Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Πληροφορίες για ηλεκτρονικές κρατήσεις

Υπηρεσία Hold My Fare (Εγγύηση τιμής ναύλου)

Η καλύτερη τιμή ναύλου μπορεί να σας περιμένει.

Κράτηση ναύλου για 72 ώρες

Έχετε βρει τον τέλειο ναύλο πτήσης, αλλά δεν είστε έτοιμοι ακόμη να πραγματοποιήσετε την κράτηση. Περιμένετε να ολοκληρώσετε τα σχέδια των διακοπών σας; Δεν είστε σίγουροι για τις ημερομηνίες;


Τώρα μπορείτε να αλλάξετε γνώμη, χωρίς να αλλάξει και η τιμή της πτήσης σας. Επιλέξτε την υπηρεσία Hold My Fare (Εγγύηση τιμής ναύλου) κατά την ολοκλήρωση των αγορών και δεσμεύστε την τιμή του ναύλου που έχετε επιλέξει για 72 ώρες. Θα κρατήσουμε μια θέση σε αυτήν την πτήση και δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε παραπάνω σε περίπτωση που ο ναύλος αυξηθεί πριν πραγματοποιήσετε την κράτηση - το μόνο που θα χρειαστεί είναι το όνομά σας και ο αριθμός κράτησης όταν θα είστε έτοιμοι να πληρώσετε.


Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση ναύλου για κρατήσεις στην Οικονομική Θέση στις πτήσεις της Emirates εκτός από τις πτήσεις που αναχωρούν από Αργεντινή, Βραζιλία, Ελλάδα, Ιαπωνία και Μεξικό.


*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις Συχνές ερωτήσεις.

Συχνές ερωτήσεις υπηρεσίας Hold My Fare (Εγγύηση τιμής ναύλου)

Συχνές ερωτήσεις

Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες σχετικά με την υπηρεσία Hold My Fare (Εγγύηση τιμής ναύλου), επισκεφτείτε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την Πραγματοποίηση κράτησης με την Emirates ή διαβάστε όλες τις Συχνές ερωτήσεις.