Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SKYWARDS ΤΗΣ EMIRATES

Επίπεδα μελών

Πτήσεις ανταμοιβής. Αναβαθμίσεις θέσης. Πρόσβαση στα σαλόνια αναμονής των αεροδρομίων και περισσότερα. Το πρόγραμμα Skywards της Emirates διαθέτει τέσσερα επίπεδα μελών, καθένα με επιπλέον προνόμια και οφέλη.

Αφού εγγραφείτε στο πρόγραμμα Skywards της Emirates, μπορείτε να απολαύσετε προνόμια μεγαλύτερης αξίας καθώς ανεβαίνετε επίπεδο. Μπορείτε να μεταβείτε εύκολα στο επόμενο επίπεδο:

  • Συλλέγοντας τον απαιτούμενο αριθμό Μιλίων Αναβάθμισης μέσω πτήσεων με την Emirates ή τη flydubai ή
  • Συμπληρώνοντας τον απαιτούμενο αριθμό πτήσεων με την Emirates ή τη flydubai
  • Πληρώνοντας για τις καθημερινές σας αγορές με την κάρτα συνεργαζόμενων εταιρειών του προγράμματος Skywards της Emirates*

Μόλις φτάσετε στο επόμενο επίπεδο μπορείτε να απολαύσετε τα προνόμια μέλους σας για 14 μήνες, ακόμα και αν δεν κερδίζετε αρκετά Μίλια Αναβάθμισης ή ταξιδεύετε αρκετά ώστε να διατηρήσετε το επίπεδο μέλους κατά την ετήσια ανασκόπησή σας.

*Η προσφορά Μιλίων Αναβάθμισης ισχύει αυτή την περίοδο για κατόχους καρτών συνεργαζόμενων εταιρειών του προγράμματος Emirates Skywards μόνο στις ΗΠΑ.

Εξερευνήστε τα προνόμια του επιπέδου μέλους σας
Προνόμια για τα Blue μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates

Το πρώτο επίπεδο μέλους μας, τα προνόμια του επιπέδου Blue σάς καλωσορίζουν θερμά στο πολυβραβευμένο πρόγραμμά μας.

Παροχές που μπορείτε να απολαύσετε:

Ως μέλος Blue μπορείτε να απολαμβάνετε ταξιδιωτικά προνόμια από άμεσες αναβαθμίσεις χρησιμοποιώντας Μίλια Skywards κατά το check‑in ή στο αεροσκάφος, προτεραιότητα σε λίστες αναμονής και δωρεάν πρόσβαση σε απεριόριστη ανταλλαγή μηνυμάτων χρησιμοποιώντας το ασύρματο δίκτυο εν πτήσει, όταν ταξιδεύετε στη Διακεκριμένη Θέση, την Premium Οικονομική Θέση και την Οικονομική Θέση.

Δείτε όλα τα προνόμια
Προνόμια για τα Silver μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates

Μια νέα γκάμα προνομίων και παροχών σας περιμένει στην κατηγορία Silver. Κερδίστε 25.000 Μίλια Αναβάθμισης ή πραγματοποιήστε 25 πτήσεις για να γίνετε Silver μέλος.

Παροχές που μπορείτε να απολαύσετε:

Ως Silver μέλος έχετε πρόσβαση σε όλα τα προνόμια μέλους του επιπέδου Blue, 30% μπόνους Μίλια σε πτήσεις της Emirates και της flydubai, δωρεάν πρόσβαση στο σαλόνι της Διακεκριμένης Θέσης της Emirates στο Ντουμπάι και πολλά άλλα.
Δείτε όλα τα προνόμια
Προνόμια για τα Gold μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates

Απολαύστε ένα υψηλότερο επίπεδο προνομίων και περισσότερες premium παροχές με μια συνδρομή Gold. Κερδίστε 50.000 Μίλια Αναβάθμισης ή πραγματοποιήστε 50 πτήσεις για να γίνετε Gold μέλος.

Παροχές που μπορείτε να απολαύσετε:

Ως μέλος Gold μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα πλεονεκτήματα του Blue και Silver επιπέδου, καθώς και 75% μπόνους Μίλια Skywards σε πτήσεις της Emirates και της flydubai, και δωρεάν επιλογή θέσης στην Οικονομική Θέση για εσάς και τους επιβάτες της κράτησής σας.

Δείτε όλα τα προνόμια
Προνόμια για τα Platinum μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates

Το υψηλότερο επίπεδο ανταμείβει τους πιο συχνούς επιβάτες μας με πλεονεκτήματα προσεκτικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να μετατρέπουν το κάθε ταξίδι σε μια αξέχαστη εμπειρία. Κερδίστε 150.000 Μίλια Αναβάθμισης ή και περισσότερα και ταξιδέψτε τουλάχιστον σε μία πτήση που πληροί τις προϋποθέσεις* στην Πρώτη Θέση ή τη Διακεκριμένη Θέση για να γίνετε Platinum μέλος. *Με ισχύ από 1η Απριλίου 2023

Παροχές που μπορείτε να απολαύσετε:
 
Ως Platinum μέλος απολαμβάνετε όλα τα προνόμια που προβλέπονται για τα Blue, Silver και Gold μέλη, καθώς και τις δωρεάν υπηρεσίες check-in από το σπίτι στο Ντουμπάι, check-in στο αεροδρόμιο και μεταφοράς αποσκευών για την Πρώτη Θέση. Επιπλέον, απολαμβάνετε δωρεάν πρόσβαση για εσάς και τους καλεσμένους σας σε όλα τα σαλόνια αναμονής Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης της Emirates στο Ντουμπάι και ολόκληρο τον κόσμο, 100% μπόνους Μίλια Skywards σε πτήσεις της Emirates και της flydubai, και επίπεδο μέλους Gold για τον/τη σύζυγο ή σύντροφό σας ή κάποιον φίλο σας. Πετάξτε περισσότερο μαζί μας και θα έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε αποκλειστικά προνόμια, όπως τη μετακύλιση Μιλίων Αναβάθμισης, αναβαθμίσεις με έκπτωση και δωρεάν αναβαθμίσεις. Συνδεθείτε και μεταβείτε στη σελίδα "Ο λογαριασμός μου" για να μάθετε περισσότερα.
Δείτε όλα τα προνόμια
Ειδικά προνόμια με τη flydubai
Ως μέλος του προγράμματος Skywards της Emirates μπορείτε να κερδίζετε Μίλια Skywards και Μίλια Αναβάθμισης στις πτήσεις σας με τη flydubai. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα ευρύ φάσμα παροχών, συμπεριλαμβανομένων επιπλέον μπόνους Μιλίων έως και 100%, έως 20 κιλά επιπλέον επιτρεπόμενο όριο αποσκευών και παράδοση αποσκευών κατά προτεραιότητα, ανάλογα με το επίπεδο μέλους συνδρομής σας.
Δείτε όλα τα προνόμια

Συχνές ερωτήσεις

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Επίπεδα μελών

Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες σχετικά με τα Επίπεδα μελών, επισκεφτείτε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις για το πρόγραμμα Skywards της Emirates ή διαβάστε όλες τις Συχνές ερωτήσεις.