Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
Παιχνίδια για παιδιά
Ο Lewis το λιοντάρι, ο Peek U το πάντα, ο Ernie ο πιγκουίνος και η Savannah ο ελέφαντας είναι ενθουσιασμένοι που μοιράζονται το ταξίδι με τον μικρό σας εξερευνητή. Τα μικρά παιδάκια μπορούν να αγκαλιάσουν το νέο τους λούτρινο φίλο στην πτήση, τυλιγμένα στην αφράτη τους κουβέρτα. Ή μπορείτε επίσης να τα πάρετε μαζί σας και να τα κρεμάσετε στο καροτσάκι τους.
Παιχνίδια για μεγαλύτερα παιδιά
Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο με δραστηριότητες με θέμα τα ταξίδια που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το Lonely Planet Kids. Κάθε ρετρό ταξιδιωτική τσάντα περιέχει ένα διαδραστικό βιβλίο γεμάτο δραστηριότητες, παζλ και χειροτεχνίες. Θα βρείτε επίσης ένα βιβλίο της σειράς Amazing World με ταξιδιωτικά trivia και κάρτες γεμάτες με ενδιαφέροντα γεγονότα. Οι εκκολαπτόμενοι jetsetter μπορούν επίσης να καταγράψουν τις ξεχωριστές στιγμές στο προσωπικό ημερολόγιο ταξιδιού τους.
 
Για συντομότερες διαδρομές, οι μικροί εξερευνητές μπορούν να περάσουν τον χρόνο τους με γρίφους, δραστηριότητες, παγκόσμια trivia και πολλά άλλα στο περιοδικό Fly With Me.