Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Ταξιδέψτε πιο άνετα στην Premium Οικονομική Θέση

Οι έξτρα ανέσεις είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά σε ένα ταξίδι. Επιλέξτε μεγαλύτερη άνεση την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε με το νέο αεροσκάφος Α380 της Emirates.

 • Πολυτελή κρεμ δερμάτινα καθίσματα

  Βυθιστείτε σε μεγάλα κρεμ δερμάτινα καθίσματα και μαλακά μαξιλάρια.

 • Προσαρμόστε το κάθισμά σας για μεγαλύτερη άνεση

  Σηκώστε το αναπαυτικό υποπόδιο, ρυθμίστε το κάθισμά σας σε θέση μεγαλύτερης ανάκλισης και προσαρμόστε το προσκέφαλό σας με όποιον από τους έξι διαθέσιμους τρόπους σας βολεύει καλύτερα.

 • Μεγάλα ξύλινα τραπεζάκια

  Δουλέψτε, γευματίστε ή απολαύστε ένα δροσιστικό ποτό στο μεγάλο ξύλινο τραπεζάκι που διπλώνει εύκολα στο υποβραχιόνιο του καθίσματός σας.

 • Επαναχρησιμοποιήσιμα σετ προσωπικής περιποίησης

  Σε πτήσεις μεγαλύτερης διάρκειας, φρεσκαριστείτε με τα δωρεάν σετ προσωπικής περιποίησης που περιέχουν είδη κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από βιώσιμο υλικό, ενώ διατίθενται τέσσερα σχέδια για τη συλλογή σας με βάση τα στοιχεία της φύσης: φωτιά, νερό, γη και αέρας.

  Μάθετε περισσότερα
 • Βιώσιμες κουβέρτες

  Τυλιχτείτε με τη μαλακή κουβέρτα που είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και έχει σχεδιαστεί για την Premium Οικονομική.

 • Μεγάλα μαξιλάρια

  Χαλαρώστε με τα μεγάλα μαξιλάρια που έχουν σχεδιαστεί για την Premium Οικονομική με το μοτίβο του δέντρου γκαφ– το εθνικό δέντρο των ΗΑΕ.

Εξερευνήστε την καμπίνα

Δείτε από κοντά τα χαρακτηριστικά της νέας μας καμπίνας Premium Οικονομικής Θέσης.

Επιβιβαστείτε στο νέο αεροσκάφος A380 της Emirates

Ταξιδέψτε στην Premium Οικονομική Θέση με το πρώτο αεροσκάφος της ολοκαίνουργιας σειράς Α380 της Emirates. Έχουμε ανακαινίσει το εσωτερικό σε κρεμ και μπρονζέ τόνους ώστε να ταιριάζει με το πιο πρόσφατο πρωτοποριακό αεροσκάφος μας Boeing 777.

Εξερευνήστε το νέο αεροσκάφος Α380 της Emirates