Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SKYWARDS ΤΗΣ EMIRATES

Συγκέντρωση Μιλίων

Έχουμε κάνει τη Συγκέντρωση Μιλίων πιο εύκολη και απολαυστική από ποτέ. Συλλέξτε τα με τις πτήσεις της Emirates, της flydubai ή τις κοινές πτήσεις πολλαπλών κωδικών, καθώς και στον ολοένα αυξανόμενο αριθμό συνεργαζόμενων εταιρειών μας σε ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, εμπορικά καταστήματα και περισσότερα σε ολόκληρο τον κόσμο.
Πώς συγκεντρώνετε Μίλια Skywards
Μπορείτε να συγκεντρώνετε Μίλια Skywards κάθε φορά που πετάτε με την Emirates, τη flydubai και τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες. Ο αριθμός των Μιλίων που κερδίζετε ανά πτήση εξαρτάται από το δρομολόγιό σας, τον τύπο ναύλου και την κατηγορία θέσης. 
 
Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σύντομα, χρησιμοποιήστε τον Υπολογιστή Μιλίων για να ελέγξετε πόσα Μίλια μπορείτε να κερδίσετε στην πτήση σας.
Κερδίστε περισσότερα Μίλια όσο υψηλότερο είναι το επίπεδό σας

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε μπόνους Μίλια απλώς επειδή είστε μέλος ανώτερου επιπέδου.

  • 30% μπόνους Μίλια για Silver μέλη
  • 75% μπόνους Μίλια για Gold μέλη
  • 100% μπόνους Μίλια για Platinum μέλη
Τι είναι τα Μίλια Αναβάθμισης και πώς μπορώ να τα κερδίσω;

Τα Μίλια Αναβάθμισης είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσετε πιο συναρπαστικές ανταμοιβές. Τα Μίλια Αναβάθμισης σας βοηθούν να διατηρήσετε το τρέχον επίπεδο μέλους σας ή να μεταβείτε στο επόμενο. Σε κάθε πτήση που πραγματοποιείτε με την Emirates ή τη flydubai, ο αριθμός των Μιλίων Αναβάθμισης που κερδίζετε προκύπτει ανάλογα με τη διαδρομή, τον τύπο ναύλου και την κατηγορία θέσης σας. 

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε Μίλια Αναβάθμισης σε καθημερινές αγορές που πραγματοποιείτε χρησιμοποιώντας την κάρτα συνεργαζόμενων εταιρειών του προγράμματος Skywards της Emirates*.

*Η προσφορά Μιλίων Αναβάθμισης ισχύει αυτήν την περίοδο για κατόχους καρτών συνεργαζόμενων εταιρειών του προγράμματος Skywards της Emirates στα ΗΑΕ, το Κουβέιτ, τη Σαουδική Αραβία και τις ΗΠΑ.

Άλλοι τρόποι συγκέντρωσης Μιλίων Skywards

Ως μέλος του προγράμματος Skywards της Emirates, είστε πάντα οι πρώτοι που μαθαίνετε για τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες που σας προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες να κερδίζετε μπόνους Μίλια. 
 
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εύκολα τα Μίλια σας, να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα Skywards της Emirates και να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις δημοφιλείς λειτουργίες μας:
  • Αγοράστε Μίλια Skywards
  • Πολλαπλασιάστε τα Μίλια σας, καθώς έχετε τη δυνατότητα έως και να τετραπλασιάσετε το υπόλοιπό σας
  • Συγκεντρώστε τα Μίλια σας σε έναν λογαριασμό στο πρόγραμμα Η Οικογένειά Μου 

Κερδίστε Μίλια με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας

Μπορείτε να κερδίζετε μίλια Skywards κάθε φορά που ταξιδεύετε, ξοδεύετε, διαμένετε, γευματίζετε και απολαμβάνετε με τον αυξανόμενο αριθμό συνεργατών μας παγκοσμίως.

Συχνές ερωτήσεις

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη Συγκέντρωση Μιλίων

Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες σχετικά με τη Συγκέντρωση Μιλίων, επισκεφτείτε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις για το πρόγραμμα Skywards της Emirates ή διαβάστε όλες τις Συχνές ερωτήσεις.