Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Σχεδιάζοντας το ταξίδι σας

Κράτηση ξενοδοχείου

Κάντε κράτηση για τη διαμονή σας σε ξενοδοχείο πριν αγοράσετε το εισιτήριο για την πτήση σας και να την προσθέσετε αργότερα στο δρομολόγιό σας μέσω της σελίδας «Διαχείριση κράτησης», ή μπορείτε ακόμα να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου χωρίς να κάνετε κράτηση πτήσης.

Πότε θα θέλατε να φτάσετε; undefined

Πότε θα θέλατε να φτάσετε; undefined

Πραγματοποιήστε κράτηση της διαμονής σας με τη συνεργαζόμενη εταιρεία booking.com - τον κορυφαίο ιστότοπο στον κόσμο για ξενοδοχεία - και κερδίστε 1 Μίλι Skywards για κάθε 1 ευρώ που ξοδεύετε.

Γιατί με συμφέρει να κάνω κράτηση ξενοδοχείου μέσω του ιστοτόπου emirates.com;

 • New Boeing 777 First Class cabin

  Κερδίστε Μίλια Skywards για κάθε κράτηση

 • Aquaventure lazy river

  Λαμβάνετε καθημερινές προσφορές και επωφελείστε από τιμές που ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό

 • Young executive woman making airline booking online

  Έχετε υποστήριξη από το κέντρο εξυπηρέτησής μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και σε 42 γλώσσες

 • Friends checking online using a laptop and a smart phone

  Εύκολη ηλεκτρονική κράτηση

Όροι και προϋποθέσεις

 • Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates μπορούν να κερδίσουν Μίλια Skywards για διαμονές των ίδιων σε ξενοδοχείο, μέσω της ιστοσελίδας "Κράτηση ξενοδοχείου", δεδομένου ότι στην κράτηση παρέχεται ο σωστός αριθμός μέλους στο πρόγραμμα Skywards της Emirates.
 • Τα μέλη που δεν μπορούν να προσθέσουν τον αριθμό μέλους τους κατά την πραγματοποίηση της κράτησης, μπορούν να ενημερώσουν την κράτησή τους πριν από το check-in, συμπληρώνοντας τον αριθμό μέλους τους μέσω της καρτέλας "Επεξεργασία των Προσωπικών Στοιχείων σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Τακτικών Επιβατών" στην ειδική σελίδα του ιστοτόπου emirates.com.
 • Η κράτηση πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσω του ιστοτόπου emirates.com για να κερδίσετε Μίλια Skywards. Σημειώστε ότι δεν κερδίζετε Μίλια για κρατήσεις που πραγματοποιούνται απευθείας μέσω της booking.com. Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates θα κερδίσουν 1 Μίλι Skywards ανά 1 Ευρώ που θα ξοδέψουν σε όλες τις κρατήσεις, μαζί με τους φόρους. Το συνάλλαγμα δεν είναι σταθερό και ενδέχεται να τροποποιηθεί κατά τη διακριτική ευχέρεια της booking.com.
 • Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates που έχουν κάνει κράτηση για διαμονή σε ξενοδοχείο χωρίς δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, και τα οποία είτε ακυρώσουν είτε δεν πραγματοποιήσουν check-in στο κατάλυμα, θα χρεωθούν για το δωμάτιο και δεν θα κερδίσουν Μίλια Skywards.
 • Τα Μίλια Skywards θα πιστωθούν στον λογαριασμό των μελών του προγράμματος Skywards της Emirates περίπου οκτώ εβδομάδες μετά την αναχώρηση από το κατάλυμα. Σε περίπτωση που τα Μίλια Skywards δεν προστεθούν στον λογαριασμό των μελών του προγράμματος Skywards της Emirates, τότε τα μέλη μπορούν να διεκδικήσουν τα Μίλια Skywards αφού συνδεθούν στον λογαριασμό στο πρόγραμμα Skywards της Emirates και συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση διεκδίκησης.
 • Κατά την κράτηση ξενοδοχείου μέσω της ιστοσελίδας "Κράτηση ξενοδοχείου", τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates αποδέχονται και επιτρέπουν στην Emirates να συγκεντρώνει, να χρησιμοποιεί και να μεταφέρει επιλεγμένα στοιχεία, όπως τον τίτλο προσφώνησης, το όνομα, το επώνυμο, το επίπεδο μέλους και το υπόλοιπο των Μιλίων Skywards. Ο τρόπος με τον οποίο η Booking.com χρησιμοποιεί και κοινοποιεί τα προσωπικά στοιχεία μπορεί να διαφέρει από εκείνον της Emirates. Η Booking.com ενδέχεται να μη δεσμεύεται από νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων οι οποίοι προβλέπουν το ίδιο επίπεδο προστασίας όπως εκείνοι που δεσμεύουν την Emirates.
 • Όλες οι κρατήσεις ξενοδοχείων και οι πληρωμές οργανώνονται από την booking.com. Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις της Booking.com(Ανοίγει εξωτερικός ιστότοπος σε νέα καρτέλα).
 • Οι τιμές των ξενοδοχείων και τα Μίλια Skywards που παρατίθενται δεν είναι σταθερά και ενδέχεται να τροποποιηθούν. Οι τιμές και τα Μίλια Skywards που παρατίθενται κατά την πραγματοποίηση της κράτησης είναι σωστά.
 • Ενδέχεται να επιβληθούν τοπικοί φόροι οι οποίοι πρέπει να καταβληθούν στο ξενοδοχείο κατά την αναχώρηση.
 • Για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας "Κράτηση ξενοδοχείου" δεν κερδίζετε επιπλέον Μίλια Skywards σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στο πρόγραμμα Skywards της Emirates.
 • Το επίπεδο μέλους, οι πόντοι ή τα προνόμια του προγράμματος επιβράβευσης τακτικών επισκεπτών ξενοδοχείου δεν ισχύουν για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας "Κράτηση ξενοδοχείου".
 • Ισχύουν οι κανόνες του προγράμματος Skywards της Emirates.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις κρατήσεις σε ξενοδοχεία

Συχνές ερωτήσεις

Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες σχετικά με τις κρατήσεις σε ξενοδοχεία, επισκεφτείτε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις σχετικά με άλλα προϊόντα της Emirates ή διαβάστε όλες τις Συχνές ερωτήσεις