Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SKYWARDS ΤΗΣ EMIRATES

Ψηφιακή κάρτα μέλους

Γρήγορη πρόσβαση στα στοιχεία μέλους σας
Για τη δική σας διευκόλυνση, μπορείτε να αποθηκεύσετε την ψηφιακή κάρτα μέλους σας στο πρόγραμμα Skywards της Emirates στο κινητό σας τηλέφωνο (τύπου smartphone), ώστε να την έχετε μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε. Η γρήγορη πρόσβαση στα στοιχεία μέλους σας σημαίνει ότι η συγκέντρωση Μιλίων από συνεργαζόμενες εταιρείες και η απόλαυση των προνομίων του επιπέδου μέλους σας είναι τώρα μια ακόμη πιο εύκολη διαδικασία.
Ευκολία στη λήψη, άνεση στη χρήση
Κατεβάστε την Εφαρμογή της Emirates για την πιο γρήγορη πρόσβαση στην ψηφιακή κάρτα μέλους σας. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάρτα μέλους σας μέσω του ιστοτόπου μας και να την αποθηκεύσετε στην εφαρμογή Apple Wallet, ή να αποθηκεύσετε μια φωτογραφία της κάρτας στη βιβλιοθήκη εικόνων της συσκευής σας.
Συνδεθείτε για να δείτε την κάρτα σας

Περισσότερες πληροφορίες

Ως μέλος του προγράμματος Skywards της Emirates, δεν χρειάζεστε πλέον φυσική κάρτα για να απολαύσετε όλα τα προνόμια της συμμετοχής. Δηλώστε απλώς τον αριθμό μέλους σας και συνεχίστε να κερδίζετε και να εξαργυρώνετε Μίλια. Μπορείτε να προσθέσετε την ψηφιακή κάρτα σας στην εφαρμογή Apple Wallet, να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο ή να την αποθηκεύσετε στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών ή εικόνων της συσκευής σας για γρήγορη πρόσβαση στα στοιχεία μέλους σας.