Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Προγραμματισμός και Κράτηση

Σχεδιάστε το ταξίδι σας

Η Emirates προσφέρει πολλά περισσότερα από μια εμπειρία πτήσης. Δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το ταξίδι σας, από την κράτηση ξενοδοχείου έως την οργάνωση δραστηριοτήτων στον προορισμό σας.
 • Κάντε κράτηση ξενοδοχείου
  Βρείτε το ιδανικό μέρος για τη διαμονή σας ανάμεσα σε περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια καταλύματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχουμε συνεργαστεί με την Booking.com για να σας προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές σε ξενοδοχεία, ξενώνες, boutique ξενώνες και πολλά άλλα. Κάντε κράτηση ξενοδοχείου μεμονωμένα ή μαζί με την πτήση σας ή προσθέστε ένα ξενοδοχείο στο δρομολόγιο σας αργότερα μέσω της ενότητας Διαχείρισης κράτησης.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Ενοικίαση αυτοκινήτου
  Απολαύστε το ταξίδι σας με τον δικό σας ρυθμό. Έχουμε συνεργαστεί με την CarTrawler για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου στον προορισμό σας, κερδίζοντας ταυτόχρονα Μίλια Skywards. Κάντε κράτηση αυτοκινήτου μεμονωμένα ή προσθέστε το στο δρομολόγιο της πτήσης σας ανά πάσα στιγμή μέσω της ενότητας Διαχείρισης κράτησης.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Οδηγοί, ξεναγήσεις και αξιοθέατα
  Ξεκινήστε να σχεδιάζετε τις δραστηριότητές σας με τους οδηγούς μας για τις πόλεις και κλείστε τα εισιτήριά σας για να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας GetYourGuide στη διεύθυνση emirates.com. Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές και κερδίστε ταυτόχρονα Μίλια Skywards. Θα φροντίσουμε για όλα ώστε να τα βρείτε έτοιμα μόλις προσγειωθείτε.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Ομαδικό ταξίδι
  Εάν ταξιδεύετε τουλάχιστον 10 επιβάτες μαζί, θα σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τα πάντα πανεύκολα και να εστιάσετε στο να απολαύσετε το ταξίδι σας. Επωφεληθείτε από απλές ομαδικές κρατήσεις, εξατομικευμένες υπηρεσίες, βοήθεια με θεωρήσεις εισόδου (βίζα) και πολλά άλλα. Είτε πετάτε ομαδικά για έναν γάμο, μια επαγγελματική συνάντηση, για το Haj, ή για άλλη ειδική περίσταση, θα εξασφαλίσουμε ότι όλοι θα απολαύσουν ένα άνετο και βολικό ταξίδι.
  Διαβάστε περισσότερα