Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Ηλεκτρονικές κρατήσεις

Επιλογές πληρωμής

Η Emirates προσφέρει πλέον ακόμα περισσότερες επιλογές και ευελιξία στην ηλεκτρονική πληρωμή των πτήσεών σας.
Επιλέξτε από μια σειρά τρόπων πληρωμής κατά την ηλεκτρονική κράτηση της πτήσης σας. Ανεξάρτητα από το νόμισμα, την τοποθεσία, την τράπεζά σας, την κάρτα ή τα στοιχεία του λογαριασμού σας, θα βρείτε μια λύση πληρωμής που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Alipay

Αν βρίσκεστε στην Κίνα, μπορείτε να εξοφλήσετε την πτήση σας χρησιμοποιώντας την ειδική σελίδα της Emirates στον ιστότοπο Alipay. Δεν χρειάζεστε έναν υπάρχοντα λογαριασμό Alipay για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή πληρωμής.
Λογότυπο Alipay

Τραπεζικό έμβασμα: Μέσω διαδικτύου

Αυτή η επιλογή σάς δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε ηλεκτρονικά. Η Emirates θα εκδώσει το εισιτήριό σας μόλις λάβει την επιβεβαίωση της τράπεζας για την εκτέλεση της πληρωμής.
Λογότυπο enets

Τραπεζικό έμβασμα: Σε πραγματικό χρόνο

Αν ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή, η Emirates μπορεί να εκδώσει αμέσως το εισιτήριό σας βασιζόμενη στην άμεση ηλεκτρονική επιβεβαίωση της εκτέλεσης της πληρωμής.
Λογότυπο sofort giropay

Boleto Bancario

Εάν βρίσκεστε στη Βραζιλία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια εφάπαξ πληρωμή με μετρητά με το Boleto Bacario, χρησιμοποιώντας είτε τον ιστότοπο ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών (e-banking) είτε σε οποιοδήποτε κατάστημα Boleto Bacario. Η Emirates θα εκδώσει τα εισιτήριά σας μόλις λάβει την επιβεβαίωση για την εκτέλεση της πληρωμής.
Λογότυπο Boleto Bancario

China UnionPay

Πληρώστε για την πτήση σας χρησιμοποιώντας την ειδική σελίδα της Emirates στον ιστότοπο της UnionPay. Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, πρέπει να διαθέτετε ήδη έγκυρη κάρτα UnionPay.
Λογότυπο UnionPay

Emirates NBD

Αν βρίσκεστε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μπορείτε να εξοφλήσετε την πτήση σας μέσω του ιστοτόπου ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών (e-banking) NBD της Emirates ή σε κάποιο από τα μηχανήματα καταθέσεων μετρητών και ATM.
Λογότυπο Emirates NBD

Άλλες χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες

Ανάλογα με τη χώρα αναχώρησης της πτήσης σας, μπορεί να εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα εκτός από Visa και MasterCard. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις Συχνές ερωτήσεις
Λογότυπα Carte Bleue Maestro

PayPal

Αν έχετε λογαριασμό Paypal, μπορείτε να επιβεβαιώσετε την πληρωμή του εισιτηρίου σας από την ειδική σελίδα πληρωμών του Paypal. Η Emirates θα εκδώσει το εισιτήριό σας μόλις λάβει την επιβεβαίωση για την εκτέλεση της πληρωμής.
Λογότυπο PayPal

Visa Checkout

Πληρώστε με το Visa Checkout και χρησιμοποιήστε τα αποθηκευμένα στοιχεία της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας για γρήγορες και ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές.
Λογότυπο Visa Checkout

Visa ή MasterCard

Πραγματοποιήστε πληρωμές με Visa ή MasterCard και επιλέξτε το νόμισμα πληρωμής που επιθυμείτε ανάμεσα σε 14 κύρια νομίσματα.*
Λογότυπα Mastercard Visa

Western Union

Πληρώστε το εισιτήριό σας σε οποιοδήποτε κατάστημα της Western Union που δέχεται συναλλαγές QuickPay. Η Emirates εκδίδει το εισιτήριό σας μόλις λάβει την επιβεβαίωση για την εκτέλεση της πληρωμής.
Λογότυπο Western Union

Τραπεζική μεταφορά

H τραπεζική μεταφορά σας επιτρέπει να πληρώσετε για την πτήση σας μέσω τηλεφώνου, email, ιστοτόπου ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών (e-banking) ή σε κάποιο υποκατάστημα της τράπεζάς σας.
Λογότυπο global collect