Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Ηλεκτρονικές κρατήσεις

Εφαρμογή της Emirates

Η επόμενη πτήση σας απέχει ένα μόνο κλικ. Μπορείτε πλέον να κάνετε κράτηση και να διαχειρίζεστε ολόκληρο το ταξίδι σας στην εφαρμογή της Emirates.

Εμπειρία

Δείτε τι περιλαμβάνει το μενού

Θα ανυπομονείτε να δοκιμάσετε τα πεντανόστιμα γεύματα που προσφέρουμε εν πτήσει. Περιηγηθείτε στο μενού μέσω της εφαρμογής πριν την πτήση σας, και ανοίξτε μια έκδοση εκτός σύνδεσης στο κινητό σας για όσο βρίσκεστε στο αεροσκάφος.

Κράτηση

Να κάνετε αναζήτηση και κράτηση για τις πτήσεις σας

Τα ταξίδια δεν ήταν ποτέ πιο ξέγνοιαστα. Η εφαρμογή Emirates σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση των πτήσεών σας ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε. Μπορείτε πλέον να φτάσετε σε περισσότερους από 250 προορισμούς παγκοσμίως, με λίγα μόνο κλικ.

Διαχείριση

Πάρτε τον έλεγχο του ταξιδιού σας

Αφού κάνετε κράτηση των πτήσεών σας, οι επιλογές σας δεν σταματούν εκεί. Θα θέλατε μεταφορά με προσωπικό οδηγό ή χρειάζεστε ορισμένες ακόμη αποσκευές; Στο εξής, μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα, από την επιλογή θέσεων μέχρι την κράτηση επιπλέον υπηρεσιών, απευθείας από την εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις αποσκευές σας από το check-in έως τον προορισμό σας.

Εμπειρία

Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο κάθε Μίλι που διανύετε με το πρόγραμμα Skywards της Emirates

Εάν είστε μέλος του προγράμματος Skywards της Emirates, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ακόμη περισσότερα προνόμια και οφέλη από την εφαρμογή Emirates. Εξερευνήστε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε και να ξοδεύετε τα Μίλια σας και να διαχειριστείτε τον λογαριασμό επιβράβευσης τακτικού επιβάτη από οπουδήποτε στον κόσμο.
John Smith's Skywards account on mobile screen

ΠΕΤΑΞΤΕ

Η σύγχρονη κάρτα επιβίβασης

Κάντε check-in στην πτήση σας μέσω της εφαρμογής και θα γίνει λήψη της κάρτας επιβίβασης απευθείας στη συσκευή σας. Θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν ανά πάσα στιγμή. Ξεχάστε τις τσαλακωμένες έντυπες κάρτες επιβίβασης, σαρώστε απλώς τον γραμμωτό κώδικα στο αεροδρόμιο και συνεχίστε το ταξίδι σας.

Εμπειρία

Εξατομικευμένη ψυχαγωγία

Με την Emirates, οι επιλογές δεν σταματούν στην επιλογή του προορισμού σας. Μπορείτε πλέον να προσαρμόσετε την εμπειρία σας από την ψυχαγωγία μέχρι την προτίμηση του γεύματος, χρησιμοποιώντας το iPhone, το Android ή το tablet σας. Επειδή αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να πετάξετε καλύτερα.