Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Πρόγραμμα Skywards της Emirates

Κερδίστε και ξοδέψτε Μίλια με τη flydubai

Emirates και flydubai

Το πρόγραμμα Skywards της Emirates είναι πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών της Emirates και της flydubai. Κερδίστε και ξοδέψτε Μίλια Skywards και απολαύστε προνόμια και οφέλη καθώς ταξιδεύετε σε ολόκληρο τον κόσμο με τις δύο αεροπορικές εταιρείες.
Πώς να κερδίσετε Μίλια σε όλες τις πτήσεις της flydubai
Μπορείτε να κερδίσετε Μίλια Skywards και Μίλια Αναβάθμισης (επιπέδου μέλους) σε όλες τις πτήσεις της flydubai. Για να κερδίσετε Μίλια, πραγματοποιήστε την κράτησή σας στον ιστότοπο emirates.com με μια πτήση ανταπόκρισης της flydubai. Εναλλακτικά, πραγματοποιήστε κράτηση για οποιαδήποτε πτήση στον ιστότοπο flydubai.com.
 
Ο αριθμός Μιλίων Skywards που κερδίζετε εξαρτάται από τον προορισμό σας, τον τύπο ναύλου, την κατηγορία θέσης και το επίπεδο μέλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Υπολογιστή Μιλίων για να δείτε πόσα Μίλια Skywards και πόσα Μίλια Αναβάθμισης (επιπέδου μέλους) θα κερδίσετε στην επόμενή σας πτήση με τη flydubai.
Ελέγξτε τον Υπολογιστή Μιλίων
Κάντε κράτηση τώρα Opens an external link in a new tab
Ξοδέψτε Μίλια Skywards στις πτήσεις της flydubai
Εξοφλήστε την πτήση σας με τη flydubai με έναν συνδυασμό μετρητών και Μιλίων Skywards οποιαδήποτε στιγμή του έτους. Δεν υπάρχει ελάχιστος αριθμός Μιλίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την πτήση σας.
 
Επιπλέον, μπορείτε να ξοδέψετε Μίλια σε προαιρετικές επιπλέον παροχές, όπως ένα ειδικό γεύμα που έχετε παραγγείλει εκ των προτέρων ή σε κάποια θέση με επιπλέον χώρο για τα πόδια.
Κάντε κράτηση τώραΚάντε κράτηση τώρα Opens an external link in a new tab
Απολαύστε τα προνόμια του προγράμματος Skywards της Emirates
Απολαύστε περισσότερα προνόμια κατά την αναβάθμιση των επιπέδων μέλους σας. Κερδίστε μπόνους Μίλια κάθε φορά που πετάτε, χρησιμοποιήστε τα γκισέ check-in της Διακεκριμένης Θέσης όταν πετάτε στην Οικονομική Θέση και απολαύστε πρόσβαση στα σαλόνια αναμονής, επιπλέον επιτρεπόμενο όριο αποσκευών και παράδοση αποσκευών κατά προτεραιότητα μετά την προσγείωση.
 
Για να απολαύσετε τα προνόμια, αναφέρετε απλώς τον αριθμό μέλους σας στο πρόγραμμα Skywards της Emirates κατά την πραγματοποίηση της κράτησης, το ηλεκτρονικό check-in ή στο αεροδρόμιο.
Συνδέουμε ολόκληρο τον κόσμο
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερους από 250 προορισμούς από το δίκτυο της Emirates και της flydubai μέσω του κόμβου μας στο Ντουμπάι. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε επιβραβεύσεις και να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα μέλους στο πρόγραμμα Skywards της Emirates καθώς ταξιδεύετε.
Ανταπόκριση με τη flydubai

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες προσφορές

Από επιπλέον Μίλια Skywards και Μίλια Αναβάθμισης μέχρι ειδικούς ναύλους και εκπτώσεις. Εγγραφείτε τώρα και γίνετε οι πρώτοι που θα επωφεληθείτε από τα νέα συναρπαστικά προνόμια και οφέλη της flydubai.

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τις ειδικές προσφορές της flydubai

Συχνές ερωτήσεις

Μάθετε περισσότερα για τη flydubai

Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες σχετικά με την flydubai, επισκεφτείτε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις για το πρόγραμμα Skywards της Emirates ή διαβάστε όλες τις Συχνές ερωτήσεις.