Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Κάντε ηλεκτρονικό check-in και εξοικονομήστε χρόνο στο αεροδρόμιο

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικό check in έως και 48 ώρες πριν από την πτήση σας. Επιλέξτε το κάθισμα της προτίμησής σας, διαλέξτε ένα από τα διαιτητικά γεύματα ή εκμεταλλευτείτε τυχόν επιλογές αναβάθμισης της τελευταίας στιγμής.

Στο αεροδρόμιο μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αφήσετε τις αποσκευές σας στα σημεία check-in αυτοεξυπηρέτησης ή μπορείτε να προσέλθετε στα γκισέ μας. Αν αναχωρείτε από το Ντουμπάι, μπορείτε να παραδώσετε τις αποσκευές σας 24 ώρες πριν από την αναχώρηση ή 12 ώρες πριν από την αναχώρηση αν ταξιδεύετε προς τις ΗΠΑ και μπορείτε να παραλάβετε την κάρτα επιβίβασης ή να την κατεβάσετε σε ψηφιακή μορφή και να την χρησιμοποιήσετε στα περισσότερα αεροδρόμια.

Για την πλοήγησή σας στο αεροδρόμιο

Υπολογίστε επιπλέον χρόνο για τον έλεγχο των ταξιδιωτικών σας εγγράφων και για να φτάσετε εγκαίρως στην πύλη.

  • 3 έως 6 ώρες: Στα περισσότερα αεροδρόμια πρέπει να φτάσετε 3 ώρες πριν από την αναχώρηση. Ωστόσο, επί του παρόντος μπορεί να χρειάζονται έως και 6 ώρες σε ορισμένα αεροδρόμια, επομένως ελέγξτε το εισιτήριό σας για την καλύτερη ώρα να προσέλθετε στο αεροδρόμιο πριν από το ταξίδι σας.
  • 60 λεπτά: Πρέπει να περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας το αργότερο 60 λεπτά πριν από την αναχώρηση.
  • 45 λεπτά: Η επιβίβαση ξεκινά 45 λεπτά πριν από την αναχώρηση της πτήσης, και οι πύλες εξόδου κλείνουν 20 λεπτά πριν από την αναχώρηση.

Η ασφάλειά σας

Ας παραμείνουμε όλοι ασφαλείς διατηρώντας ασφαλείς αποστάσεις στις ουρές. Όλο το προσωπικό μας στο αεροδρόμιο φοράει μάσκες σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς και για την προστασία των υπαλλήλων και των επιβατών. Όταν φτάνετε στο αεροδρόμιο πρέπει να φοράτε μάσκα και όποιον άλλο εξοπλισμό ατομικής προστασίας (PPE) απαιτείται στον προορισμό σας.

Επισκεφθείτε τον κόμβο για τη νόσο COVID-19(ανοίγει σύνδεσμος στην ίδια καρτέλα) για να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα δρομολόγια, τις υπηρεσίες και τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν αυτή τη στιγμή καθώς και τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις για τον προορισμό σας.

Ανάκτηση της κράτησής σας

Ηλεκτρονικό check-in

Συχνές ερωτήσεις

Αν έχετε ακόμα απορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό check-in, επισκεφτείτε τη Σελίδα Συχνών ερωτήσεων σχετικά με το check-in​​​​​​​ ή διαβάστε όλες τις Συχνές ερωτήσεις.