Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
Πώς συγκεντρώνετε Μίλια Skywards
Μπορείτε να συγκεντρώνετε Μίλια Skywards κάθε φορά που πετάτε με την Emirates, τη flydubai και τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες. Ο αριθμός των Μιλίων που κερδίζετε ανά πτήση εξαρτάται από το δρομολόγιό σας, τον τύπο ναύλου και την κατηγορία θέσης. 
 
Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σύντομα, χρησιμοποιήστε τον Υπολογιστή Μιλίων για να ελέγξετε πόσα Μίλια μπορείτε να κερδίσετε στην πτήση σας.
Κερδίστε περισσότερα Μίλια όσο υψηλότερο είναι το επίπεδό σας
Μπορείτε επίσης να κερδίσετε μπόνους Μίλια απλώς επειδή είστε μέλος ανώτερου επιπέδου. 
  • 25% επιπλέον Μίλια για μέλη Αργυρού (Silver) επιπέδου 
  • 50% επιπλέον Μίλια για μέλη Χρυσού (Gold) επιπέδου 
  • 75% επιπλέον Μίλια για Πλατινένια μέλη (Platinum)
Τι είναι τα Μίλια Αναβάθμισης και πώς μπορώ να τα κερδίσω;
Ανεβείτε στο επόμενο επίπεδο μέλους. Διατηρήστε την ιδιότητα μέλους σας. Τα Μίλια Αναβάθμισης είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσετε πιο συναρπαστικές ανταμοιβές.
 
Τα Μίλια Αναβάθμισης σας βοηθούν να διατηρήσετε το τρέχον επίπεδο μέλους σας ή να φτάσετε στο επόμενο. Ο αριθμός των Μιλίων Αναβάθμισης που μπορείτε να κερδίσετε υπολογίζεται βάσει του δρομολογίου, του ναύλου και της κατηγορίας θέσης σε κάθε πτήση σας με την Emirates ή τη flydubai (αριθμοί πτήσης που ξεκινούν με EK ή FZ).

Άλλοι τρόποι συγκέντρωσης Μιλίων Skywards

Ως μέλος του προγράμματος Skywards της Emirates, είστε πάντα οι πρώτοι που μαθαίνετε για τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες που σας προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες να κερδίζετε μπόνους Μίλια. 
 
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εύκολα τα Μίλια σας, να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα Skywards της Emirates και να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις δημοφιλείς λειτουργίες μας:
  • Αγοράστε Μίλια Skywards
  • Πολλαπλασιάστε τα Μίλια σας, καθώς έχετε τη δυνατότητα έως και να τετραπλασιάσετε το υπόλοιπό σας
  • Συγκεντρώστε τα Μίλια σας σε έναν λογαριασμό στο πρόγραμμα Η Οικογένειά Μου 

Κερδίστε Μίλια με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας

Μπορείτε να κερδίζετε μίλια Skywards κάθε φορά που ταξιδεύετε, ξοδεύετε, διαμένετε, γευματίζετε και απολαμβάνετε με τον αυξανόμενο αριθμό συνεργατών μας παγκοσμίως.

Συχνές ερωτήσεις

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη Συγκέντρωση Μιλίων

Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες σχετικά με τη Συγκέντρωση Μιλίων, επισκεφτείτε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις για το πρόγραμμα Skywards της Emirates ή διαβάστε όλες τις Συχνές ερωτήσεις.