3 ώρες - Μεταβείτε στο αεροδρόμιο το αργότερο 3 ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης σας.
60 λεπτά - Περάστε από τον έλεγχο ασφαλείας το αργότερο 60 λεπτά πριν από την αναχώρηση της πτήσης σας.
45 λεπτά - Η επιβίβαση ξεκινά 45 λεπτά πριν από την αναχώρηση της πτήσης σας, και οι πύλες κλείνουν 20 λεπτά πριν από την αναχώρηση της.
 
Έχουμε δημιουργήσει μια ειδική σελίδα με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το δίκτυο, την ασφάλεια, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για την τρέχουσα περίοδο καθώς και για τις ισχύουσες ταξιδιωτικές οδηγίες.
 

Ηλεκτρονικό check-in

Συχνές ερωτήσεις

Αν έχετε ακόμα απορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό check-in, επισκεφτείτε τη Σελίδα Συχνών ερωτήσεων σχετικά με το check-in​​​​​​​ ή διαβάστε όλες τις Συχνές ερωτήσεις.