Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Οικογένειες στο αεροδρόμιο

Από το φιλικό προς οικογένειες προσωπικό έως την επιβίβαση προτεραιότητας, φροντίζουμε πάντα να κάνουμε την εμπειρία σας στο αεροδρόμιο πιο άνετη και ξεκούραστη.
 • Προσωπικό φιλικό για παιδιά
  Το πλήρωμά μας μιλά άπταιστα τη γλώσσα των παιδιών. Τόσο το πλήρωμα εδάφους όσο και το πλήρωμα του θαλάμου επιβατών εκπαιδεύεται αυστηρά ώστε να βεβαιωθούμε ότι εσείς και η οικογένειά σας απολαμβάνετε κάθε φορά μια ευχάριστη εμπειρία μαζί μας.
 • Προτεραιότητα στην επιβίβαση
  Φροντίζουμε να επιβιβαστείτε πριν από τους άλλους επιβάτες για να έχετε περισσότερο χρόνο να τακτοποιηθείτε στις θέσεις σας. Έχετε τον νου σας για τη σχετική ανακοίνωση όταν είναι ώρα να επιβιβαστείτε.

ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Δωρεάν καροτσάκια

Πάρτε ένα δωρεάν καροτσάκι κοντά στα γκισέ check-in στον Τερματικό αεροσταθμό 3 της Emirates και μετακινηθείτε με ευκολία στο αεροδρόμιο. Όταν έρθει η ώρα της επιβίβασης, απλώς αφήστε το στον χώρο με τα καροτσάκια στην πύλη επιβίβασης. Τα καροτσάκια αποστειρώνονται τακτικά με απολυμαντικό σπρέι μακράς διάρκειας για να κρατάμε ασφαλείς τους μικρούς μας φίλους.
Αφήστε τα παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα στο αεροδρόμιο

Ενώ χαλαρώνετε στα σαλόνια της Πρώτης και της Διακεκριμένης Θέσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σας στον παιδότοπό μας. Έχουμε βιντεοπαιχνίδια, παιχνίδια και πολλά άλλα για παιδιά όλων των ηλικιών.

Ψυχαγωγία στην Πτέρυγα B του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι
 • Πόσο ψηλά μπορείς να αναπηδήσεις;

  Αφήστε τα παιδιά απολαύσουν αυτό το παιχνίδι αναπηδήσεων. Δοκιμάστε το Bounce, το παιδικό τραμπολίνο για παιδιά κάθε ηλικίας.

 • Γεμίστε ενέργεια μια λίγη ζάχαρη

  Το Candylicious έχει κάτι για κάθε λάτρη των γλυκών.

 • Δοκιμάστε ένα γλύκισμα με Nutella

  Τα παιδιά (και οι γονείς) μπορούν να επισκεφθούν το μπαρ της Nutella για να δοκιμάσουν σχεδόν τα πάντα με Nutella.