Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SKYWARDS ΤΗΣ EMIRATES

Εξαργύρωση Μιλίων

Έχετε συγκεντρώσει Μίλια Skywards, εξαργυρώστε τα τώρα σε ταξίδια, ξενοδοχεία, ζωντανές εκδηλώσεις, αποκλειστικές προσκλήσεις και πολλά άλλα.
Εισιτήρια ανταμοιβής Classic Rewards
Χρησιμοποιήστε Μίλια Skywards για να κάνετε κράτηση πτήσεων προς οποιονδήποτε προορισμό της Emirates, σε όλες τις κατηγορίες θέσης. Επιλέξτε απλώς τα εισιτήρια ανταμοιβής Classic Rewards για να πληρώσετε με Μίλια όταν κάνετε κράτηση ηλεκτρονικά.
 
  • Πληρώστε το συνολικό κόστος του εισιτηρίου σας με Μίλια
  • Ξεκινήστε από τα 15.000 Μίλια
  • Διατίθενται εισιτήρια ανταμοιβής Saver και Flex Plus 
  • Διατίθενται εισιτήρια ανταμοιβής απλής μετάβασης Flex Plus
Κράτηση με την Emirates
Cash+Miles

Απολαμβάνετε τις ανταμοιβές σας μετά από μόλις μία πτήση. Χρησιμοποιήστε τα Μίλια σας για να μειώσετε το κόστος του επόμενου εισιτηρίου σας με την Emirates και τη flydubai.

  • Εξοφλήστε τα εισιτήρια των πτήσεών σας με οποιονδήποτε συνδυασμό μετρητών και Μιλίων Skywards
  • Το αντίστοιχο ποσό* θα αφαιρεθεί αυτομάτως από τον ναύλο σας κατά την πληρωμή
  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα Skywards της Emirates πριν αναζητήσετε πτήσεις και επωφεληθείτε από αποκλειστικές τιμές Cash+Miles

Κράτηση με την Emirates

Κράτηση με τη flydubai

Αναβαθμίσεις με εξαργύρωση Μιλίων
Χρησιμοποιήστε τα Μίλια Skywards για να κάνετε αναβάθμιση από την Οικονομική Θέση στην Premium Οικονομική, από την Οικονομική Θέση στη Διακεκριμένη Θέση, από την Premium Οικονομική στη Διακεκριμένη Θέση ή από τη Διακεκριμένη Θέση στην Πρώτη Θέση.
  • Οι αναβαθμίσεις ξεκινούν από μόλις 7.020 Μίλια Skywards
  • Αποφασίστε την τελευταία στιγμή με άμεσες αναβαθμίσεις κατά το check in και κατά τη διάρκεια της πτήσης
  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα Emirates Skywards πριν αναζητήσετε πτήσεις και επωφεληθείτε από αποκλειστικές προσφορές αναβάθμισης Μιλίων

*Λόγω των τρεχόντων περιορισμών στις δυνατότητες της Premium Οικονομικής, οι Κλασικές Ανταμοιβές της Premium Οικονομικής και οι Ανταμοιβές Αναβάθμισης από την Οικονομική στην Premium Οικονομική δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες.

Κράτηση με την Emirates
Αποκλειστικά προνόμια Skywards
Παρακολουθήστε την αγαπημένη σας ομάδα εν δράσει. Παρακολουθήστε μια ξεχωριστεί εμφάνιση του αγαπημένου σας καλλιτέχνη. Απολαύστε εμπειρίες που δεν αγοράζονται με χρήματα και πολλά άλλα. Με τα Αποκλειστικά προνόμια Skywards, μπορείτε να ξοδέψετε τα Μίλια σας ή να λάβετε μέρος σε δημοπρασίες και να απολαύσετε την κάθε στιγμή.

Συχνές ερωτήσεις

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μέθοδο πληρωμής Εξαργύρωση Μιλίων

Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες σχετικά με την Εξαργύρωση Μιλίων, επισκεφτείτε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις για το πρόγραμμα Skywards της Emirates ή διαβάστε όλες τις Συχνές ερωτήσεις.