Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Μήνυμα του Προέδρου

Η Αυτού Υψηλότητα Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum θίγει το ζήτημα της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας για τον Όμιλο Emirates.

Διαβάστε το μήνυμα του Προέδρου

Μείωση των εκπομπών

Η χρήση σύγχρονων και ενεργειακά αποδοτικών αεροσκαφών ήταν ανέκαθεν στο επίκεντρο του επιχειρηματικού μοντέλου της Emirates από την ίδρυση της εταιρείας. Διαθέτουμε έναν από τους πιο σύγχρονους αεροπορικούς στόλους αεροσκαφών ευρείας ατράκτου στους αιθέρες με μέση ηλικία τα 6,5 έτη. Αυτή η συνεχής επένδυση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων αποτελεί τη μεγαλύτερη δέσμευση της Emirates - όχι μόνο για την άνεση των επιβατών αλλά και για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. 

Μάθετε περισσότερα

Υπεύθυνη κατανάλωση

Η Emirates δεσμεύεται να μειώσει τον περιβαλλοντικό της αποτύπωμα μέσω της υπεύθυνης κατανάλωσης - λαμβάνοντας προσεκτικές αποφάσεις σχετικά με τα είδη που αγοράζει, τον τρόπο με τον οποίο τα προμηθεύεται, τον τρόπο διαχείρισης των αποβλήτων και τον τρόπο κατανάλωσης νερού και ενέργειας. 

Μάθετε περισσότερα

Διατήρηση της άγριας πανίδας και των βιότοπων

Η ομορφιά και η βιοποικιλότητα του κόσμου μας αποτελεί πηγή έμπνευσης για ταξίδια και η Emirates δεσμεύεται να συμβάλλει στη διατήρηση των φυσικών βιότοπων και την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου άγριων ζώων, το οποίο οδηγεί τα απειλούμενα είδη στα πρόθυρα εξαφάνισης. 

Μάθετε περισσότερα

 • Βιωσιμότητα δραστηριοτήτων
  Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις ποσότητες απορριμάτων και αποβλήτων και για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση, τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος.
  Μάθετε περισσότερα
 • Περιβαλλοντική πολιτική
  Μάθετε για την ολοκληρωμένη προσέγγιση του Ομίλου Emirates σχετικά με τη βιωσιμότητα και την οικολογική αποδοτικότητα.
  Μάθετε περισσότερα
 • Περιβαλλοντικές εκθέσεις
  Διαβάστε τις προηγούμενες εκθέσεις μας σχετικά με τις περιβαλλοντικές μας επιδόσεις.
  Μάθετε περισσότερα
Η Emirates συμμετέχει στο United for Wildlife
Δέσμευση μας η διαφύλαξη της άγριας ζωής για τις μελλοντικές γενιές.