Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Αλλαγές στην υπηρεσία γευμάτων

Η ασφάλεια και η προστασία σας αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας. Για τον λόγο αυτό, μπορείτε ακόμα να επιλέξετε ανάμεσα σε δημιουργικά νόστιμα γεύματα και εκλεκτά ποτά. Η υπηρεσία γευμάτων, ωστόσο, έχει τροποποιηθεί για τον περιορισμό των επαφών και τη διατήρηση των πιο υψηλών επιπέδων υγιεινής. Αυτό περιλαμβάνει και αλλαγές στο περιεχόμενο και την παρουσίαση των γευμάτων μας, με συσκευασμένα μαχαιροπίρουνα και ειδικές συσκευασίες. Ανατρέξτε στη σελίδα μας Δίκτυο και Υπηρεσίες για όλες τις ενημερώσεις της υπηρεσίας μας.

Γεύματα Πρώτης Θέσης

Όταν ταξιδεύετε στην Πρώτη Θέση, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές πινελιές, όπως νόστιμα καναπεδάκια και εκλεκτά ποτά.
Γεύματα στην Πρώτη Θέση

Απολαύστε πιάτα με τα πιο φρέσκα υλικά

Παραγγείλτε ό,τι σας δελεάζει από τα μενού που έχουμε εμπνευστεί από τους προορισμούς μας και απολαύστε ένα γεύμα απαράμιλλης ποιότητας στη Διακεκριμένη Θέση.
Γεύματα στη Διακεκριμένη Θέση

Γεύματα στην Οικονομική Θέση

Απολαύστε περισσότερα στην Οικονομική Θέση της Emirates. Απολαύστε γεύματα πολλών πιάτων που αναδεικνύουν τις γεύσεις του προορισμού σας σε δημιουργικά "πειραγμένα" παραδοσιακά πιάτα.
Γεύματα στην Οικονομική Θέση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ICE

Κανάλι Food της Emirates

Ανακαλύψτε από πού προμηθευόμαστε τα υλικά, πώς διαμορφώνουμε τα γεύματά μας και πώς δημιουργούμε τις συνταγές μας. Και αν απολαύσατε ένα πιάτο σε κάποια πτήση, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα βίντεο για να το ετοιμάσετε στο σπίτι σας.

Παραγγείλετε νόστιμες λιχουδιές για τους νεαρούς εξερευνητές

Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν γεύματα που έχουν ετοιμαστεί ειδικά για αυτά. Έτσι, οι μικροί σας εξερευνητές θα μείνουν ικανοποιημένοι όσο εσείς θα χαλαρώνετε.
Παιδικά γεύματα