Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης
  1. Αρχική σελίδα
  2. Οι προορισμοί μας
  3. Πτήσεις προς Μέση Ανατολή
Χώρες και περιοχές
Μέση Ανατολή
Οι θέσεις στις πτήσεις μας προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συμπληρώνονται γρήγορα. Τα ΗΑΕ εξελίσσονται σε τόπο ψυχαγωγίας για τους τουρίστες χάρη στα παγκοσμίου επιπέδου αξιοθέατα και ξενοδοχεία που προσφέρουν.
Μέση Ανατολή
Με τις πτήσεις μας προς Ιορδανία θα ικανοποιήσετε την περιέργειά σας. Θα ανακαλύψετε την πολύβουη πρωτεύουσα, το Αμμάν, τις ερήμους του Wadi Rum και την εκπληκτική Πέτρα.
Μέση Ανατολή
Οι πτήσεις προς Ιράκ προσελκύουν ιδιαίτερα τους λάτρεις της ιστορίας. Η χώρα διαθέτει πολλά μουσεία, μνημεία και ανάκτορα για να ικανοποιήσετε τη δίψα σας για γνώση.
Μέση Ανατολή
Μια πτήση στο Ιράν ανοίγει νέους ορίζοντες ακόμη και στους πιο έμπειρους ταξιδιώτες. Χαθείτε στα πολυάριθμα παζάρια, τα τεμένη και τα μουσεία της χώρας.
Μέση Ανατολή
Οι πτήσεις της Emirates προς το Ισραήλ προσγειώνονται στην πόλη του Τελ Αβίβ, την πύλη για να ανακαλύψετε αρχαίες πόλεις, μεσογειακές ακτές, μαγευτικά τοπία και κουζίνα παγκόσμιας κλάσης.
Μέση Ανατολή
Με τις πτήσεις μας στη μικρή πρωτεύουσα του Κουβέιτ θα διαπιστώσετε ότι αυτή η χώρα ασκεί μια επίδραση στον υπόλοιπο κόσμο πολύ μεγαλύτερη από την περιορισμένη έκτασή της.
Μέση Ανατολή
Με τις πτήσεις μας προς Λίβανο θα βρεθείτε σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς ταξιδιωτικούς προορισμούς της Μέσης Ανατολής, εκεί όπου θα πρέπει κι εσείς να εντυπωσιάσετε με την εμφάνισή σας.
Μέση Ανατολή
Με τις πτήσεις μας προς Μπαχρέιν θα φτάσετε σε έναν προορισμό που θα σας εντυπωσιάσει. Το μικρό νησιωτικό κράτος διαθέτει πλούσια ιστορία και κληρονομιά.
Μέση Ανατολή
Οι πτήσεις προς Ομάν γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς – και υπάρχει καλός λόγος για αυτό. Ανακαλύψτε πόσα πολλά πράγματα μπορείτε να δείτε και να κάνετε στο Ομάν.
Μέση Ανατολή
Με την πτήση σας προς τη Σαουδική Αραβία ξεκινά ένα ταξίδι που χρειάζεται να οργανώσετε με προσοχή, αλλά που θα σας επιφυλάξει αξέχαστες στιγμές.